Moderators Kercyn Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Θα αλλάξεις κλουβί σε γάτα μέσα στο αεροδρόμιο; Good luck with that...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Υφασμάτινη δηλαδή; Ναι αλλά ρε παιδιά στην φωτο φαίνεται να χωράει και το κανονικό κλουβί. Θα πάω με το κανονικό κλουβί στο αεροδρόμιο και θα έχω και την υφασμάτινη μαζί μου. Αν μου πουν τίποτα στο τσεκ ιν θα την αλλάξω. Άλλωστε το θέλω το κανονικό κλουβί και στην χώρα που θα πάω. Ελπίζω να μην πας Λονδίνο ε?
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Θα είμαστε 2 ή 3 άτομα(αυτοί που θα με πάνε αεροδρόμιο) οπότε θα τα καταφέρουμε πιστεύω. Γιατί; Θα γίνει τρομοκρατικό στο Λονδίνο;
scullyist Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 ^ Έτσι όπως το διάβασα, νόμισα ότι είναι στάνταρ κατάσταση. Μόνο αν δεν ακολουθήσεις τα ζητούμενα: You can enter or return to the UK with your pet cat, dog or ferret if it: has been microchipped has a pet passport or third-country official veterinary certificate has been vaccinated against rabies - it will also need a blood test if you’re travelling from an ‘unlisted country’ Dogs must also usually have a tapeworm treatment. Your pet may be put into quarantine for up to 4 months if you don’t follow these rules - or refused entry if you travelled by sea. You’re responsible for any fees or charges. You must follow extra rules if the animals will be sold or re-homed. The rules are different if you’re bringing other animals into the UK. https://www.gov.uk/take-pet-abroad 1
Praetorianos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Θα αλλάξεις κλουβί σε γάτα μέσα στο αεροδρόμιο; Good luck with that... Ούτως ή άλλως το κάνει αυτό όταν περνάει από έλεγχο ακτίνων, γάτα και κλουβί (ακόμα και υφασμάτινο) περνάνε ξεχωριστά. Αν δεν κάνεις κινήσεις με ακρίβεια, ταχύτητα και αποφασιστικότητα NAVY SEAL, θα κυνηγάς το γατί όχι στο αεροπλάνο πλέον, αλλά στο ...αεροδρόμιο. Good luck with that. ΥΓ Πιστεύω επίτηδες το ΄χουν κάνει να μπορείς να πάρεις μόνο υφασμάτινα, δεν εξηγείται αλλιώς. Βολεύει απίστευτα περισσότερο το πλαστικό και δεν υπάρχει και κίνδυνος να το ανοίξει το γατί.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν πάει Αγγλία το νινί .Εντωμεταξύ τώρα κατάλαβα γιατί δεν δέχεται η ryanair ζώα. Επειδή δεν χωράει κάτω από τα καθίσματα. Εδώ καλά καλά δεν χωράμε εμείς. Τι λες φίλε από πάνω; Θα περάσει μέσα από τις ακτίνες ο γάτος μόνος χωρίς κλουβί; Αντίο γάτε!
Praetorianos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τι λες φίλε από πάνω; Θα περάσει μέσα από τις ακτίνες ο γάτος μόνος χωρίς κλουβί; Αντίο γάτε!Περνας πρωτα εσυ την πυλη, μετα γυριζεις πισω, παιρνεις το γατι αγκαλια, ξαναπερνας την πυλη και το κλουβι περναει ξεχωριστα απο τις ακτινες. Αν ο ελεγκτης δεν ειναι εμπειρος ή τον βλεπεις και κωλοβαραει πες του αυστηρα να περασει το κλουβι αμεσως απο το μηχανημα, γιατι με τον πανικο και τη φασαρια που γινεται στο αεροδρομιο το γατι δε μενει για πολυ ησυχο στα χερια σου.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μας τα λέει ούτε η aegean καλά. Είναι αυστηρά αυτές οι διαστάσεις. Να τους εξηγώ ότι δεν υπάρχουν κλουβιά τόσο στενά. Ε δεν καταλάβαιναν. Δεν θέλω να το βάλω σε υφασμάτινο ρε παιδιά. Αν κάνει εμετό ή αν κατουρήσει, θα κάτσουν αυτοί να τα μαζέψουν;
Soulseeker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Απο ενα φιλο που πηγε μονιμα Leicester και πηρε μαζι το σκυλο, θυμάμαι οτι επρεπε να πληρωσει εξτρα εισητηριο για το σκυλο (και ηταν πολλα λεφτα) και αυτο γιατι ο σκυλος θεωρειται cargo. Μετα πας και τον παραλαμβανεις απο ειδικο σημειο. Προφανως τα λεω στο περιπου αλλα μπορω να τον ρωτησω.
SoFiA11 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μας τα λέει ούτε η aegean καλά. Είναι αυστηρά αυτές οι διαστάσεις. Να τους εξηγώ ότι δεν υπάρχουν κλουβιά τόσο στενά. Ε δεν καταλάβαιναν. Δεν θέλω να το βάλω σε υφασμάτινο ρε παιδιά. Αν κάνει εμετό ή αν κατουρήσει, θα κάτσουν αυτοί να τα μαζέψουν; βαλε στον πατο του υφασματινου πανα εκπαιδευσης για σκυλους
μπιπ μπιπ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 θα μου μείνει από το στρες αν το βάλω μέσα σε στενό κλουβί και στο κάτω χώρο με τις βαλίτσες το ίδιο
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Περίεργο που δεν έχουν βγάλει κλουβιά σε αυτές τις διαστάσεις, όπως έχουν κάνει με τις χειραποσκευές πχ. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Κανείς που να έχει ταξιδέψει με γάτα ή μικρό σκύλο με αυτές τις εταιρείες, να μας πει με τι κλουβί ταξίδεψε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα