CrazyGamer1234 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα συναδελφοι, Με λενε Φανη Φλαμουρτζογλου, ειμαι 20 χρονων και ασχολουμαι εδω και 6 μηνες με το Android Game Development. Εχω το δικο μου προφιλ στo Google Play στο οποιο εχω ανεβασει τις εφαρμογες μου. Ο λογος που κανω αυτο το ποστ ειναι γιατι χρειαζομαι συνεργασια. Χρειαζομαι ατομα που εχουν παθος με την τεχνολογια και θελουν να εργαστουν σε ενα project και να το βελτιωσουν. Για την ακριβεια μιλαω για το παιχνιδι μου το Rotate or Fail το οποιο εχει μια εβδομαδα που ανεβηκε στο Google Play και ο λογος που μου ηρθε η ιδεα ειναι οτι χαλασε το πληκτρολογιο μου και περιμενω να πληρωθω για να το αντικαταστησω ???? Anyway... Οποιος θελησει να συνεργαστει μαζι μου θα πρεπει να ξερει οτι δεν υπαρχει πληρωμη και το project στοχευει κυριως σε ατομα με παθος που θελουν να ασχοληθουν με κατι ΑΛΛΑ, οσοι συνεργαστουν μπορουμε να κανονισουμε για ποσοστα απο τις διαφημισεις που εχουν τοποθετηθει μεσα στην εφαρμογη. Δηλαδη οσο καλη δουλεια κανουμε τοσο θα ανταμοιφθουμε ολοι. Τι χρειαζομαι; 1. Ατομο που να γνωριζει απο ASO και SEO ή γενικα απο marketing διοτι δεν εχω τετοιες γνωσεις. 2. Ατομο που να γνωριζει απο photo editing software όπως GIMP ή Photoshop και θελει να βελτιωνει τα γραφικα του παιχνιδιου. Επισης να δημιουργησει τα γραφικα για την σελιδα του Google Play 3. Ατομο που να εχει γνωσεις libGDX ή γενικα java, android development κλπ που μπορει ομως γρηγορα να μαθει το libGDX (ειναι απαραιτητο γιατι ειναι η πλατφορμα του παιχνιδιου) 4. Ατομο που να γνωριζει απο δημιουργια ιστοσελιδας για να φτιαξει την επισημη σελιδα της εφαρμογης. Θα ηθελα να τονισω πως ενα απο τα παθη μου ειναι το καλογουστο design και θα ηθελα γενικα να υπαρχει ειτε στην εφαρμογη ειτε στην ιστοσελιδα ειτε στο facebook. Οσοι ενδιαφερεστε μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου στο [email protected] Ή απλα καντε με add και στειλτε μου μηνυμα. Αν εχετε παραπανω απο μια γνωσεις σε αυτα που ζηταω πχ 1 και 4 τοτε ακομη καλυτερα. Θελω ατομα με ορεξη. Οσοι μενετε Θεσσαλονικη ακομη καλυτερα γιατι μπορουμε να μιλησουμε και απο κοντα. Επισης θα χαρω να ακουσω ολες τις ιδεες σας. Ευχαριστω πολυ. Το παιχνιδι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fanisflamourtzoglou.rotateorfail 1
born2own Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω γνώσεις μάρκετινκ, ιστοσελίδες GIMP αλλά δες τι γίνεται, ο χρόνος που απαιτεί αυτή η δουλεία που παραθέτεις δεν είναι καθόλου αμελητέως ειδικά για το αμφίβολο αποτέλεσμα που έχει. Δεύτερον, το μάρκετινκ εμπεριέχει μέσα και το στοιχείο της διαφίμησης και απ ότι ξέρω το fb/google/instagram ζητούν αρκετά λεφτά όπως και κάποια χρήματα χρειάζονται τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσεις για την ιστοσελίδα σου. Τρίτον γιατί να επενδύσω εγώ τον χρόνο μου στο δικό σου πρότζεκτ που είναι απλά ένα παιχνίδι που δεν ξέρω κατά πόσο διαφοροποιείται, εφόσον γνωρίζω όλα αυτά που γνωρίζω και όχι στα δικά μου πρότζεκτς? Δεν στο λέω για να στο παίξω εξυπνάκιας παρεπιπτόντως, αλλά για να σου δείξω ότι δεν γίνονται έτσι τα μπιζνες! Αν έχεις καλές απαντήσεις σε αυτά θα με κάνεις να σκεφτώ.
CrazyGamer1234 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα και σε ευχαριστω για την απαντηση. Αρχικα να σου πω οτι μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Γιατι να δουλεψεις για το δικο μου προτζεκτ αντι για δικο σου. Αρχικα γιατι πιστευω οτι καλυτερα να βρισκεσαι σε μια ομαδα ανθρωπων που μπορουν να ανταλλασουν ιδεες και να φτιαξουν κατι πολυ καλο παρα μονος σου. Οπως λενε 5 μυαλα καλυτερα απο ενα. Απο τη στιγμη που θα αφιερωσουν ατομα το χρονο τους σε αυτο δεν θα ειναι τοσο το προτζεκτ μου οσο το προτζεκτ μας καθως στον καθενα θα ανηκει ενα πολυ καλο κομματι της δουλειας. Επιπλεον υπαρχει ηδη το παιχνιδι, ηδη ο λογαριασμος και ο κωδικας και ζηταω ατομα να βελτιωσουμε μαζι στο 100% αυτο που ξεκινησα εγω και ο καθενας να εχει το δικο του ρολο. Δηλαδη αυτοι που θα θελουν να συνεργαστουμε δε θα περασουν το λουκι του να φτιαξουν το δικο τους προιον απο την αρχη. Και ο καθε ανθρωπος ειναι καλυτερος σε ενα τομεα απο οτι ενας αλλος. Για να το θεσω κομψα και οχι ανταγωνιστικα ο ενας μπορει να εχει καει στον προγραμματισμο και να γνωριζει πολυ καλα απο java και app development απο εναν αλλο οποιος ειναι καλυτερος απο τον πρωτο σε GIMP η στο μαρκετινγκ. Γι αυτο και αναφερω στο ποστ οτι το project ειναι καθαρα απο παθος και δεν ειναι δουλεια απλα ζηταω καποια ατομα με γνωσεις να συνεργαστουν μαζι μου για να δημιουργησουμε κατι που να αξιζει.
agamoi-thytai Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα με μια συμβουλή: Είθισται να μην βάζουμε χύμα email σε ιστότοπους για την αποφυγή λήψης spam email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα