technology_guy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλα,τοσο μικρουλα και εκανε επεμβασεις;..Ειναι δυνατον να ειναι τοσο τρελες ολες τους; Δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση απ' όσο έχει πει. Απλά βάζει πολύ make up.
David20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Χεχε ναι... Από διαλείμματα θα κάνει τίποτα να... τσιμπίσουμε κάτι; Θα την ρωτησω και θα σε πω !!!!!! Χε χε χε χε 1
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Eλα ρε έρχεται το Αριανάκι; θα σκάσω μύτη πρώτη σειρά για ανελέητο headbanging (το ποιο head θα βροντήξω το καταλαβαίνετε...) 7
pontez2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι ρε συ, τι δεν έχει κάνει. Δες φωτο της πριν 3-4 χρονια και δες τωρα. Κοιτα τη μυτη της καταρχην. Τα ζυγωματικά της. Δες πρωτα επεισόδια victorius 1
David20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι ρε συ, τι δεν έχει κάνει. Δες φωτο της πριν 3-4 χρονια και δες τωρα. Κοιτα τη μυτη της καταρχην. Τα ζυγωματικά της. Δες πρωτα επεισόδια victorius Οι διαφορες ειναι τεραστιες,αλλα τωρα που ξανακοιταω μονο στο σαγονακι της βλεπω εμφανη διαφορα,οχι τοσο σε ζυγωματικα και μυτουλα...Παρ ολα αυτα ομως ειναι κουκλακι η Ariana.
pontez2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ηταν, ειναι και θα ειναι! Ειτε με πλαστικές είτε χωρις. Κλάιν. (παρεμπιπτόντως απ τη σειρά ειχε πλάκα ο τυπος με τη μαριονέτα ) 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ...και δίνετε λεφτά να άκουσε αυτην την αριανα δηλαδή και απο φωνή κορμάρα, που λένε 1
pontez2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά η συγκεκριμένη έχει φωνάρα και ειναι το νέο ταλέντο της ποπ!
revolver1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 1 Οκτώβρη έχει God is an Astronaut. Κάνε την καλή. 5
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 1 Οκτώβρη έχει God is an Astronaut. Κάνε την καλή. Που πάτε και τους βρίσκετε; 2
Grim Ripper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο σε εμένα δεν μου αρέσει πώς έγινε; Την προτιμώ στην σειρά. Γενικά προτιμώ την Liz αλλά δεν μου αρέσει που τα έβαψε ξανθά.
thant Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 θα κλείσουμε πρώτες θέσεις (ίδιο επίπεδο με το stage) και θα είναι τον Ιούνιο. Παίζει να είστε οι πρώτοι τέσσερις που θα κλείσετε εισιτήριο για του χρόνου!!! Ελπίζω να μην είστε και οι τελευταίοι. Μονο μην το ξεχάσεις...
technology_guy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παίζει να είστε οι πρώτοι τέσσερις που κλείσατε εισιτήριο... για του χρόνου!!! Ελπίζω να μην είστε και οι τελευταίοι. Μονο μην το ξεχάσεις... Χαχα Με τις θέσεις τι παίζει; Ισχύει έτσι όπως το ξέρω εγώ, δηλαδή πρώτες θέσεις = θέσεις ίσα με το stage;
idomeneas7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό λέγεται αρένα και πρώτοι είναι αυτοί που θα προλάβουν. Όλοι είναι στο όρθιο οπότε αν πας αργά θα σταθεις όπου βρείς. Αν έχει κόσμο να περιμένεις πολλή ιδρωτιλα, σπρώξιμο και ποδοπατημα. Να προσέχεις επίσης μην σε κλέψουν. 1
technology_guy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό λέγεται αρένα και πρώτοι είναι αυτοί που θα προλάβουν. Όλοι είναι στο όρθιο οπότε αν πας αργά θα σταθεις όπου βρείς. Αν έχει κόσμο να περιμένεις πολλή ιδρωτιλα, σπρώξιμο και ποδοπατημα. Να προσέχεις επίσης μην σε κλέψουν. Απ' ότι είδα, στο προηγουμενο τουρ της ήταν με θέσεις όλοι, δεν ήταν χύμα όλοι στο όρθιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα