andreapaog328 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλά δεν υπάρχουν φτηνότερα Ωδεία; 100€ τον μήνα μου φαίνεται τεράστιο ποσο... Ειδικά στην Ελλάδα του 2016. νορμαλ μου φαινετια μενα. βαλε βιολοντσελο βαλε 10 ωρες το μηνα δλδ 2 φορες τη βδομαδα βαλε και 10€ την ωρα το λιγοτερο εκει ειμαστε. 1
Kunodontas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 νορμαλ μου φαινετια μενα. βαλε βιολοντσελο βαλε 10 ωρες το μηνα δλδ 2 φορες τη βδομαδα βαλε και 10€ την ωρα το λιγοτερο εκει ειμαστε. Το μαθημα κραταει 50 λεπτα και ειναι 4 φορες την εβδομαδα (βεβαια μπορει να ειμα εκει μιαμιση ωρα γιατι ολο και καποιος θα αργησει ολο και καποιος θα θελει κατι τον δασκαλο μου και περναει η ωρα..) Επισης για να παρεις μερος σε συναυλιες σε χρεωνουν στο ωδειο μου για αυτο και δεν συμμετεχω ποτε Αλλα βασικα το προβλημα μου ειναι οτι απο τη μια το αγαπαω το βιολοντσελο απο την αλλη νιωθω πολυ κουρασμενος. Δε ξερω αν θα αντεξω να εχω και αυτο.
andreapaog328 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 να συνεχισεις μονος σου μιας και κανεις 5 χρονια δε παιζει? 1
Kunodontas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 να συνεχισεις μονος σου μιας και κανεις 5 χρονια δε παιζει? Το θεωρω χασιμο χρονου να προσπαθει να μαθει καποιος μονος του μουσικη.. βεβαα ειμαι σε επιπεδο που μπορω να διαβασω μονος μου κομματια και να παιξω αρκετα απο αυτα που μου αρεσουν αλλα να προχωρησεις δυσκολο μην πως αδυνατον
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Το θεωρω χασιμο χρονου να προσπαθει να μαθει καποιος μονος του μουσικη.. βεβαα ειμαι σε επιπεδο που μπορω να διαβασω μονος μου κομματια και να παιξω αρκετα απο αυτα που μου αρεσουν αλλα να προχωρησεις δυσκολο μην πως αδυνατον Δεν είσαι σε επίπεδο να μελετάς μόνος σου. Κατωτέρα είσαι. Αυτό θα το άκουγα από Ανωτέρα και πάνω που παίζει πρόγραμμα πτυχίου/διπλώματος και υπό προϋποθέσεις.
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πιστεύω ότι αν κάτι που κάνεις για ευχαρίστηση φτάνει να σε αγχώνει τόσο καλύτερα να το σταματήσεις, χάνει το νόημά του.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει δυνατότητα να κάνεις τα μισά μαθήματα στα μισά λεφτά?
Mau-Maus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομίζω, η ληστεία στο ωδείο είναι σε στάνταρ λεφτά ανάλογα με το επίπεδο.. 1
Kunodontas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Νομιζω μου ειπαν θα παε 130 φετος
AntiCambeR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 50' x 4= 200'/εβδομάδα x4 =800'/μήνα 800':60'=13,33 ώρες/μήνα 100€/13,33=7,5€/ώρα Είναι ακριβά αλλά αν έχεις χαρτί απο Ωδείο μπορείς να χωθείς σε καμιά ορχήστρα για το Δημόσιο και να έχεις καλό μισθό για τα σημερινά δεδομένα.
zio10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομίζω, η ληστεία στο ωδείο είναι σε στάνταρ λεφτά ανάλογα με το επίπεδο.. Εντάξει δεν το λες και ληστεία, νορμάλ ποσό βγαίνει ανά ώρα. Νομίζω παίζει ρόλο και τι όργανο μαθαίνεις, κάποια είναι πιο ακριβά.
redhotstef Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 5 χρονια για να μαθεις βιολοτσελο? Ποσα αλλα χρειαζονται; Ασχετο. Γιατι δεν μαθαινες μπασο να παιζεις και στον ιδιωτικο τομεα (πχ ροκαδικα, σκυλαδικα) ;
DYEL Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το θεωρω χασιμο χρονου να προσπαθει να μαθει καποιος μονος του μουσικη.. Εξαρταται για τι μουσικη μιλαμε. αν μιλαμε για ηλεκτρονικη μουσικη δεν σου χρειάζεται κανενα ωδείο και καμια σχολη. Το μονο που χρειαζεσαι ειναι εναν υπολογιστη,ιντερνετ και ενα daw (digital audio workstation,το οποιο ειναι επιλογη σου αν θα το παρεις νομημα ή παρανομα). Που θεωριτικα θα μπορουσε να σου βγει 0 ευρω εξοδα και ποιος ξερει ποσο θα μπορουσε να εξελιχθει η καριερα σου.. Αλλα ας μην βγουμε εκτος τοπικ,αφου ζητας την αποψη του κοσμου,εγω θα σταματουσα.
Flaoutistas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ολα τα οργανα της ορχιστρας θελουν 10-13 χρονα περιπου για πτυχίο. Και δεν εναι μονο το κοστος που λεει ο φιλος μας. Σκεφτειτε οτ για να παρεις πτυχιο/διπλωμα πρεπει να κανεις υποχρεωτικο πιανο καποια χρονια (πληρωνεις εξτρα) και αρμονια (επισης πληρωνεις εξτρα). Υπαρχουν και αλλα θεωρητικα αλλα συνηθςσ προσφερονται δωρεαν. Επισης ειναι και ακριβουτσικες οι εξετασεις οι ιδιες για το διπλωμα η το πτυχιο.
DYEL Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Και σκεψου οτι εκει εξω υπαρχουν εκατονταδες,εκατομμυριούχοι μουσικοι παραγωγοι με πειρατικα software. Πολυ ακριβο να το κανεις σαν χόμπι σε καποια σχολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα