stefanpc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας έχω ξεκινήσει μια ιδέα στο indiegogo και θα ήθελα να ρωτήσω γνωρίζετε πχ εάν μαζέψω 1000€ αυτά πως τα δηλώνω? Σαν τι? Δεν μπορώ να καταλάβω ελπίζω να υπάρχει κάποιος από εσάς για να με βοηθήσει! Το indiegogo είναι σαν την πλατφόρμες kickstarter
Hapatingo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Campaign Owners will comply with all applicable laws and regulations in the use of Contributions and delivery of Perks. Campaign Owners are responsible for collecting and remitting any taxes on Contributions, and any taxes due in connection with Perks. Taxing authorities may classify funds raised on the Services as taxable income to the Campaign Owner and any beneficiary who will receive funds directly from the applicable Campaign. Indiegogo will ask for the tax identification number (TIN) of Campaign Owners and any beneficiaries so that we may report taxable income to the relevant taxing authorities. Indiegogo will provide Campaign Owners with a tax document if required by the relevant taxing authorities. Τώρα εάν πρόκειται για 1000 ευρώ εννοείτε ότι δεν τα δηλώνεις, άλλωστε σε αυτά τα site δεν θεωρείτε ότι πουλάς. Επίσης έλεγχε και πόσα θα σου μείνουν με την προμήθεια του site.
17 lines of code Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίος! Σα να λέω θα πάω για τρέξιμο,και ενώ τρέχω να σκέφτομαι πως ξέχασα να βάλω παππούτσια. Φαίνεται το σοβαρό πρότζεκτ,και η ικανότητα, από την αρχή. Τώρα εάν πρόκειται για 1000 ευρώ εννοείτε ότι δεν τα δηλώνεις, άλλωστε σε αυτά τα site δεν θεωρείτε ότι πουλάς. Επίσης έλεγχε και πόσα θα σου μείνουν με την προμήθεια του site. Εννοείται δε τα δηλώνεις..τι είναι δα..απόκρυψη εισοδήματος που αποκτήθηκε με έμβασμα από εξωτερικό; Δε τα κοιτάνε καθόλου αυτα.. Από την ερώτηση σου,φαίνεται και η σχέση που έχεις με τα τεχνοκρατικά θέματα.Πήγαινε σε ένα λογιστή,γιατί ό,τι και να σου πούμε,πάλι σε λογιστή θα πας και θα ρωτάς τα ίδια. Άσε που μάλλον (ελπίζω) δεν θες να δώσεις τα προσωπικά/φορολογικά στοιχεία σου σε ένα φόρουμ,για να λάβεις και σωστή απάντηση
stefanpc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Campaign Owners will comply with all applicable laws and regulations in the use of Contributions and delivery of Perks. Campaign Owners are responsible for collecting and remitting any taxes on Contributions, and any taxes due in connection with Perks. Taxing authorities may classify funds raised on the Services as taxable income to the Campaign Owner and any beneficiary who will receive funds directly from the applicable Campaign. Indiegogo will ask for the tax identification number (TIN) of Campaign Owners and any beneficiaries so that we may report taxable income to the relevant taxing authorities. Indiegogo will provide Campaign Owners with a tax document if required by the relevant taxing authorities. Τώρα εάν πρόκειται για 1000 ευρώ εννοείτε ότι δεν τα δηλώνεις, άλλωστε σε αυτά τα site δεν θεωρείτε ότι πουλάς. Επίσης έλεγχε και πόσα θα σου μείνουν με την προμήθεια του site. Εάν μιλάμε για 1000+ πρέπει σωστά? Εάν τα δηλώσω τι μειονεκτηματα έχω εγώ? Επίσης γνωρίζεις εάν μαζέψω τα λεφτά της καμπάνιας και δεν υλοποιήσω το project? Γιατί έχω ακούσει πως δεν έχει εγγύηση η πλατφόρμα για το εάν θα γίνει στο μέλλον το project και ότι δίνουν με ρίσκο χρήματα η άλλη
Hapatingo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι τα χρήματα δεν έχουν εγγύηση, είναι μορφή επένδυσης για αυτόν που τα βάζει. Το έχουν κάνει πολλοί με fake projects ή μισοτελειωμένα στέλνοντας ψευτό prototype device ώστε να γλυτώσουν τα δικαστήρια. Επίσης νομίζω ότι μπορείς να παρακάμψεις κάθε τι ελληνικό μέσω paypal και στη συνέχεια με λογαριασμό εξωτερικού. Στην Ελλάδα πάντως μέχρι 15.000 ευρώ μπορείς να μεταφέρεις σε μονή συναλλαγή, εάν είναι παραπάνω θα σε ενοχλήσουν για να τα δικαιολογήσεις. Έχε υπόψιν ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες σε fake projects τους τρέχουν στα δικαστήρια.
stefanpc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι τα χρήματα δεν έχουν εγγύηση, είναι μορφή επένδυσης για αυτόν που τα βάζει. Το έχουν κάνει πολλοί με fake projects ή μισοτελειωμένα στέλνοντας ψευτό prototype device ώστε να γλυτώσουν τα δικαστήρια. Επίσης νομίζω ότι μπορείς να παρακάμψεις κάθε τι ελληνικό μέσω paypal και στη συνέχεια με λογαριασμό εξωτερικού. Στην Ελλάδα πάντως μέχρι 15.000 ευρώ μπορείς να μεταφέρεις σε μονή συναλλαγή, εάν είναι παραπάνω θα σε ενοχλήσουν για να τα δικαιολογήσεις. Έχε υπόψιν ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες σε fake projects τους τρέχουν στα δικαστήρια. Εγώ θέλω να ξεκινήσω ένα project κανονικό με τεχνολογία αλλά δεν ξέρω ότι σίγουρα θα το υλοποιήσω εάν φτάσει τα χρήματα που θέλω! Οπότε θα βάλω κάτι χιλιάδες ευρώ 4-5.000 και 1.000 μαζέψω θα προσπαθήσω να το υλοποιήσω! Δηλαδή λες εάν μαζέψω το χ πόσο να τα αφήσω στο PayPal και να κάνω αγορές κτλ με αυτά τα λεφτά? Και όταν εννοείς fake project? Πως θα ξέρει παράδειγμα το δικαστήριο ότι εγώ ξεκίνησα αλήθεια αυτό το project και μάζεψα αυτά τα χρήματα? Θα μου δώσει κάτι το indiegogo? Η κάθε σου απάντηση θα να βοηθήσουμε Ωραίος! Σα να λέω θα πάω για τρέξιμο,και ενώ τρέχω να σκέφτομαι πως ξέχασα να βάλω παππούτσια. Φαίνεται το σοβαρό πρότζεκτ,και η ικανότητα, από την αρχή. Εννοείται δε τα δηλώνεις..τι είναι δα..απόκρυψη εισοδήματος που αποκτήθηκε με έμβασμα από εξωτερικό; Δε τα κοιτάνε καθόλου αυτα.. Από την ερώτηση σου,φαίνεται και η σχέση που έχεις με τα τεχνοκρατικά θέματα. Πήγαινε σε ένα λογιστή,γιατί ό,τι και να σου πούμε,πάλι σε λογιστή θα πας και θα ρωτάς τα ίδια. Άσε που μάλλον (ελπίζω) δεν θες να δώσεις τα προσωπικά/φορολογικά στοιχεία σου σε ένα φόρουμ,για να λάβεις και σωστή απάντηση Κάτι με τεχνολογία θέλω! Ρωτάω για να μάθω! Σε κανένα χρόνο θα ξεκινήσει! Οπότε εσύ μου λες να μην τα δηλώσω? Εφόσον είναι από το εξωτερικό και από το PayPal? Φυσικά εάν πάρω την απόφαση και το δημιουργήσω
stefanpc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 πονάει η ψυχούλα μου. Χαχαχα πονάει η ψυχούλα μου. Δεν γνωρίζω γιαυτό . Συγνώμη
Hapatingo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι τα χρήματα που έχεις μαζέψει μόλις τελειώσει η καμπάνια για να τα αποδεσμεύσει η indiegogo πρέπει να πιστοποιήσεις τον εαυτό σου/ την εταιρία σου. Το δικαστήριο αυτό το ρόλο έχει, να βρει τα πειστήρια για το αντίθετο που εσύ ισχυρίζεσαι. Τώρα τελευταία πολύ της μόδας είναι το alibaba. Αυτοί που θέλουν να κάνουν ένα project βρίσκουν έναν προμηθευτή, του λένε άλλαξε το τάδε σχήμα, χρώμα βάλε και ένα λογότυπο και τους βλέπεις μετά κάνουν καμπάνια, νομίζοντας ο απλός άνθρωπος ότι όντος οι ίδιοι το εφηύραν. Υπάρχουν βέβαια και αξιόλογες καμπάνιες. Τώρα εσείς αν δεν είστε δυνατή ομάδα, εάν δεν έχετε επικοινωνία με προμηθευτές καλύτερα να μην το ξεκινήσετε.
stefanpc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι τα χρήματα που έχεις μαζέψει μόλις τελειώσει η καμπάνια για να τα αποδεσμεύσει η indiegogo πρέπει να πιστοποιήσεις τον εαυτό σου/ την εταιρία σου. Το δικαστήριο αυτό το ρόλο έχει, να βρει τα πειστήρια για το αντίθετο που εσύ ισχυρίζεσαι. Τώρα τελευταία πολύ της μόδας είναι το alibaba. Αυτοί που θέλουν να κάνουν ένα project βρίσκουν έναν προμηθευτή, του λένε άλλαξε το τάδε σχήμα, χρώμα βάλε και ένα λογότυπο και τους βλέπεις μετά κάνουν καμπάνια, νομίζοντας ο απλός άνθρωπος ότι όντος οι ίδιοι το εφηύραν. Υπάρχουν βέβαια και αξιόλογες καμπάνιες. Τώρα εσείς αν δεν είστε δυνατή ομάδα, εάν δεν έχετε επικοινωνία με προμηθευτές καλύτερα να μην το ξεκινήσετε. Τα αληθινά μου στοιχεία θα βάλω έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχει κάτι ψεύτικο αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Είμαστε δυνατή ομάδα αλλά δεν πολύ μας κάνει το alibaba αλλά θα το δω! Οπότε εσείς λες μην ξεκινήσουμε λόγο δικαστήριο? Βασικά είναι υποχρεωτικό το δικαστήριο? Το βρίσκω λίγο παράλογο Επίσης χρειάζεται καλή προώθηση αυτό είναι όλο! Θα κάνουμε 2-3 τέτοια και εάν μαζέψουμε τα χρήματα συνεχίζουμε εάν όχι δεν πειράζει! Έτσι και αλλιώς αυτή δεν ξέρουν ότι θα το συνεχίσουμε ή όχι! Δίνουν τα λεφτά ρισκάρωντας Κοίτα αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι τα χρήματα που έχεις μαζέψει μόλις τελειώσει η καμπάνια για να τα αποδεσμεύσει η indiegogo πρέπει να πιστοποιήσεις τον εαυτό σου/ την εταιρία σου. Το δικαστήριο αυτό το ρόλο έχει, να βρει τα πειστήρια για το αντίθετο που εσύ ισχυρίζεσαι. Τώρα τελευταία πολύ της μόδας είναι το alibaba. Αυτοί που θέλουν να κάνουν ένα project βρίσκουν έναν προμηθευτή, του λένε άλλαξε το τάδε σχήμα, χρώμα βάλε και ένα λογότυπο και τους βλέπεις μετά κάνουν καμπάνια, νομίζοντας ο απλός άνθρωπος ότι όντος οι ίδιοι το εφηύραν. Υπάρχουν βέβαια και αξιόλογες καμπάνιες. Τώρα εσείς αν δεν είστε δυνατή ομάδα, εάν δεν έχετε επικοινωνία με προμηθευτές καλύτερα να μην το ξεκινήσετε. Θα φτιάξουμε 2-3 ώστε να τα δείξουμε σε βίντεο και φωτογραφίες και μετά εάν δούμε ότι πάει καλά το συνεχίζουμε! Εάν όχι το σταματάμε θα μας πει κανείς τίποτα??λ
stefanpc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι τα χρήματα δεν έχουν εγγύηση, είναι μορφή επένδυσης για αυτόν που τα βάζει. Το έχουν κάνει πολλοί με fake projects ή μισοτελειωμένα στέλνοντας ψευτό prototype device ώστε να γλυτώσουν τα δικαστήρια. Επίσης νομίζω ότι μπορείς να παρακάμψεις κάθε τι ελληνικό μέσω paypal και στη συνέχεια με λογαριασμό εξωτερικού. Στην Ελλάδα πάντως μέχρι 15.000 ευρώ μπορείς να μεταφέρεις σε μονή συναλλαγή, εάν είναι παραπάνω θα σε ενοχλήσουν για να τα δικαιολογήσεις. Έχε υπόψιν ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες σε fake projects τους τρέχουν στα δικαστήρια. Fake project δηλαδή?
elefas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά ο φόβος σου ποιος είναι; Το αν θα καταφέρει η ομάδα σου να ολοκληρώσει το project και να παραδώσει τα perks στους υποστηρικτές σας; Γιαυτό συνήθως υπάρχει μια παράγραφος στην καμπάνια που ονομάζεται "Risks and challenges" (στο kickstarter) και εξηγεί στους υποψήφιους επενδυτές τι μπορεί να πάει στραβά στο εγχείρημα. Γνώμη μου είναι ότι για να ξεκινήσεις μια τέτοια καμπάνια θα πρέπει να έχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο τo project σου (π.χ. να έχετε ήδη φτιάξει ένα λειτουργικό prototype) ώστε να ελαχιστοποιήσεις τα όποια ρίσκα. Επίσης με αυτό το τρόπο θα πείσεις περισσότερους να επενδύσουν καθώς θα βλέπουν ότι αυτό που υπόσχεσαι είναι κάτι χειροπιαστό και όχι λόγια του αέρα. Αν πάλι θες να κάνεις "αρπαχτή" το πιο πιθανό είναι να σε μυριστούν αρκετά γρήγορα ώστε να την γλιτώσεις με μια ακύρωση της καμπάνιας σου, ή ακόμα χειρότερα να μπλέξεις δικαστικά. Για να πάρεις μια γεύση δες το παρακάτω kickstarter campaign (https://www.kickstarter.com/projects/1606226331/portable-console-for-pc-games-pgs) που τελικά ακυρώθηκε καθώς οι "επενδυτές" δεν ήταν τόσο "πρόβατα" όσο νόμιζαν οι εξυπνάκηδες. Δες πόσο προσεγμένη και στολισμένη είναι η καμπάνια τους, πόσα χρήματα κατάφεραν να μαζέψουν, στην πορεία όμως ξεσκεπάστηκαν από τους ίδιους τους "επενδυτές" τους. Καλή τύχη.
stefanpc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά ο φόβος σου ποιος είναι; Το αν θα καταφέρει η ομάδα σου να ολοκληρώσει το project και να παραδώσει τα perks στους υποστηρικτές σας; Γιαυτό συνήθως υπάρχει μια παράγραφος στην καμπάνια που ονομάζεται "Risks and challenges" (στο kickstarter) και εξηγεί στους υποψήφιους επενδυτές τι μπορεί να πάει στραβά στο εγχείρημα. Γνώμη μου είναι ότι για να ξεκινήσεις μια τέτοια καμπάνια θα πρέπει να έχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο τo project σου (π.χ. να έχετε ήδη φτιάξει ένα λειτουργικό prototype) ώστε να ελαχιστοποιήσεις τα όποια ρίσκα. Επίσης με αυτό το τρόπο θα πείσεις περισσότερους να επενδύσουν καθώς θα βλέπουν ότι αυτό που υπόσχεσαι είναι κάτι χειροπιαστό και όχι λόγια του αέρα. Αν πάλι θες να κάνεις "αρπαχτή" το πιο πιθανό είναι να σε μυριστούν αρκετά γρήγορα ώστε να την γλιτώσεις με μια ακύρωση της καμπάνιας σου, ή ακόμα χειρότερα να μπλέξεις δικαστικά. Για να πάρεις μια γεύση δες το παρακάτω kickstarter campaign (https://www.kickstarter.com/projects/1606226331/portable-console-for-pc-games-pgs) που τελικά ακυρώθηκε καθώς οι "επενδυτές" δεν ήταν τόσο "πρόβατα" όσο νόμιζαν οι εξυπνάκηδες. Δες πόσο προσεγμένη και στολισμένη είναι η καμπάνια τους, πόσα χρήματα κατάφεραν να μαζέψουν, στην πορεία όμως ξεσκεπάστηκαν από τους ίδιους τους "επενδυτές" τους. Καλή τύχη. Εγώ θέλω να φτιάξω μια συσκευασία για κάτι! Από χαρτόνι και σύρμα! Είναι πολύ ωραία ιδέα! Έχουμε φτιάξεις ήδη 10! Δεν θα βάλουμε πολλά χρήματα γιατί θέλουμε να δούμε εάν θα τα πάει καλά! Εάν φτάσει σε όποιον έστειλε πάνω από ένα χρηματικό πόσο θα πάρει αυτό που δείχνω στις φωτογραφίες ακριβώς! Κάποιοι άλλη ένα ευχαριστώ κτλ κτλ! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι: Εγώ πχ μαζεύω τα χρήματα και στέλνω κανονικά αυτά που υποσχέθηκα μετά όμως δεν μπορώ να συνεχίσω αυτό που παραγω για τον χψ λογο δηλαδή δεν μπορώ να το βγάλω στην αγορά τι γίνεται ακριβώς θα μου πούνε κάτι? Αυτό θέλω να μάθω! Εγώ θα στείλω σε όλους ότι υποσχέθηκα για να μην νομίζουν ότι είναι Fake ότι αλήθεια το δημιουργήσα και δεν τους λέω ψέματα
stefanpc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά ο φόβος σου ποιος είναι; Το αν θα καταφέρει η ομάδα σου να ολοκληρώσει το project και να παραδώσει τα perks στους υποστηρικτές σας; Γιαυτό συνήθως υπάρχει μια παράγραφος στην καμπάνια που ονομάζεται "Risks and challenges" (στο kickstarter) και εξηγεί στους υποψήφιους επενδυτές τι μπορεί να πάει στραβά στο εγχείρημα. Γνώμη μου είναι ότι για να ξεκινήσεις μια τέτοια καμπάνια θα πρέπει να έχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο τo project σου (π.χ. να έχετε ήδη φτιάξει ένα λειτουργικό prototype) ώστε να ελαχιστοποιήσεις τα όποια ρίσκα. Επίσης με αυτό το τρόπο θα πείσεις περισσότερους να επενδύσουν καθώς θα βλέπουν ότι αυτό που υπόσχεσαι είναι κάτι χειροπιαστό και όχι λόγια του αέρα. Αν πάλι θες να κάνεις "αρπαχτή" το πιο πιθανό είναι να σε μυριστούν αρκετά γρήγορα ώστε να την γλιτώσεις με μια ακύρωση της καμπάνιας σου, ή ακόμα χειρότερα να μπλέξεις δικαστικά. Για να πάρεις μια γεύση δες το παρακάτω kickstarter campaign (https://www.kickstarter.com/projects/1606226331/portable-console-for-pc-games-pgs) που τελικά ακυρώθηκε καθώς οι "επενδυτές" δεν ήταν τόσο "πρόβατα" όσο νόμιζαν οι εξυπνάκηδες. Δες πόσο προσεγμένη και στολισμένη είναι η καμπάνια τους, πόσα χρήματα κατάφεραν να μαζέψουν, στην πορεία όμως ξεσκεπάστηκαν από τους ίδιους τους "επενδυτές" τους. Καλή τύχη. ??
telikiasmenos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας έχω ξεκινήσει μια ιδέα στο indiegogo και θα ήθελα να ρωτήσω γνωρίζετε πχ εάν μαζέψω 1000€ αυτά πως τα δηλώνω? Σαν τι? Δεν μπορώ να καταλάβω ελπίζω να υπάρχει κάποιος από εσάς για να με βοηθήσει! Το indiegogo είναι σαν την πλατφόρμες kickstarter Δεν δηλώνεις κάτι. Αυτά που θα πουλήσεις θα κόψεις και τις αντίστοιχες αποδείξεις/τιμολόγια Μπορείς να ξεκινήσεις την καμπάνια σου και προς το τέλος της, που θα ξέρεις τι έχεις κάνει, να συμβουλευτείς λογιστή. Θα ήταν καλύτερα βέβαια να συμβουλευτείς απο την αρχή, καθώς μπορεί να βγούνε κάποια έξοδα που δεν τα είχες υπολογίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα