Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.και καλό χειμώνα σιγά σιγά. ????

Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής

Όταν παραγγέλνω κάτι από εξωτερικό πολλές φορές δεν έρχεται .υποψιάζομαι ότι φέρουνν τα ελτα τα πακέτα και τα αφήνουν στην είσοδο και έτσι επειδή μένω σε φοιτητική πολυκατοικία είναι φυσιολογικό να εξαφανιστούν... Και δυστυχώς η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να τα στέλνω στο πατρικό μου και οι γονείς μου μετά να μου τα στέλνουν...Αλλά δεν είναι πολύ πρακτικό από πολλές απόψεις.τι μπορείτε να μου προτείνετε;σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

δεν μπορω σε καθε μικρο δεματακι που περνω να δινω 3 δολλαρια... δεν με συμφερει.,.ετσι...

υπαρχει καποιος αλλος τροπ[ος ?

Δημοσ.

Θυρίδα στο ταχυδρομείο 

εδω ειμαστε./..τι μπορω να κανω ? πως ανοιγω μια θυριδα ? υπαρχει κατι να διαβασω? σχετικα?ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας

Δημοσ.

Ή να πεις του ταχυδρόμου να τα αφήνει ταχυδρομείο, να περνάει απλά να αφήνει ειδοποίηση και να περνας να τα παίρνεις εσύ.

Ότι πιο ασφαλές ειναι αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Ή να πεις του ταχυδρόμου να τα αφήνει ταχυδρομείο, να περνάει απλά να αφήνει ειδοποίηση και να περνας να τα παίρνεις εσύ.

Ότι πιο ασφαλές ειναι αυτό.

αυτο μπορω  ας πουμε να παω απο το ταχυδρομειο και να το πω?γιατι ακομα δεν ξερω τον ταχυδρομο.

Δημοσ.

Ε λογικά κανένα πρωινό θα τον πετύχεις να μοιράζει δεματακια και φακέλους.

Τόν πιάνει και του λες τα δικά μου με το τάδε όνομα να μην μου τα φερνετε να μου αφήνεται σημείωμα και θα τα κάνω παραλλαβη εγώ.

Αν δεν τον βρίσκεις πήγαινε ταχυδρομείο να μάθεις ποιος εξυπηρετεί τον δρόμο σου.

• Like 2
Δημοσ.

εμενα που ο λαλακας ο ταχυδρόμος εχει τύχει δέμα αξίας 4 5 ευρω να μου αφήσει ειδοποίηση να πάω να το παρω με ταυτότητα και δέμα αξίας 70 - 80 να σέρνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας, τι μπορώ να κανω;

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο stelios είναι η καλύτερη και πιο εύκολη λύση νομίζω, αλλά θα κάνεις τον κόπο να πηγαίνεις ταχυδρομείο και καμιά φορά μπορεί να φας πολύ ώρα!

Άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάλεις ένα μεγαλύτερο γραμματοκιβώτιο αν μπορείς, αλλά και πάλι δεν είναι  σίγουρο ότι θα τα ρίχνει μέσα. Και παίζει να είναι και ακριβό!

Δημοσ.

εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με τα ελτα δεν έχω θέμα ποτέ σε αντίθεση με τα γερμανικά που είναι μ..........ο.από την τετάρτη μπήκε στο αεροπλάνο ένα πακέτο και ακόμα να φανεί βενιζέλος και υποτίθεται πλήρωσα 15 ευρώ για να έρθει σε 4 εργάσιμες και σήμερα είμαστε στις 6.βασικά 29 βγήκε το τρακινκ και αυτοί πήγαν και το πήραν 30 νύχτα.2 μέρες πεταμένες.

αν και πάντα έχω θέμα με τα γερμανικά ταχυδρομεία, μια φορά κιόλας έκανε 1 μήνα να έρθει.

Δημοσ.

Ό,τι έχω παραγγείλει απο Γερμανία, και γενικά απο ΕΕ, έχει έρθει εντός εβδομάδας. Τα δέματα και τα tracked σε 3-4 μέρες το πολύ. Μου φαίνεται περίεργο αυτό που αναφέρεις, όχι οτι το αμφισβητώ, απλά δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία.

Για δέματα απο Ασία έχει τύχει να περιμένω και δίμηνο.

Ο ταχυδρόμος της περιοχής μου πάντως, περνάει μία φορά την εβδομάδα, ίσως και πιο αραιά, και αφήνει φακέλους και ειδοποιήσεις, με ποικίλες ημερομηνίες, για όλη την προηγούμενη περίοδο. Σε παράπονα που έκανα στα τοπικά ταχυδρομεία μου απάντησαν οτι ο ταχυδρόμος περνάει κάθε μέρα αλλά προφανώς υπάρχει κάποιος στην πολυκατοικία μου που κλέβει τα γράμματα και τις ειδοποιήσεις και κάποια στιγμή τα εμφανίζει όλα μαζί, άθικτα. Όταν μου το είπανε, και με την σοβαρότητα που μου το είπανε, δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει τύχει να παραγγείλω πράγματα από κίνα και γερμανία την ίδια μέρα και απο γερμανία έφτασε μιάμιση εβδομάδα μετά της κίνας.

29 έδωσαν τις πληροφορίες από το site στο γερμανικό ταχυδρομείο και βγήκε το τρακινκ, αυτοι πήγαν στις 31 το βράδυ και το πήραν, πέταξε 31 και ακόμα είναι άφαντο.

υγ σε νέα επικοινωνία με τα δικά μας ελτα μου είπαν ότι δεν έφυγε καν απο γερμανία, ότι από τις 31 περιμένει εκεί και ότι μόλις φύγει αυθημερόν θα φανεί εδώ γιατί είναι ελτά κούριερ και όχι απλό ελτά.

προσπαθώ να βρω ένα mail κάτι από τα γερμανικά ταχυδρομεία αλλά δεν έχει τίποτα, μόνο να κάνεις ερωτήσεις γενικές έχει.

post-66698-0-03853400-1473053811_thumb.png

post-66698-0-39054800-1473053978_thumb.png

Επεξ/σία από johnyboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...