Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού, για τις διαρροές προϊόντων, Evan Blass (@evleaks), η Google μαζί με τα smartphones Pixel και Pixel XL ενδέχεται να παρουσιάσει και ένα νέο Pixel tablet, το οποίο θα συμπληρώσει την προϊοντική γκάμα της εταιρείας, που περιλαμβάνει και το 10ιντσο Pixel C που ανακοίνωσε πέρυσι.

Ο Evan Blass λέει πως το νέο 7ιντσο tablet αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Huawei με την Google, και πως θα διαθέτει, πέρα από την οθόνη των 7 ιντσών, 4GB RAM. Η συσκευή αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της πριν το τέλος της χρονιάς.

Όπως και με τις άλλες διαρροές και φήμες, έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στην ονομασία Nexus, ενισχύοντας τις φήμες ότι πρόκειται να εγκαταλειφθεί από την Google, για χάρη της ονομασίας Pixel. Το συγκεκριμένο tablet αναμένεται να αποτελέσει τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του 2ης γενιάς Nexus 7 του 2013, και ενδέχεται να διαθέτει την ονομασία Google Pixel 7P. Ξέρουμε ότι η Google πρόκειται να ανακοινώσει τα δύο νέα smartphones Pixel και Pixel XL μαζί με το VR headset Daydream και ένα 4K-capable Chromecast στις 4 Οκτωβρίου. Δεν είναι ωστόσο σίγουρο, αν και είναι μάλλον λογικό, ότι θα ανακοινώσει στην συγκεκριμένη εκδήλωση και το Pixel 7P.

Link.png Site: GSMArena
Δημοσ.

παλι λαλακιες... Αν το κάνετε ταμπλέτα, κάντε τουλάχιστον 8ιντσο, βαλτε LTE, και αν βγαλετε εκδοση 32GB, τοτε να εχει SD.

Ευχολογιο τελος... παλι βλακειες θα βγαλουν... δεν αμφιβαλλουμε πλεον.

• Like 2
Δημοσ.

Τελειως ασκοπο δηλαδη καθως κυκλοφορει ηδη nexus συσκευη με 5.7" οθονη και ειναι κινητο οχι tablet και αναμενεται να κυκλοφορησει και αλλο phablet απο την google πολυ συντομα.

Δημοσ.

Προσωπικά εκτιμώ ένα μέγεθος που μπορώ να το κρατάω στο ένα χέρι και το άλλο να είναι ελεύθερο για πλοήγηση.

Και ασφαλές πιάσιμο και δυνατότητα χρήσης τού δείκτη του άλλου χεριού για pointing αντί του αντίχειρα.

Δημοσ.

Προσωπικά εκτιμώ ένα μέγεθος που μπορώ να το κρατάω στο ένα χέρι και το άλλο να είναι ελεύθερο για πλοήγηση.

Και ασφαλές πιάσιμο και δυνατότητα χρήσης τού δείκτη του άλλου χεριού για pointing αντί του αντίχειρα.

σερβιτορος εισαι?

• Like 11
Δημοσ.

Με την Asus δεν ξανασυνεργάστηκε όπως για τα δύο πρώτα Nexus. Ίσως τους χαλούσε η ομοιοκαταληξία σε -us. Κρίμα,γιατί ήταν από τα πιο decent nexus tablets imho.

• Like 1
Δημοσ.

Σε όποιον δεν αρέσει τα κουβαδακια του και σε άλλη παραλία!

Έχω το nexus 7-2013 τρία χρόνια τώρα και φυσάει!

Οι 7" είναι το ιδανικό μέγεθος για ταμπλετ.

Δεν θέλουμε και δεν μας αρέσουν σε όλους τα 5.5"+ παντόφλες κινητά!!

Δημοσ.

Ο αλλος το θελει 7ιντσο, ο αλλος μιλαει για ταψι, το κοινο σημειο ειναι οτι και τα 2 στρατοπεδα ψαχνετε να βρειτε ποιος την εχει μεγαλυτερη.

Γουστα και προτιμησεις ειναι αυτες, και δεν γινετε να ικανοποιηθουν ολοι.

Αλλα δεν χρειαζεται να κανετε λες και το 7ιντσο ταμπλετ ειναι μικροσκοπικο ή οτι το 10ρι ειναι δισκος σερβιρισματος.

Τσιλ γ'ιολ. Πις

• Like 2
Δημοσ.

Σε όποιον δεν αρέσει τα κουβαδακια του και σε άλλη παραλία! Έχω το nexus 7-2013 τρία χρόνια τώρα και φυσάει!Οι 7" είναι το ιδανικό μέγεθος για ταμπλετ.Δεν θέλουμε και δεν μας αρέσουν σε όλους τα 5.5"+ παντόφλες κινητά!!

Είχα το Nexus 7 2012.

1ος χρόνος σχεδόν κανένα πρόβλημα μόνο λίγο brick problem σπάνια αν το έκανες shutdown τα βράδυα αδυνατούσε να ανοίξει το πρωι. Το αφηνα και εγώ ανοιχτό οπότε δεν παρουσιάστηκε brick problem ξανα.

2ος χρόνος πολλά λαγκαρισματα και αδυναμία εγκατάστασης της εκδοσης android 4.4.4 απο 4.4.2

3ος χρόνος δύο bootloop problem και εγκατάσταση ξανα της rom, στο 3ο bootloop αλλάχτηκε η μητρική και το tablet δουλεύει ακόμα αλλά σε αλλα χέρια με την μπαταρία να τα έχει φτύξει βέβαια.Έχω πάρει ήδη τα κουβαδάκια μου και είμαι σε άλλη παραλία, κοίτα μην έρθεις και μου χαλάσεις τα καστράκια που φτιάχνω και πρόσεξε μην σου πάρει το μαλλί ο αέρας.

Σημείωση το nexus δούλευε 5+ ωρες τη μέρα και είχαν εγκατασταθεί καμμια 300 εφαρμογες και games. Το μόνο πολύ θετικό που είχε και έχει έτρεχε τα πάντα και είχε πολλές ενημερώσεις.

Δημοσ.

κι εγώ πρώην κάτοχος Nexus 7 2012!!! Πραγματικά πετούσε πριν τη 5.0, μετά αργούσε αρκετά. (το χάρισα σε μια ανιψιά μου).

Οι 7" δε με χαλούσαν τότε που είχα 3,5" κινητό, τώρα με το 5,7" το βρίσκω άσκοπο να έχω και 7" tablet, όμως για αυτόν που έχει ακόμα 4" ή το πολύ 5" κινητό μια χαρά η πιο μεγάλη οθόνη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...