kostasff Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ για rooms http://www.freeroms.com/roms/nes/battle_city.htm 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά πιστεύω ότι τα emulators δεν σε "κρατάνε". Έχω παίξει πολλές φορές, ειδικά πιο μικρή (καλά παιχνίδια όπως Chrono Trigger, FFVI κ.ά.) και όσο κι αν μου άρεσαν, ποτέ δεν με κρατούσαν, και ούτε τα τερμάτιζα Πάντως τόσα χρόνια ήδη παίζουμε σε emulators.. Άρα δεν μιλάμε για κάποια καινοτομία με αυτόν τον καινούριο. Απλά βελτίωση με την προσθήκη του χειριστηρίου μάλλον, όπως δείχνει και η εικόνα.. Καλό φαίνεται, αλλά δεν ψαρώσαμε κιόλας
I'm_busy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχουν εδω και χρονια εμιουλειτορς και στα ουιντους 8-10 μομπαιλ, το όλο θεμα με το συγκεκριμένο ειναι η συμβατότητα με το χολολενς και το εξμποξ
aggelos_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά υπάρχει και το nes one και το nestalgia. Το θέμα είναι να βγει το ScummVM.
I'm_busy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το έριξε η μαικροσοφτ ήδη... Ο τύπος λέει στο τουιτερ ότι πρέπει να αφαιρέσει τη συμβατότητα με το εξμποξ και το ξανανεβάσει https://mobile.twitter.com/nesboxcom/status/774538146159718400
freegr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Oι εξομοιωτές έχουν αποδείξει ότι αν ασχοληθεί καποιος μπορείς να παίξεις παιχνίδια και από άλλες πλατφόρμες, εξάλλου εξομοιωτές υπάρχουν και για τα λειτουργικά συστήματα...
Ekzema043 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οποίος πρόλαβε τον Nesbox emulator είδε
SeNNinhA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρα διαφήμιση ειναι για τα παλια ξεχασμένα αλλα εξαιρετικα παιχνίδια. Δωρεαν διαφημιση ειναι για τις εταιρειες και οχι απωλεια εσοδων. Ολοι βολευονται. Εαν θυμηθεις κατι και σου αρεσει εχεις πολλες πιθανοτητες να πας να αγορασεις και το αυθεντικο. Ποτε ενας emulator δεν ειναι τοσο καλος σαν εμπειρια παιχνιδιου οποτε ειναι κατασταση win-win
panost1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ακλαφτο θα πάει μολις το παρουν χαμπαρι. εταιριες για πνευματικα δικαιωματα κλπ κλπ. εχω γνωστό που δουλέυει χρόνια emulator και δυστηχώς τραβανε μεγάλο ζόρι, ειδικα με τιτλους που εχουν αφήσει εποχή.
Oxygene Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ποτε ενας emulator δεν ειναι τοσο καλος σαν εμπειρια παιχνιδιου οποτε ειναι κατασταση win-win Στους emulators έχεις βελτιωμένα γραφικά και το ίδιο αξεπέραστο gameplay μαζί με ευκολίες που στις πραγματικές κονσόλες δεν θα είχες ποτέ
christodoulosk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι συμβατικό και με το χειριστήριο του Xbox νομίζω. Το καλύτερο όμως είναι πως είναι συμβατό με το continuum μετατρέποντας το κινητό σε παιχνιδοκονσόλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα