Supernova21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια εχω κανει μια παραγγελια απο Γερμανια με DHL και στο στατους στα ελτα μου εβγαλε αυτο σημερα. Τι ειναι?
nikos903 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρε τηλέφωνο στις ταχυμεταφορές να βγάλετε άκρη (λογικά σε αυτό είναι: 21 0983 0010). Πάντως απο όσο λέει ήρθε και δεν βρήκε το όνομα στην διεύθυνση που είχες δώσει. Υ.Γ Ανοικτά είναι μέχρι τις 4 άρα πάρε μια στα γρήγορα αλλιώς αύριο.
Supernova21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εδω ημουν ολη την ημερα και δεν ειδα κατι. Να παρω τηλ δηλαδη την dhl ή τα ελτα?
jimakos234 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 να κανω και εγω μια ερωτηση, καθως εχω παρομοιο θεμα. Εστειλα ενα πακετακι με ΕΛΤΑ tracking σημερα, και βαζω τον κωδικο αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει ο κωδικος? ποτε περιπου θα καταχωρηθει στο συστημα.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 να κανω και εγω μια ερωτηση, καθως εχω παρομοιο θεμα. Εστειλα ενα πακετακι με ΕΛΤΑ tracking σημερα, και βαζω τον κωδικο αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει ο κωδικος? ποτε περιπου θα καταχωρηθει στο συστημα. σημερα λογικα απλα πιο μετα.δεν ειναι παραξενο που δεν υπαρχει ακομα. 1
jimakos234 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 σημερα λογικα απλα πιο μετα.δεν ειναι παραξενο που δεν υπαρχει ακομα. Οκ ευχαριστω πολυ. Αρα να περιμενω καλου κακου μεχρι αυριο το μεσημερακι, και αν δεν γινει τιποτα να παω να δω τι παιζει?
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι κανε ενα κοπο να περιμενεις λιγακι.θα εμφανιστει.το ιδιο γινεται και ebay πολλες φορες.ο αλλος εχει το voucher στο στελνει αλλα δεν φαινεται καπου. 1
jimakos234 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εμφανιστηκε, ειχα κανει και ενα λαθος στο αριθμο, καθως δεν φαινοταν καλα στην αποδειξη ενα νουμερο αν ηταν 3 ή 5. 1
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 μια χαρα.δεν μπορω να θυμηθω και εγω αν εμφανιζεται οταν το στελνεις κατευθειαν ή αν εμφανιζεται οταν γινει το πρωτο σκαναρισμα πριν φυγει απο εκει και παει στο κεντρο διαλογης. Εμφανιστηκε, ειχα κανει και ενα λαθος στο αριθμο, καθως δεν φαινοταν καλα στην αποδειξη ενα νουμερο αν ηταν 3 ή 5. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα