Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ακουσε οτι ψηφιστηκε ενας νομος για να παιρνουν συγγραματα οσοι μπηκαν σε σχολες με κατατακτηριεσ γιατι μεχρι τωρα δε δικαιουνταν. Ξερει κανεις κατι επι του θεματος; Στο εξαμηνο που ερχεται πχ θα παρουν βιβλια;

Δημοσ.

δεν ξερω, παντως μην το εχεις κανονα οτι παντα περνουν συγγραματα οι φοιτητες.. πχ στην σχολη μου 1 στα 5 μαθηματα εδινε συγγραμα στο προπτυχιακο, και αυτο λογω λοξας καθηγητων που ηθελαν να παταξουν την μια γνωση, του ενος βιβλιου, του ενος συγγραφεα... ηθελαν να πας βιβλιοθηκη να τα μαθεις ολα πολυπλευρα :P

Δημοσ.

απ όσο ξέρω οι φοιτητές στο δευτερο πτυχίο πλέον διακιούνται συγγράμματα.(κι αφρίζω απο το κακό μου γιατί εγώ στο δευτερο πτυχίο τα δανειζόμουνν όλα από διάφορες βιβλιοθήκες κι ήταν και υπέροχα βιβλία )

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής δεν δικαιούνται δωρεάν βιβλία, κι αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που δεν σκοπεύω να δώσω κατατακτήριες μελλοντικά, να ζημιώνομαι κανένα 70-100αρι το μήνα για διάφορα βιβλία ή εναλλακτικά να τρέχω σε βιβλιοθήκες και φωτοτυπάδες για χιλιάδες σελίδες (που είναι και παράνομο) δεν λέει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...