Black_snake26 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Είμαι σε ΤΕΙ πληροφορικής(κατεύθηνση λογισμικού) σιγά σιγά τα μαθήματα τελειώνουν (έχω αλλά 4) και έρχεται η ωρα της πρακτικής. Θέλω να βγω στην αγορά εργασίας με αξιόπιστο βιογραφικό, τι συμβουλές μου δίνεται; Θέλω γνώμες απο συναδέλφους που έχουν περάσει την "πόρτα" της πρακτικής όσο αναφορά της γνώσεις που πρεπει να έχει ένας πρακτικαριος προγραμματιστής, το περιβάλλον εργασίας, αν υπάρχουν προοπτικές να σε κρατήσουν στην δουλειά τις απολαβές κτλ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Περιμένω
Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να διαλέξεις μια θέση σε τομέα που σ' ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα (τι πρέπει να ξέρεις, περιβάλλον εργασίας, προοπτικές, απολαβές κλπ) εξαρτώνται από την εταιρεία.
vasioula1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 OTE είτε σε εμπορικό, είτε σε τεχνικό τμήμα ξέρω πως όταν γίνεται προκήρυξη, παίζει σημαντικό ρόλο το να έκανες πρακτική εκεί έχω 2 φίλους που τους πήραν στον ΟΤΕ το 2013 και ένας από τους λόγους ήταν το ότι είχαν κάνει πρακτική στον Όμιλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα