Προς το περιεχόμενο

Κάπως έτσι θα λειτουργεί η διπλή κάμερα στο iPhone 7 Plus


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Φυσικά η πραγματικότητα δεν θα αλλάξει όσο και να κοπανιέται ο οποιοσδήποτε από εμάς και όσο και να ερμηνεύει ο καθένας με τον δικό του τρόπο αυτά που διαβάζει από 'δω κι από 'κει.

Όπως θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι, η πραγματικότητα θ' αλλάξει όταν σε μερικά χρόνια κυκλοφορήσει στην αγορά iPhone με οθόνη S-AMOLED.

 

Έως τότε, η S-AMOLED, ως ανώτερη τεχνολογία, θα παραμένει προνόμιο συσκευών, οι οποίες παίρνουν την ποιότητα απεικόνισης στα σοβαρά.

 

Αλλα να δεκτω οτι μπορει να υπηρξε παρανοηση και καποιος να νομιζε οτι αναφερομουν σε ΟΛΑ τα κορυφαια κινητα (παρολο που θεωρουσα πως ηταν σαφες για ποια κινητα με amoled μιλαγαμε) . Το δεχομαι οτι ομως μπορει καποιος να το παρανοησε.

Ασφαλώς και μπορεί να υπάρξει παρανόηση, ιδιαίτερα όταν εξυπηρετεί στον αποπροσανατολισμό της όλης συζήτησης.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκολλάτε με τις χαζοκόντρες και μη μας πηδάτε τον σχολιασμό του event.

 

Απάτη το Nike+ γιατί ακριβώς? Από την τιμή θα εξαρτηθεί πόσο απάτη είναι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Κατά τ' άλλα, ευτυχώς επειδή τα γραπτά μένουν, όπως λέει κι εκείνος, ο καθένας μπορεί να κρίνει διαβάζοντας όλα τα post πως ξεκίνησε η κουβέντα, ποιος (γι ακόμα μία φορά) έκανε τους αφορισμούς και το trolling και φυσικά ποια η γνώμη μου τόσο για τις OLED (με τις καλές ή κακές υλοποιήσεις τους), όσο και τις IPS.

 

Τα γραπτα μενουν:

 

Όταν κρίνουμε μία τεχνολογία κοιτάμε και τις υλοποιήσεις της, όχι μόνο το spec sheet. Πράγματι μία OLED μπορεί να αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μία IPS LCD, οι τρέχουσες υλοποιήσεις όμως υστερούν. Το ίδιο ισχύει και για την φωτεινότητα ή τη θέαση υπό έντονη ηλιοφάνεια: πολλά υποσχόμενες, αλλά μέχρι τώρα nope.

...

 

Εμένα δε μου κάνει αίσθηση, μιας και είναι γνωστό ότι οι IPS έχουν σαφώς ανώτερη απόδοση χρωμάτων από τις (υπάρχουσες υλοποιήσεις των) OLED. ...

 

Το συμπέρασμα είναι ότι το 2016, όποιος θέλει μια "οθονάρα" με σοβαρή απόδοση όπως χαρακτηριστικά λένε κάποιοι, θα πρέπει αναγκαστικά να στραφεί σε κάποιο iPhone, ή άλλη ναυαρχίδα με IPS LCD οθόνη. Εάν πάλι τον νοιάζουν περισσότερο τα εντυπωσιακά χρώματα για το τραπεζάκι της καφετέριας, ακόμα κι αν το ροζ το δείχνει φούξια, ε, ας πάρει AMOLED.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...