Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα θανατον...... :-D :-D :-D . Επρεπε να το φανταστω οτι μεχρι εκει σας κοβει (η αγνοια που λεγαμε?)

Ολα ξεκινουν απο καπου, μετα εξελισσονται. Οι σοφοι ανθρωποι σαν εμενα μπορουν να δουν στο μελλον οποτε δεν θελουν να γινει η αρχη και αυτο επειδη ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΗ ΚΟΣΜΟ ΖΩ.

ακομη ενας '' μας ψεκαζουν , ιλλουμινατι ,παγκοσμια συνωμοσια .'' τι σκατα πως πολλαπλασιαζονται ετσι. 

• Like 3
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα θανατον...... :-D :-D :-D . Επρεπε να το φανταστω οτι μεχρι εκει σας κοβει (η αγνοια που λεγαμε?)

Ολα ξεκινουν απο καπου, μετα εξελισσονται. Οι σοφοι ανθρωποι σαν εμενα μπορουν να δουν στο μελλον οποτε δεν θελουν να γινει η αρχη και αυτο επειδη ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΗ ΚΟΣΜΟ ΖΩ.

Yπηρξε και παλιοτερα ένα άτομο που μπορουσε να δει χρονια μπροστα και στο μελλον αλλα δυστυχως δεν γραφει πια .... ειχε θιξει το θεμα για την Intelligent C. Δες στην υπογραφη μου.

• Like 2
Δημοσ.

Yπηρξε και παλιοτερα ένα άτομο που μπορουσε να δει χρονια μπροστα και στο μελλον αλλα δυστυχως δεν γραφει πια .... ειχε θιξει το θεμα για την Intelligent C. Δες στην υπογραφη μου.

αχχαχαχαχααχ κλάμα ..

Δημοσ.

σκλαβος με το να δωσεις τα οργανα μετα θανατον ... Μνημονια μεχρι το 21000

Fixed

Πάντως για να σας καθησυχάσω λίγο, για να στηθεί κύκλωμα εμπορίας οργάνων σε πανελλαδικό επίπεδο, αυτό θα απαιτούσε ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα/εθνική βάση δεδομένων με στοιχεία (HLA/ιστοσυμβατότητα) για όλους τους πολίτες, στο οποίο θα είχαν πρόσβαση διεφθαρμένοι υπάλληλοι. π.χ. ψάχνει ο τάδε πλούσιος νεφρό με τάδε HLA, μπαίνουν οι λαδωμένοι στο database, ψάχνουν ποιοί είναι συμβατοί και μετά κάνουν narrow down ποιοί από αυτούς ενδεχομένως βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ.

Στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας όπου βολοδέρνουμε σπαταλώντας δεν ξέρω κι εγώ πόσα δις € για να φτιαχτεί ένα ρημαδοΚτηματολόγιο εδώ και δεκαετίες, τι πιθανότητες δίνετε να συμβεί το παραπάνω και σε τι timeframe ακριβώς;

Ακόμα κι αν συμβεί αυτό σε 30-50 χρόνια από σήμερα, είναι πολύ πιθανό μέχρι τότε να έχει προχωρήσει η επιστήμη και να φτιάχνουν κατά παραγγελία ό,τι όργανα θες από βλαστοκύτταρα...

TL;DR: Keep calm and don't worry. This is Elladistan.

• Like 3
Δημοσ.

Ανοιξες το θεμα και εθεσες και την αποψη σου οπως και εγω τωρα την δικη μου. Δημοκρατια λεγετε.

Η σοβαροτητα και η κατανοηση που εχω εγω δεν συγκινετε με αυτο που μπορει να εχεις εσυ, ειμαι ετη φωτος μπροστα.

Προφανεστατα ζεις σε αγνοια εσυ και ολοι εσεις που υποστηριζετε κατι τετοιο. Το προβλημα ειναι οτι με την αγνοια σας καταδικαζετε ολοι τη κοινωνια. Αν γουσταρεις να γινεις σκλαβος η επιλογη ειναι ολη δικη σου αλλα μην απετης να γινουμε ολοι σκλαβοι επειδη ο Κιτσος αποφασισε να βγαλει φραγκα.

Αυτο το σχόλιο δεν απευθυνετε μονο σε εσενα απευθυνετε σε ολους αυτους που ειναι προθυμοι να γινουν σκαβοι και θελουν να παρασυρουν και τους υπολοιπους μαζι. Απλος δεν μπηκα στο κοπο να διαβασω 15 σελιδες.

Παραλήρημα......

Ζηλεύει ακόμα και ο πασπαρόγατος με τον λιακόπουλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...