asemnos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Θεωρείται από τα καλύτερα antivirus της αγοράς και δίνεται δωρεάν για 6 μήνες. Θα το εγκαταστήσω και αν με καλύψει θα ανανεώσω τη συνδρομή μετά το εξάμηνο. Κατεβάστε το απο εδώ. 6
runner69 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Όμως και από τα πιο βαριά. (Δεν έχω δοκιμάσει του 2016.) 1
asemnos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Όμως και από τα πιο βαριά. (Δεν έχω δοκιμάσει του 2016.) Όντως παραμένει βαρύ συγκριτικά με άλλα απ' ότι διαβάζω, παρότι είναι ελαφρύτερο από το 2015. Οψόμεθα.
SpirosLouis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Στο λαπτοπ μου, τουλάχιστον, προκαλούσε πολλά BSOD σε αντίθεση με ότι άλλο έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ μου φάνηκε καλό..
asemnos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Στο λαπτοπ μου, τουλάχιστον, προκαλούσε πολλά BSOD σε αντίθεση με ότι άλλο έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια. Ποτέ μου φάνηκε καλό.. Έχει συμβεί και σε άλλους, λύνεται με αυτό το fix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα