BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας έχω ένα site και πρόσφατα(πριν 3 μερες) του έβαλα διαφημίσεις μέσω adsence της google. Το θέμα είναι οτι έχω μηδενικά κέρδη απ τις διαφημισεις εώς τώρα ,μόλις 0,45 € Πως μπορώ να αυξήσω τα μηδενικά έσοδα μου διαφημίσεων του site μου? Το διαφήμισα πριν λίγες μέρες μέσω facebook μέσω της εφαρμογής που πληρώνεις.Αλλά εγώ πλήρωσα μόλις 4 € για την διαφήμιση μεσω facebook.και είχα μόνο 15 views στο site. Το θέμα είναι απ τα 15 views κανένας δεν έκανε κλικ στις διαφημίσεις.και γενικά κανένας δε έχει κάνει εως τώρα. Μόνο απ τους φίλους μου στο facebook που τους πρότεινα αν μπορούνε να κάνουνε κλικ στις διαφημίσεις ,μερικοί κάνανε και απ αυτούς τότε έβγαλα τα 0,45€ Τι μπορώ να κάνω για να κάνω τους άλλους να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις και να αυξήσω πάρα πολύ την επισκεψιμότητα? Ξέρει κανείς; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2016 από BLuE_PaNtHeR
letom Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Για να γίνουν μερικά κλικ στις διαφημίσεις πρέπει να μπουν στο σάιτ σου δεκάδες χιλιάδες άτομα. Την διαφήμιση στο fb πόσοι την είδαν και πόσοι πάτησαν στο λινκ για να πάνε στο σάιτ σου? Δεν πιστεύω να ήταν πάνω από 2%. Ε από αυτούς οι μισοί έχουν ad blockers και δεν τις είδαν καν τις διαφημίσεις σου, οι άλλοι τις είδαν αλλά δεν τους ενδιέφεραν και ένα 1-2% στην καλύτερη θα κάνει κλικ. Οπότε 2%*2%=4/10.000 άρα για να πάρεις ένα κλικ πρέπει να γίνουν περίπου 2.500 επισκέψεις στο σάιτ. 1
kleo1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 μου τη δίνουν οι διαφημίσεις. ναι ναι ξέρω, από κάπου πρέπει να βγάλουν λεφτά και αυτοί για να παρέχουν αυτό που παρέχουν δωρεάν. ζήτω τα ad blockers, θάνατος στους διαφημιστές 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Για να γίνουν μερικά κλικ στις διαφημίσεις πρέπει να μπουν στο σάιτ σου δεκάδες χιλιάδες άτομα. Την διαφήμιση στο fb πόσοι την είδαν και πόσοι πάτησαν στο λινκ για να πάνε στο σάιτ σου? Δεν πιστεύω να ήταν πάνω από 2%. Ε από αυτούς οι μισοί έχουν ad blockers και δεν τις είδαν καν τις διαφημίσεις σου, οι άλλοι τις είδαν αλλά δεν τους ενδιέφεραν και ένα 1-2% στην καλύτερη θα κάνει κλικ. Οπότε 2%*2%=4/10.000 άρα για να πάρεις ένα κλικ πρέπει να γίνουν περίπου 2.500 επισκέψεις στο σάιτ. 3500 άτομα είδαν την διαφήμιση στο facebook αλλά μόλις 15 έκαναν κλικ στο site μου.(αλλά όχι κλικ στις διαφημίσεις μου)Και πλήρωσα 3€.
letom Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Έτσι είναι. 15 στους 3.500 είναι λιγότερο από μισό τοις εκατό. Όπως σου είπα και πριν δεν περίμενα να έιναι πάνω από 1-2%. Εκεί παίζουν αυτά τα νούμερα. Αντίστοιχα και στα κλικ των διαφημίσεων τα ποσοστά είναι το πολύ ίδιου επιπέδου ή και χαμηλότερου λόγω ad blockers. Άρα στην καλύτερη με 2% κλικ στις διαφημίσεις για να πάρεις ένα κλικ πρέπει να μπουν 50 άτομα στο σάιτ και για να μπουν 50 άτομα με 0,5% που είχες πρέπει να δουν τη διαφήμιση 50/0,5*100=10.000 άτομα. Πρέπει δηλαδή να πληρώσεις 10 ευρώ σε διαφήμιση στο fb γιανα πάρεις μόλις ένα κλικ στις διαφημίσεις του σάιτ σου. Δεν συμφέρει με τίποτα. Πάντως τα 3 ευρώ για 15 κλικ είναι 20 λεπτά το κλικ δηλαδή πανάκριβα. Η νορμάλ χρέωση είναι πχ. 2 λεπτά. Σίγουρα επέλεξες λάθος target group ατόμων ή λάθος τρόπο χρέωσης (πχ έβαλες χρέωση ανά εμφάνιση αντί χρέωση ανά κλικ). 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιο άλλο είδος διαφημίσεων που μπορώ να βάλω ,πχ υπάρχουν διαφημίσεις που να πληρώνεσαι και χωρίς να κάνει κλικ κάποιος αλλά και μόνο με τα views; Επίσης με το clickbank πως μπορώ να βάλω στο site μου; Επίσης affiliate πως μπορώ να βάλω στο site μου; Τέλος τί είναι πιο επικερδές; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2016 από BLuE_PaNtHeR
genius_13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μόνο απ τους φίλους μου στο facebook που τους πρότεινα αν μπορούνε να κάνουνε κλικ στις διαφημίσεις ,μερικοί κάνανε και απ αυτούς τότε έβγαλα τα 0,45€ Αυτό απαγορεύετε. Διάβασε προσεκτικά τους όρους χρήσης , αν σε κλείσουν δεν θα είναι εύκολο να ξανά φτιάξεις λογαριασμό. Μην περιμένεις να βγάλεις λεφτά ούτε ελάχιστα λεφτά από το adsense στην Ελλάδα αν δεν έχεις αρκετές χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά. End of story. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Απαγορεύεται ο ίδιος να κάνεις κλικ στις διαφημίσεις .Αυτό όμως που πατήσανε 6 φίλοι μου απ το facebook 1 φορα και τέλος δεν απαγορεύεται. Παιδιά ξέρει κανείς άλλος να μου απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσα;
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Όπως σ είπε παραπάνω για να έχεις ένα σεβαστό κέρδος πρέπει να έχεις μερικές χιλιάδες επισκέπτες ώστε να πάρεις και τα ανάλογα κλικ ώστε να βγαζεις κάτι. Αν δεν είναι δημοφιλές το site σου θα πας με βήμα πολυυυυ αργό...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εχω σκοπό την άλλη βδομάδα να πληρώσω 50€ για διαφήμιση μέσω facebook.Και θα δίνω κάθε αρχή του μήνα 50€ για 4-5 μήνες.Αυτό θα ανεβάσει πάρα πολύ τα views και τους επισκέπτες.Οπότε το ερωτημά μου ,έχει βάση.
mech35 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να βάλεις το site και στην υπογραφή σου εδώ, όλο και κάποια κλικ θα κερδίσεις. Και όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω απαγορεύεται να βάλεις και τους φίλους σου να κάνουν κλικ, αν αντιληφθεί η google οποιονδήποτε αφύσικο ρυθμό έφαγες μόνιμο μπαν. Εδώ έχουν το φάει άσχετοι επειδή κάποιος έμπαινε και έκανε συνέχεια κλικ στις διαφημίσεις τους . Αν ήταν έτσι όλοι θα έφτιαχναν μποτάκια να κάνουν κλικ.
letom Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν έχεις πολλές χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά δεν έχει νόημα να συζητάς για έσοδα από διαφημίσεις. Και τα 50 ευρώ το μήνα που λες δεν είναι τίποτα, είναι 1,5 ευρώ τη μέρα περίπου. Στατιστικό είναι το θέμα. Σκέψου τον εαυτό σου πόσα διαφημιστικά μπάνερ συναντάς καθημερινά και σε πόσα από αυτά κάνεις κλικ. Αν έχεις adblocker δεν βλέπεις τίποτα, αν δεν έχεις βλέπεις δεκάδες μπάνερ. Κάνεις κλικ σε 1? Σε 2? Σε 3? Τι ποσοστό είναι αυτό? 1-2%. Άσε που οι 9 στους 10 μπαίνουν από κινητό οπότε η πιθανότητα να κάνουν κλικ σε διαφημιστικό μπάνερ είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με όταν μπαίνει κανείς από desktop.
ramolimento Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 -τζαμπα ξοδευεις τα λεφτα σου -αν ηταν τοσο απλο θα το εκαναν ολοι -ο κανονας ειναι να εχεις organic traffic ( να μπαινουν γιατι το ξερουν ή να σε βρισκουν απο το google ) και οχι πληρωμενο -πληρωνεις για traffic μονο αν εισαι eshop και βρεις την αναλογια που συμφερει ειχα site που ειχε 20,000 επισκεπτες τη ημερα( απο το εξωτερικο ) απο το google search και εβγαζα 5000 τον μηνα για να βγαλει καποιος λεφτα με μηδαμινο traffic πρεπει να βρει την θεματολογια που πληρωνει ακριβα το κλικ υπαρχει και κλικ (google ads οχι affiliate ) που δινει χιλιαδες ευρω ( στο ενα κλικ ! ) my2c 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιό ήταν το site σου αν επιτρέπεται? Ποιο είναι αυτο το κλικ που βγάζει χιλιάδες €?
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως τι θέμα αφορούσε και εβγαζες τόσα € ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα