Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Το ότι είσαι έφηβος δεν είναι δικαιολογία...
phanispal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει, μην είμαστε τόσο σκληροί... Το ότι είσαι έφηβος δεν είναι δικαιολογία... ... αλλά ούτε και τόσο μαλακοί... Σε πειράζει Καλή συναυλία για τον καθένα είναι αυτή που γουστάρει και περνάει καλά! Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. 99,99% μία από τις κλασικές περιπτώσεις που μετά από χρόνια θα αρχίσει να κατασταλάζει και θα αναρωτιέται πώς άκουγε το τάδε, πώς έκανε το δείνα. Τώρα αν ο συγκεκριμένος ανήκει στο .01%, σε λίγα χρόνια θα του χρωστάω apology. 2
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Γιατί ρε συ, έτσι δεν είναι; Εδώ άλλοι περνάνε καλά σε άλλες και άλλες συναυλίες!
phanispal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Άλλοι περνάνε καλά και με άλλα πράγματα, 2 girls one cup φάση. Πραγματικά δε μου λέει τίποτα αυτό. Και από ένα σημείο και μετά θα πω ότι έχεις δίκιο, αλλά στο post μου είπα για 99,99% πιθανότητες να αλλάξει γνώμη αργότερα.
Ψιτ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Η συναυλία της sia πάντως άξιζε με τα χίλια, κυρίως επειδή ειναι μία πολύ όμορφη παράσταση!
technology_guy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Η συναυλία της sia πάντως άξιζε με τα χίλια, κυρίως επειδή ειναι μία πολύ όμορφη παράσταση! Θα πήγαινα, αλλά δεν έρχεται Ελλάδα, σωστά; Οπότε τα λεφτά που έχω φυλάξει θα πάνε σε mac. Τέλεια!
thant Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Απλά το είχα σαν βέβαιο ότι θα ερχόταν που ένιωσα σαν να πέφτω από κάπου ψηλά όταν έμαθα ότι δεν έρχεται. Αν εκπληρώσεις τόσο μικρός το όνειρό σου μετα πιο το νόημα της ζωής. Εγω περίμενα τον OZZY 20+ χρόνια!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα