Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου... Γνωριζω οτι εν μεσω capitals δεν ανοιγουν νεοι λογαριασμοι. Δεν γνωριζω μονο αν ανοιγουν υπο εξαιρεσεις. Συγκεκριμενα,εχω μια ανιψια που περασε φοιτητρια αλλα οι γονεις της λογω ενδειας αδυνατουν να πληρωνουν ενοικια κτλ. Αυτο που ρωτω ειναι:Θα μπορουσα να της ανοιξω εναν λογαριασμο τραπεζης ωστε να καταθεσω εκει το ποσο του ενοικιου(12×200) και καθε μηνα να μπορει να πληρωνει το σπιτι που θα μενει;

Δημοσ.

Η περίπτωση αυτή (φοιτητής σε άλλη πόλη χωρίς άλλο λογαριασμό) είναι μία από τις εξαιρέσεις, θα μπορέσεις να ανοίξεις.

• Like 1
Δημοσ.

m

Καλησπερα φιλοι μου... Γνωριζω οτι εν μεσω capitals δεν ανοιγουν νεοι λογαριασμοι. Δεν γνωριζω μονο αν ανοιγουν υπο εξαιρεσεις. Συγκεκριμενα,εχω μια ανιψια που περασε φοιτητρια αλλα οι γονεις της λογω ενδειας αδυνατουν να πληρωνουν ενοικια κτλ. Αυτο που ρωτω ειναι:Θα μπορουσα να της ανοιξω εναν λογαριασμο τραπεζης ωστε να καταθεσω εκει το ποσο του ενοικιου(12×200) και καθε μηνα να μπορει να πληρωνει το σπιτι που θα μενει;

Μπορείς να ζητήσεις τον τραπεζικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη και να καταθέτεις απευθείας το ενοίκιο κάθε μήνα.

Δημοσ.

m

Μπορείς να ζητήσεις τον τραπεζικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη και να καταθέτεις απευθείας το ενοίκιο κάθε μήνα.

Φιλε μου το εχω σκεφτει και αυτο. Το θεμα ειναι να δωσω στην ανηψια μου την ευκαιρια να διαχειριζεται αυτη τα οικονομικα της. Σε ευχαριστω παντως
Δημοσ.

Deep bow.-

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρο είναι, δες λεπτομέρειες εδώ:

http://www.kathimerini.gr/870321/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/plhrhs-odhgos-gia-ta-capital-controls

Σε ευχαριστω... Διαβασα ξεκαθαρα τις εξαιρεσεις και ναι, πληροι τα κριτηρια η ανιψια μου.

Deep bow.-

Συγγνωμη αλλα δεν το κανω για υποκλισεις. Ισως και να ηταν λαθος που ανεφερα λεπτομερειες

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνει αίτηση μήπως και μείνει σε φοιτητική εστία αν έχουν οι γονείς τόσο χαμηλά εισοδήματα; Άλλωστε, και το ενοίκιο να πληρώνεις, πάλι θα χρειάζεται ένα ελάχιστο ποσό κάθε μήνα για λογαριασμούς και φαγητό.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν κάνει αίτηση μήπως και μείνει σε φοιτητική εστία αν έχουν οι γονείς τόσο χαμηλά εισοδήματα; Άλλωστε, και το ενοίκιο να πληρώνεις, πάλι θα χρειάζεται ένα ελάχιστο ποσό κάθε μήνα για λογαριασμούς και φαγητό.

Το τσεκαραμε και αυτο.... Απο δευτερο εξαμηνο και βλεπουμε... Επισης στα 200 ειναι μεσα και καποια εξοδα του σπιτιου.. Τωρα,τα αλλα που λες το γνωριζω,αλλα εγω εχω την δυναμη ως εκει. Κατι απο τους γονεις,κατι απο τους παππουδες,κατι οι θειες της...

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα μαζι με εξοδα το λιγοτερο ενα 400αρι θα θελει. Κατα 99% οι αιτησεις εχουν κλεισει για εστια, οποτε 1 χρονο θα κανει υπομονη. Δεν νομιζω οτι ανοιγουν οι αιτησεις για 2ο 6μηνο (σε εμας τουλαχιστον οχι), αλλα ας κανει για σιτιση. 

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα μαζι με εξοδα το λιγοτερο ενα 400αρι θα θελει. Κατα 99% οι αιτησεις εχουν κλεισει για εστια, οποτε 1 χρονο θα κανει υπομονη. Δεν νομιζω οτι ανοιγουν οι αιτησεις για 2ο 6μηνο (σε εμας τουλαχιστον οχι), αλλα ας κανει για σιτιση.

Μιλησαμε με την σχολη και μας ειπαν οτι για 1ο εξαμηνο εχουν κλεισει. Απο 2ο.... Αυτοι το ειπαν. Σε ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...