Προς το περιεχόμενο

Delivery status ΕΛΤΑ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στις ταχυμεταφορές να βγάλετε άκρη (λογικά σε αυτό είναι: 21 0983 0010).

Πάντως απο όσο λέει ήρθε και δεν βρήκε το όνομα στην διεύθυνση που είχες δώσει.

Υ.Γ Ανοικτά είναι μέχρι τις 4 άρα πάρε μια στα γρήγορα αλλιώς αύριο.

Δημοσ.

να κανω και εγω μια ερωτηση, καθως εχω παρομοιο θεμα. Εστειλα ενα πακετακι με ΕΛΤΑ tracking σημερα, και βαζω τον κωδικο αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει ο κωδικος? ποτε περιπου θα καταχωρηθει στο συστημα. :huh:

Δημοσ.

να κανω και εγω μια ερωτηση, καθως εχω παρομοιο θεμα. Εστειλα ενα πακετακι με ΕΛΤΑ tracking σημερα, και βαζω τον κωδικο αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει ο κωδικος? ποτε περιπου θα καταχωρηθει στο συστημα. :huh:

σημερα λογικα απλα πιο μετα.δεν ειναι παραξενο που δεν υπαρχει ακομα.

• Like 1
Δημοσ.

σημερα λογικα απλα πιο μετα.δεν ειναι παραξενο που δεν υπαρχει ακομα.

Οκ ευχαριστω πολυ. Αρα να περιμενω καλου κακου μεχρι αυριο το μεσημερακι, και αν δεν γινει τιποτα να παω να δω τι παιζει?

Δημοσ.

Ναι κανε ενα κοπο να περιμενεις λιγακι.θα εμφανιστει.το ιδιο γινεται και ebay πολλες φορες.ο αλλος εχει το voucher στο στελνει αλλα δεν φαινεται καπου.

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα.δεν μπορω να θυμηθω και εγω αν εμφανιζεται οταν το στελνεις κατευθειαν ή αν εμφανιζεται οταν γινει το πρωτο σκαναρισμα πριν φυγει απο εκει και παει στο κεντρο διαλογης.

Εμφανιστηκε, ειχα κανει και ενα λαθος στο αριθμο, καθως δεν φαινοταν καλα στην αποδειξη ενα νουμερο αν ηταν 3 ή 5.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...