Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αντε να φαμε το παραμυθι με την κακια Ελλαδα που δεν παραγει τιποτα, το παραμυθι με την κακια Κυπρο γιατι να το φαμε ; Το παραμυθι με την κακια Ισπανια που παραγει τα παντα γιατι να το φαμε ; Οικοι αξιολογησης, ωραιο ανεκδοτο,. Τι αξιολογηση εδιναν 1 μερα πριν γινει το μπαμ της Lehman Brothers ; Παράγουμε αγροτικά προϊόντα που αποτελούν ένα μικρό ποσοστό επι του ΑΕΠ, ανίκανο να στηρίξει την ελληνική οικονομία. Υπάρχει και ο τουρισμός. Τι τουρισμός και αγροτιά όμως; Με υψηλή φοροδιαφυγή ώστε να μην μαζεύει τα απαραίτητα έσοδα το κράτος και να πληρώσει το χρέος και οτι πήραμε από τους πιστωτές. Δεν έχει σημασία τι έβγαζαν 1 ημέρα πριν το μπαμ. Η απόφαση αξιολόγησης των οίκων βγαίνει μετά την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος από διάφορα οικονομικά γεγονότα για κάθε οικονομία. Υπάρχουν δύο τομείς οικονομικής έρευνας στους οίκους αξιολόγησης, ο τομέας της πρόβλεψης/πρόγνωσης πριν το γεγονός και ο τομέας της απόφασης μετά το γεγονός, οτι ανέφερα προηγουμένως ισχύει για μετά το γεγονός, αυτό κοιτάνε και οι αγορές/πιστωτές, οι προβλέψεις είναι απλά προβλέψεις. Κάλλιστα μπορεί να μην είχε προβλέψει κανένας πτωχεύσεις χρεωκοπίες και κραχ, αυτό δεν αλλάζει οτι αν και όποτε συμβεί σε μια οικονομία κάτι τέτοιο, θα την υποβαθμίσουν οι οίκοι αξιολόγησης και δεν θα δανείζεται λεφτά μετά. Ξαναλέω δεν είναι θέμα παραμυθιού, εγώ είμαι η Κίνα οι ΗΠΑ ή η Γερμανία και η Ελλάδα. Κύπρος, Αίγυπτος, Μπουρούντι, Τιμπουκτού ζητάνε από εμένα σαν κράτος ή από τα τραπεζικά μου ιδρύματα να τους δανείσω, εγώ επειδή δεν είμαι θεός ούτε μάντης, κοιτάω τους οίκους αξιολόγησης για το τι λένε αναφορικά με τις χώρες αυτές. Είναι σαν την τράπεζα που σου ζητάει εγγυήσεις για να πάρεις δάνειο, ή σαν την προσωπική έρευνα που θα κάνεις αν θελήσεις να αγοράσεις μια επιχείρηση.
silverado Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ενταξει Σιλβεραντο μας επεισες.Ειναι ολα σχεδιο κατα της Ελλαδας και του Ελληνισμου .ολοι συνωμοτουν εναντιων μας και θελουν το κακο μας γιατι ειμαστε οι καλυτεροι, οι πιο εξυπνοι και οι ομορφοτεροι και μας ζηλευουν . Επι του θεματος δωρητης οργανων εχεις σκοπο να γινεις η' σε πιανουν τα ουμανιστικα σου μονο οταν κοβεται η συνταξη του 40χρονου λιμενικου? Αν ημασταν οι πιο εξυπνοι ,αυτα που μας συμβαινουν, δεν θα συμβαινανε. Αν ημασταν οι ομορφοτεροι, απλα δεν θα μας ενοιαζε τιποτα. Ειμαστε ανθρωποι,αναμεσα σε αλλους ανθρωπους, που τουλαχιστον δικαιουμαστε να ξεχωριζουμε την αληθεια απο το ψεμα. Δωρητης οργανων με το ζορι, για να εχει ανταλλακτικα ο καθε ρεμπεσκες συνδικαλιστης, ή το καθε πασης φυσεως κομματοσκυλο ; Μου ηπιαν το αιμα αυτοι εν ζωη, πρεπει να τους δωσω και τα υπολοιπα μετα θανατον ; Θα τους δημιουργησω ψυχολογικα προβληματα, αν δεν σταθω μ@λ@κ@ς ως το τελος ; Βεβαια υπαρχουν και τα χειροτερα να τα παρει καποιος Ευρωπαιος παιδεραστης ή κτηνοβατης που ξερει να διεκδικει τα δικαιωματα του καλυτερα,απο τους υπολοιπους ευρωπαιους που ειναι σαν εμενα. Οσο για το αν πρεπει ή οχι να κοπει η συνταξη του 40χρονου λιμενικου, λαθος πορτα χτυπας. Αν ητανε στο χερι μου,κανενας και για κανενα λογο, δεν θα επαιρνε συνταξη πριν απο τα 60ηντα του. Παράγουμε αγροτικά προϊόντα που αποτελούν ένα μικρό ποσοστό επι του ΑΕΠ, ανίκανο να στηρίξει την ελληνική οικονομία. Υπάρχει και ο τουρισμός. Τι τουρισμός και αγροτιά όμως; Με υψηλή φοροδιαφυγή ώστε να μην μαζεύει τα απαραίτητα έσοδα το κράτος και να πληρώσει το χρέος και οτι πήραμε από τους πιστωτές. Δεν έχει σημασία τι έβγαζαν 1 ημέρα πριν το μπαμ. Η απόφαση αξιολόγησης των οίκων βγαίνει μετά την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος από διάφορα οικονομικά γεγονότα για κάθε οικονομία. Υπάρχουν δύο τομείς οικονομικής έρευνας στους οίκους αξιολόγησης, ο τομέας της πρόβλεψης/πρόγνωσης πριν το γεγονός και ο τομέας της απόφασης μετά το γεγονός, οτι ανέφερα προηγουμένως ισχύει για μετά το γεγονός, αυτό κοιτάνε και οι αγορές/πιστωτές, οι προβλέψεις είναι απλά προβλέψεις. Κάλλιστα μπορεί να μην είχε προβλέψει κανένας πτωχεύσεις χρεωκοπίες και κραχ, αυτό δεν αλλάζει οτι αν και όποτε συμβεί σε μια οικονομία κάτι τέτοιο, θα την υποβαθμίσουν οι οίκοι αξιολόγησης και δεν θα δανείζεται λεφτά μετά. Ξαναλέω δεν είναι θέμα παραμυθιού, εγώ είμαι η Κίνα οι ΗΠΑ ή η Γερμανία και η Ελλάδα. Κύπρος, Αίγυπτος, Μπουρούντι, Τιμπουκτού ζητάνε από εμένα σαν κράτος ή από τα τραπεζικά μου ιδρύματα να τους δανείσω, εγώ επειδή δεν είμαι θεός ούτε μάντης, κοιτάω τους οίκους αξιολόγησης για το τι λένε αναφορικά με τις χώρες αυτές. Είναι σαν την τράπεζα που σου ζητάει εγγυήσεις για να πάρεις δάνειο, ή σαν την προσωπική έρευνα που θα κάνεις αν θελήσεις να αγοράσεις μια επιχείρηση. Οι οικοι αξιολογησης ειναι καθαρα ενα μεσο για να εκβιασουν οι κερδοσκοποι την οικονομια της χωρας στοχου. Οποια χωρα θελει να δανειζεται ειναι υποχρεωμενη να πληρωνει τους οικους αξιολογησης και να δεχεται να γινεται το προβατο επι σφαγη οταν αυτο θεωρηθει απαραιτητο. Κανονικα καμια χωρα δεν θα επρεπε να δανειζεται, αλλα αυτο ειναι αδυνατον λογω πολιτικων και τραπεζικων αδρικελων και οχι λογω του διεφθαρμενου λαου. Το ψαρι βρωμαει πρωτα απο το κεφαλι. Ετσι και σε καθε χωρα η διαφθορα ξεκιναει και γιγαντωνεται πρωτα απο τα υψηλα κλιμακια και επεκτεινεται προς τα χαμηλοτερα. Νομοι υπαρχουν αλλα δεν εφαρμοζονται γι αυτον ακριβως τον λογο.
Gilmaru Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 silverado καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ανάγκη και ότι πεθαίνουν άνθρωποι συνέχεια από έλλειψη οργάνων έτσι; Γιατί με το πολύ μπίριμπίρι ξεφεύγουμε από την ουσία. Τι προτείνεις για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος;
silverado Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το μονο σιγουρο που εχω να προτεινω ειναι οτι η δωρεα οργανων δεν πρεπει να ειναι υποχρεωτικη.Πρεπει να διασφαλιστει οτι τα οργανα δεν θα καταληξουν σε ρεμπεσκεδες,κομματοσκυλα και εγκληματιες.Με την διαφθορα που επικρατει σε ολα τα επιπεδα αυτο ειναι πρακτικα αδυνατο.
Gilmaru Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και πως θα "διασφαλιστεί" αυτό; Να γίνει κυνήγι μαγισσών δηλαδή για να κατευναστεί η καχυποψία μας; Ίσα ίσα που περισσότερο καχύποπτοι θα γίνουμε μετά. Το να μην είναι υποχρεωτική σημαίνει ένα πράγμα στα δικά μου αυτιά: "να πάνε άλλοι μ@λ@κες να γίνουν δωρητές". Αλλά δεν μιλάμε καν για υποχρεωτική δωρεά, συζητάμε για την εκδοχή του να θεωρούνται όλοι δότες και αν θέλουν να έχουν επιλογή για opt-out από ότι κατάλαβα. Άλλωστε, όπως ειπώθηκε, αν παντού ίσχυε το μέτρο να είναι όλοι δωρητές, κανείς δεν θα χρειαζόταν ποτέ να προσφύγει σε οποιοδήποτε παράνομο μέσο για την απόκτηση μοσχεύματος γιατί θα υπήρχαν σε αφθονία. Επομένως με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια που λένε.
silverado Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το να μην είναι υποχρεωτική σημαίνει ένα πράγμα στα δικά μου αυτιά: "να πάνε άλλοι μ@λ@κες να γίνουν δωρητές". Το να ειναι υποχρεωτικη σημαινει ενα πραγμα στα δικα μου αυτια : αιωνιος μ@λ@κ@ς στα λαμογια και στην ζωη και στον θανατο.
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το να ειναι υποχρεωτικη σημαινει ενα πραγμα στα δικα μου αυτια : αιωνιος μ@λ@κ@ς στα λαμογια και στην ζωη και στον θανατο. Mαλιστα, προς το παρον δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα προαιρετικο , εχεις γινει δωρητης ? Οχι ε ? Λογικο ειναι μετα να σου φταινε οι Ολλανδοι . 1
Gilmaru Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ άρα εγώ ο μ@λ@κ@ς που είμαι στην λίστα, αν πάθω χτύπα ξύλο τίποτα τα όργανά μου παίζει να πάνε στον silverado αν τα χρειαστεί, που είναι "έξυπνος" και δεν είναι εθελοντής. Άρα να σταματήσω να είμαι; silverado βλέπεις ότι η λογική σου στρέφεται ενάντια και στην εθελοντική δωρεά; Σχήμα λόγου, όχι ότι παίζει τέτοιου είδους θέμα , το ίδιο είναι για μένα, αφού θα είμαι νεκρός. Το θέμα είναι να αντιληφθούμε ότι με πράγματα που αφήνονται να σαπίσουν μπορούν να σωθούν ζωές.
silverado Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ άρα εγώ ο μ@λ@κ@ς που είμαι στην λίστα, αν πάθω χτύπα ξύλο τίποτα τα όργανά μου παίζει να πάνε στον silverado αν τα χρειαστεί, που είναι "έξυπνος" και δεν είναι εθελοντής. Άρα να σταματήσω να είμαι; silverado βλέπεις ότι η λογική σου στρέφεται ενάντια και στην εθελοντική δωρεά; Μην ανησυχεις αν παθεις χτυπα ξυλο τιποτα τα οργανα σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα καταληξουν σε μενα. Η λογικη μου δεν στρεφεται εναντια και στην εθελοντικη δωρεα. Η λογικη μου στρεφεται εναντια στην εφαρμογη λιγοτερης δημοκρατιας.
Silverage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το ξέρεις οτι δεν παίρνουμε το συκώτια του κάθε τυχαίου και τα βάζουμε σε όποιον βρούμε ε; Πρέπει να είναι συμβατός. Μην ανησυχεις αν παθεις χτυπα ξυλο τιποτα τα οργανα σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα καταληξουν σε μενα.Η λογικη μου δεν στρεφεται εναντια και στην εθελοντικη δωρεα.Η λογικη μου στρεφεται εναντια στην εφαρμογη λιγοτερης δημοκρατιας. Η λογική σου είναι παράλογη.
Anorymous Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Βάση λογικής το σωστό είναι να είμαστε όλοι δωρητές αλλά πως να κάνεις κάποιον που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο να το καταλάβει είναι πολύ δύσκολο. Επίσης μερικές δωρεές είναι πολύ σκληρές πχ ματιά και δέρμα.
silverado Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η λογική σου είναι παράλογη. Αν δεχεσαι οτι η εφαρμογη της δημοκρατιας σε μια χωρα ειναι παραλογισμος,τοτε ναι η λογικη μου ειναι παραλογη.
Silverage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεχεσαι οτι η εφαρμογη της δημοκρατιας σε μια χωρα ειναι παραλογισμος,τοτε ναι η λογικη μου ειναι παραλογη. Γιατί είναι εφαρμογή δημοκρατίας το να μην είσαι δωρητής οργάνων; Αν το πάμε έτσι και η πληρωμή φόρων έπρεπε να είναι επιλογή του καθενός. Επειδή όμως κανένας δεν θα πλήρωνε δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα όπως και δεν μπορεί να γίνει δημοψήφισμά για οικονομικά θέματα. 1
bedazzled Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ο (μέσος) Έλληνας δεν το έχει με τέτοια πράγματα... Να σας πω το πιο απλό (μιας και είμαστε σε tech site): πόσοι αφήνουν το PC τους να seedάρει torrents αφού τελειώσουν με τα downloads τους; Θέλουν να παίρνουν, αλλά όχι να δίνουν... η πάρτη και η οικογένεια μου να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να παν να γ........ 1
DDevil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Eιμαστε οι καλυτεροι τωρα για τους δωρητες εννοείται αμα πχ έχει πεθάνει κάποιος να δώσει τα οργανα του? επειδή δεν διάβασα το θεμα του θρεντ αυτό είναι που ζητάει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα