pontez2 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Mια και συζητάμε αρκετές φορές τέτοια θέματα, ας κάνω και εγω την ερώτησή μου. Ας υποθέσουμε ότι ειμαι ενοικιαστής και έχω ακομα 1 έτος συμβόλαιο. Ο ιδιοκτήτης με ενημερώνει ότι του χρόνου δε θα ανανεώσουμε διότι θέλει το σπιτι για ιδιοκατίκηση και ότι εγώ μπορω να φύγω ακόμα και σήμερα, χωρις να του πληρώσω τον τελευταίο μήνα λόγω της εγγύησης. Πως καλύπτομαι εγω νομικά ότι αυτος αύριο δε θα μου πει «εφυγες νωρίτερα θέλω ενοίκια 1 έτους». Είναι μεγάλος σε ηλικία για να στείλει μέιλ και δε τον κοβω διαθέσιμο να συντάξει επιστολή. Ουτε θέλω κι εγω να φθάνω στα άκρα, διότι δεν ειχα προβλήματα. Με το ταξις θα έχω προβλημα που θα κάνω νεο συμβολαιο; Δε πρέπει να "σβηστεί" το παλιό; Δε βλέπω να μπορω να κάνω εγω κάτι
jennyV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εμπειρικά μιλώντας δε θα έχεις πρόβλημα. Το συμβόλαιο αλλωστε προστετεύει κυρίως τα δικαιώματα του ενοικιαστή. Το πολύ πολύ να σου παραπονεθεί για τα ενοίκια, δεν τον συμφέρει να κάνει οτιδήποτε άλλο. Αλλωστε αν το θέλει για ιδιοκατοίκηση θα τον βολέψεις κιόλας.
tarantules Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΛΥΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 1
pontez2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ελα ρε, ισχύει ακομα το ιδιωτικο συμφωνητικό λυσης μισθώσεως? To θέμα ειναι με το taxis. Πρεπει να πάμε εφορία ξέρω γω?
logistoulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ελα ρε, ισχύει ακομα το ιδιωτικο συμφωνητικό λυσης μισθώσεως? To θέμα ειναι με το taxis. Πρεπει να πάμε εφορία ξέρω γω?Μπορείς να το πας για γνωστοποίηση στη γραμματεία να πάρεις πρωτόκολλο Πιο πολύ τον ιδιοκτήτη ενδιαφέρει αυτό γιατί φορολογείται και εσένα βέβαια για να μη σου πει ποτέ τίποτα τρελά
Joshua21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ελα ρε, ισχύει ακομα το ιδιωτικο συμφωνητικό λυσης μισθώσεως? To θέμα ειναι με το taxis. Πρεπει να πάμε εφορία ξέρω γω? Δες επίσημη απάντηση από το taxisnet: 18. Τι κάνουμε στην περίπτωση Λύσης υπάρχουσας μίσθωσης; Δεν χρειάζεται να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια. πηγή: http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Help/FAQsPages/FAQs_misthwsewn.html Τώρα για το πως καλύπτεσαι εσύ στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης σου ζητήσει τα ρέστα σου απάντησαν ήδη, υπογράφετε από κοινού ένα χαρτί που θα γράφει πως η μίσθωση λύεται κοινή συναίνεση. Φτιάξε το εσύ σε 2 αντίγραφα(μια και αυτός είναι μεγάλος για τέτοια), υπογράψτε τα, και κρατήστε ένα ο καθένας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα