Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ταξιδέψω εξωτερικό με γάτα. Η ellinair δίνει αυτές τις διαστάσεις κλουβιού

• Μέγιστες Επιτρεπόμενες Διαστάσεις του Κλουβιού Μεταφοράς:
    55cm μήκος x 40cm ύψος x 20cm πλάτος

μετράω το κλουβί μου (τα συνηθισμένα σκληρά κλουβιά) και είναι 50 επί 35 επί 30

και τους παίρνω τηλέφωνο να τους πω ότι 20 εκατοστά πλάτος δεν υπάρχει σε κλουβί ,είναι θεόστενο. Μου απαντάνε αυτές είναι οι διαστάσεις,

Υπάρχει βρε παιδιά κλουβί με τέτοιες διαστάσεις; εννοούνε τα υφασμάτινα μήπως;

Υπάρχει και φωτογραφία στο σάιτ τους και σίγουρα το κλουβί της φωτογραφίας δεν είναι 20 εκατοστά πλάτος.

post-376748-0-21267500-1472726333_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια φόρα πέτυχα σε πτήση 3 άτομα παρέα(ζευγάρι + γυναίκα) με 3 γάτες, όλες σε υφασμάτινη τσάντα σαν αυτή:

pet-bag-la%20moca_7313-500x500.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Μαλλον αυτες θα εννοουνε.Πολυ αβολες οι υφασματινες για πολυωρα ταξιδια.πως θα αντεξει το μωρο;

Δε νομίζω να είναι τόσο άβολες, ειδικά αν βάλεις μέσα κάνα ρούχο. Οι γάτες μπορούν να κοιμούνται ανάσκελα σε τσιμέντα όλη μέρα, δε νομίζω να τις ενοχλήσει να κοιμούνται σε ένα πάνινο στρώμα πάνω σε μοκέτα.

Δημοσ.

Είναι μεγάλος γάτος και ανησυχώ. Τον είχα σε ταξίδι σε αυτοκίνητο μέσα σε κλουβί κι έπαθε κρίση, του έτρεχαν τα σάλια. Μόλις τον έβγαλα και τον είχα ελεύθερο στο αυτοκίνητο ηρέμησε, πήγε κάτω από το κάθισμα και κοιμήθηκε. Μιλάμε για 2ωρο ταξίδι.

Δημοσ.

Γενικά οι γάτες δεν πρέπει να την πολυπαλεύουν μέσα σε κλουβιά, ανεξαρτήτως μεγέθους, ειδικά αν δεν είναι μαθημένες

Εναλλακτικά μπορείς να τον δώσεις με τις αποσκευές σε κλουβί όσο μεγάλο θέλεις, ανάλογα την εταιρία κ.λπ

Δημοσ.

Βασικά πλάκα θα είχε να βγει με κάποιο τρόπο από το κλουβί και να αρχίσει να τρέχει στο αεροπλάνο

Άντε να την πιάσεις μετά,και το καλύτερο να νευριασει άντε να την πιάσεις μετά την γάτα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν θες να πάρεις μαζί το γατί θα πρέπει αναγκαστικά να πάρεις μια τέτοια τσάντα. Σε καμία περίπτωση δεν θα επέλεγα να μπει στις αποσκευές γιατί εκεί είναι που τρελαίνονται περισσότερο μιας και οι συνθήκες (θόρυβος, θερμοκρασία, φως, κλπ) δεν έχουν καμία σχέση με την καμπίνα επιβατών. Οπότε δεν θα σου πάθει τίποτα (πέρα απο το stress) μέσα στην τσάντα που θα την έχεις διαρκώς δίπλα σου.

:)

• Like 2
Δημοσ.

Υφασμάτινη δηλαδή; Ναι αλλά ρε παιδιά στην φωτο φαίνεται να χωράει και το κανονικό κλουβί.

Θα πάω με το κανονικό κλουβί στο αεροδρόμιο και θα έχω και την υφασμάτινη μαζί μου. Αν μου πουν τίποτα στο τσεκ ιν θα την αλλάξω. Άλλωστε το θέλω το κανονικό κλουβί και στην χώρα που θα πάω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...