Dinos_12345 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Βγήκα προχθες με κάτι παλιά αθλητικά για να πάρω κάτι και μου έκαναν πληγή πίσω στο πόδι. Χθες έβαλα ένα ζευγάρι superstar και η πληγή χωρίς να το καταλάβω μάτωσε και μου λερώθηκε μέσα το παπούτσι. Με τι να το τρίψω να φύγει; Δεν θέλω να τα βάλω πλυντήριο.
mylo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά ο λεκες από αίμα δεν φεύγει. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Χλωρίνη, αλλά δε νομίζω να σ' ενδιαφέρει.
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Χλωρίνη, αλλά δε νομίζω να σ' ενδιαφέρει. Αν δεν κάψει το ύφασμα, μια χαρά είναι. Έχει άσπρο ύφασμα μέσα.
Moderators Kercyn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Θα πάει και έξω και θα στο ξεβάψει τελείως.
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Βγήκα προχθες με κάτι παλιά αθλητικά για να πάρω κάτι και μου έκαναν πληγή πίσω στο πόδι. Χθες έβαλα ένα ζευγάρι superstar και η πληγή χωρίς να το καταλάβω μάτωσε και μου λερώθηκε μέσα το παπούτσι. Με τι να το τρίψω να φύγει; Δεν θέλω να τα βάλω πλυντήριο. http://solutions.3mhellas.gr/wps/portal/3M/el_GR/Scotch-Brite_EU/ScotchBrite/Resources/Geeky-CLean/How-Tos-clean/Blood-Stain-Removal/ [δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω αν όντως θα δουλέψει] 1
Irene.j Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικοτερα ο λεκες απο αιμα διαλυεται αν το σημειο μεινει μεσα σε κρυο νερο και μετα σαπουνιστει. Εδω λιγο δυσκολο απο πρακτικης αποψης. Αν θες βαλε λιγη χλωρινη παχυρευστη. Εφαρμοσε την τοπικα και μετα ξεπλυνε χρησιμοποιωντας βρεγμενο πανι.
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 τελικά θα τα βάλω σε κουβά με αλατόνερο. Λειτουργεί μου είπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα