Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πηρε τις προαλλες ενας τυπος που ελεγε πως ειναι απο την κοσμοτε, ηξερε το ονομα και το επιθετο μου (ο.Ο) και προσπαθουσε να μου πουλησει το υπερτουμπανο συμβολεο που σ εδινε παπαδες και κοστιζε 20 ευρω τον μηνα. Με το που το σηκωσα , μπηκα στο γοογλε και εβαλα τον αριθμο γιατι μου φανηκε παραξενος και ενω τον ακουγα , εβλεπα ταυτοχρονα τα αποτελεσματα του γοογλε να γραφουν ολοι παντου απατη και προσοχη κλπ κλπ . 

. αλλα απο οτι ειδα στο ιντερνετ χρησιμοποιει παρα πολλους διαφορετικους αριθμους για να πουλησει. 

Εχει τυχει σε κανεναν σας κατι αντιστοιχο;

Επεξ/σία από Aggeluska
Δημοσ.

Αυτοί συνήθως είναι από τηλεφωνικά κέντρα που αναλαμβάνουν προώθηση πακέτων τηλεφωνίας και άλλων προϊόντων ή υπηρεσιών. Δεν νομίζω να είναι απάτη. Μάλλον τα σχόλια που είδες είναι από βλαμμενους που όταν λάβουν μία ανεπιθύμητη κλήση λένε ότι είναι απάτη και όταν λάβουν σπαμ λένε ότι είναι ιός.

• Like 1
Δημοσ.

Mπαινεις να κατηγορήσεις έναν τύπο ότι είναι απατεώνας και δινεις και το τηλεφωνο του δημοσια. Έχεις αποδειξεις για κάτι τέτοιο? ή επειδή το έγραψαν απλα στο Ιντερνετ? καταρχήν πριν μπεις εδώ να ανοίξεις θέμα πήρες ένα τηλεφωνο στην κοσμοτε να ρωτήσεις αν αυτά τα πακετα που σου προτεινει ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα? επισης ρώτησες αμα υπάρχει υπάλληλος με αυτό το ονομα σαν εξωτερικος συνεργάτης? φανταζομαι όχι.

Αυριο μεθαύριο θα δουλευεις σε μια δουλειά και θα σου φέρουν ένα έγγραφο το οποιο μπορει να είναι πλαστογραφημένο μπορει και όχι .... πριν το δεχτεις δεν θα πάρεις τηλεφωνο εκεινον που το υπέγραψε να δεις αν οντως το υπέγραψε? επισης δεν θα φροντισεις να εξακριβώσεις την ιδιοτητα του? σαν τι το υπογράφει πχ? σαν κτηνίατρος? σαν ναυπηγός ? σαν γιατρος ?  υπάρχει στο συλλογο τους τέτοιος? ή στα επιμελητηρια τους? που είναι γραμμένοι?

Απλα πραγματάκια είναι αυτά. B) Απλα βλεπω κοσμο να ριχνει ευκολα χαρακτηρισμούς και αυτό είναι ένα θέμα. Να ριχνει χαρακτηρισμούς χωρις να ξέρει το background.

• Like 2
Δημοσ.

εχεις δικιο δεν επρεπε να δημοσιευσω τους αριθμους. Απλα δεν το σκεφτηκα εκεινη την στιγμη. Δεν νομιζω να ηταν υπαλληλος του ΟΤΕ διοτι απο τον ΟΤε για να πουλησουν υπηρεσιες παντα με περνουν απο το 13888. Αλλα αυτο που τον προδιδε περισσοτερο ηταν ο τροπος που μιλουσε. Σε ολες αυτες τις δουλειες σε μαθαινουν να πουλας κατι με εναν στανταρ τροπο , στανταρ λεξεις κλπ . αυτος μου μιλαγε πολυ διαφορετικα απο οτι οι πωλητες που με περνουν τηλεφωνο συνηθως. Επισης ξεχασε να μου πει " Η κληση μας καταγραφεται " στην αρχη και μου το στριμωξε καπου προς το τελος . θελω να πω, προσωπικο εκπαιδευμενο που εχει μαθει ποιηματακι να λεει αυτα που πρεπει να πει , δν κανει τετοιες παραλληψεις , ουτε μιλαμε με αυτον τον τροπο. 

• Like 1
Δημοσ.

για να καταλάβω κάτι.

η απάτη που είναι;

σου πήρε τα 20€ και σου πούλησε χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας;

αυτή η ευκολία με την οποία χαρακτηρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να έχουμε ιδέα τι ισχύει είναι τρομερά εξοργιστικό.

υπάρχουν πολλοί που πουλάνε συμβόλαια από διάφορα καταστήματα που συνεργάζονται με τις εταιρείες τηλεφωνίας.

αυτοί καλούν από τα δικά τους νούμερα.

μ έχουν καλέσει κι εμένα πολλές φορές.

τη μια φορά νεύριασα και ενώ ήμουν έτοιμος να συμφωνήσω τ ακύρωσα.

ο λόγος, ενώ ήταν από άκυρο συνεργαζόμενο κατάστημα μου λέγανε ότι είναι από την εταιρεία ....Χ.

Δημοσ.

Επειδή μπλέκουμε τα μπούτια μας.

Ts αν δεν το ξέρεις μάθε το, οι περισσότεροι που σε παίρνουν σε κινητά σταθερά και παντού, είναι εργαζόμενοι από τηλεφωνικά κέντρα που έχουνε πάρει εργολαβία με την εκάστοτε εταιρεία και διαφημίζουν προϊόντα της, στην συγκεκριμένη περίπτωση η cosmote συνεργάζεται με τέτοια εταιρεία και έδωσε τα τηλέφωνά σας για να σας καλούν και να διαφημίζουν συμβόλαια πακέτα και κουραφέξαλα.

Απάτη λοιπόν δεν υπάρχει. Το οτι ενοχλούνε συμφωνώ απόλυτα.

Επίσης τα εν λόγω sites που λες οτι έγραψες τον αριθμό στο google και σου έβγαλαν τις γνωστές σελίδες, υπάρχουν απλά και μόνο για να καταχωρεί ο κόσμος ποιοι καλούν από τηλεφωνικά κέντρα και μετά να βάζουν τους αριθμούς σε φραγή για να μην ξαναενοχλήσουν. Και εγώ το έκανα αυτό μέχρι που σταμάτησαν στο τέλος. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά οτι μιλάμε για απάτη σε αυτές τις περιπτώσεις, τώρα ο καθένας στα σχόλια μπορεί να γράφει οτι θέλει, απάτη δεν είναι πάντως.

Δημοσ.

Οκ παιδια παραδεχτηκα το λαθος μου. την επομενη φορα που θα με ξανα παρει θα του πω πως ενδιαφερομαι για να διασταυρωσω αν ειναι απατη. 

TORQ οπως ειπα και πιο πανω . παρασυρθηκα απο τα σχολια που διαβασα στο γοογλε και ειπα "απατη" . μην με σταυρωσετε κιολας . 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...