Προς το περιεχόμενο

Αδεια security

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω εναν ξαδερφο που θελει να βγαλεια αδεια για security ..παλλια ξερω οτι η σχολη ηταν υποχρεωτικη .δεν ξερω τωρα αν μπορει να δωσει κατευθειαν εξετασεις και να διαβασει μονος του τα θεματα.αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει

Δημοσ.

Καλησπερα εχω εναν ξαδερφο που θελει να βγαλεια αδεια για security ..παλλια ξερω οτι η σχολη ηταν υποχρεωτικη .δεν ξερω τωρα αν μπορει να δωσει κατευθειαν εξετασεις και να διαβασει μονος του τα θεματα.αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει

Πρέπει να παρακολουθήσει κάτι μαθήματα σε ΚΕΚ να πάρει από εκεί βεβαίωση και όταν βγει το πρόγραμμα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης να καταθέσει τα χαρτιά του.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://www.kemea.gr/ .

• Like 2
Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση σου .ξερω παιδια τωρα προσφατα που δεν πηγαν απο την σχολη και εδωσαν εξετασεις κατευθειαν..αυτο που δεν ξερω αν αυτο ισχυει για ολους η για αυτους που ειχαν προυπηρεσια με την παλλια αδεια που την επαιρναν απο το Α.Τ

Δημοσ.

ό,τι είπε ο Διονύσης.

τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά.

πληρώνεις κι ένα παράβολο, 150€ νομίζω και δίνεις τις εξετάσεις.

δίνει ένας φίλος μου στις επόμενες...

για τους παλιούς δε ξέρω τι ισχύει αλλά δεν έχει καμια σημασία γιατί δεν αφορά την περίπτωση σου

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση σου .ξερω παιδια τωρα προσφατα που δεν πηγαν απο την σχολη και εδωσαν εξετασεις κατευθειαν..αυτο που δεν ξερω αν αυτο ισχυει για ολους η για αυτους που ειχαν προυπηρεσια με την παλλια αδεια που την επαιρναν απο το Α.Τ

Ισχύει για όσους δεν έχουν άδεια , εγώ που έχω θα δωσω εξετάσεις χωρίς να με υποχρεώνουν να παρακολουθήσω τα μαθήματα.
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια για της απαντησεις σας ετσι θυμομουν και εγω οτι αυτο ισχυει οσους ειχα προυπηρεσια πριν αλλα δεν ειμουνα σιγουρος..και για την σχολη ποσα ειναι τα εξοδα αν ξερετε;

Δημοσ.

Επειδή έβγαλα πρόσφατα άδεια η διαδικασία είναι η εξής:

1 παρακολουθείς σε κεκ μαθήματα 105 ωρών υποχρεωτικά διότι παίρνεις βεβαίωση. Τα χρήματα από κεκ σε κεκ διαφέρουν από 250 μέχρι 400 ευρώ.

2 ολοκληρώνοντας τα μαθήματα το κεκ στέλνει τα δικαιολογητικά σου μαζί με την βεβαίωση στο ΚΕΜΕΑ και εσύ καταθέτεις παράβολο 50 ευρώ στον ΕΟΠΠΕΠ και 100 ευρώ στον ΚΕΜΕΑ για τις εξετάσεις.

3 περνώντας με επιτυχία της εξετάσεις το ΚΕΜΕΑ σου στέλνει την πιστοποίηση.

4 στη συνέχεια πρέπει να καταθέσεις τα δικαιολογητικά σου στην αστυνομία. Αυτά είναι η πιστοποίηση του κεμεα, χαρτί ψυχιάτρου, φωτογραφίες, και κάτι παράβολα 50 και 3 ευρώ. Τα καταθέτεις και σε 20 μέρες παραλαμβάνει την άδεια.

Προσοχή, ακούγεται έντονα ότι είναι οι τελευταίες σειρές που δίνουν στον κεμεα εξετάσεις, και νομίζω απο το νέο έτος θα πρέπει να πας 2 χρόνια ιεκ.

Δημοσ.

Ισχύει για όσους δεν έχουν άδεια , εγώ που έχω θα δωσω εξετάσεις χωρίς να με υποχρεώνουν να παρακολουθήσω τα μαθήματα.

ξερεις αν η αδεια πρεπει να ειναι σε ισχυ για να μην δωσεις τα μαθηματα ;

η δικη μου εληξε τον ιουνιο

Δημοσ.

ξερεις αν η αδεια πρεπει να ειναι σε ισχυ για να μην δωσεις τα μαθηματα ;

η δικη μου εληξε τον ιουνιο

Να εχεις άδεια πρέπει και ας μην είναι σε ισχύ.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν ήδη 2 θέματα,στο πρώτο έχω γράψει την διαδικασία αναλυτικά:

http://www.insomnia.gr/topic/609014-%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b5%ce%b1-security/?hl=security#entry54854518

http://www.insomnia.gr/topic/609495-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-security/?hl=security

Αν έχεις ήδη προϋπηρεσία,δίνεις μόνο τα 150€ για τις εξετάσεις.Ομως πρέπει να βρείς τις 300 ερωτήσεις απο κάποιον που έχει γραφτεί σε ΚΕΚ η απο το internet.

Δεν νομίζω οτι πρέπει η άδεια να είναι σε ισχύ.Στα δικαιολογητικά βάζεις και φωτοτυπία της άδειας για να αποδείξεις την προϋπηρεσία.

Οταν βγάζεις για πρώτη φορά άδεια δεν υπάρχει πρόβλημα.Οταν όμως πρέπει να ανανεώσεις την άδεια για πρώτη φορά όπου χρειάζεται και η πιστοποίηση πρέπει να ξεκινήσεις αρκετούς μήνες πρίν (6+) έτσι ώστε η καινούρια άδεια να έχει βγεί πρίν λήξει η παλιά.

ΥΓ1:Οι εταιρίες που αξίζουν (πληρωμή όλων των νόμιμων και στην ώρα τους είναι σίγουρα 3).Απο 'κεί και πέρα οι υπόλοιπες είναι απο το κακό στο χειρότερο.

ΥΓ2:Είναι κω@@@@@@ειά γιατί έχει κάποια στάνταρ αρνητικά.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Έχω 2 γνωστούς οι οποίοι παρακολουθούν μαθήματα για security.

Ο ένας έχει μια προσωρινή δουλειά, ο άλλος είναι άνεργος.

Και οι 2 είναι αρκετά αισιόδοξοι ότι μόλις πάρουν την άδεια θα είναι πιο εύκολο να βρουν δουλειά απ ότι σ έναν άλλον τομέα.

Υπάρχει όντως τόση ζήτηση;

Μάλιστα μου λέγανε ότι είχαν βρει δουλειές αλλά δεν είχαν την άδεια.

Δημοσ.

Και οι 2 είναι αρκετά αισιόδοξοι ότι μόλις πάρουν την άδεια θα είναι πιο εύκολο να βρουν δουλειά απ ότι σ έναν άλλον τομέα.

Το οτι θα βρουνε ειναι σιγουρο, απλα ειναι αλλοι παραγοντες που πρεπει να ληφθουν υποψη, για παραδειγμα

1) Τους πληρωνει καθε μηνα η εταιρια?

2) Που τους στελνει για δουλεια? Κοντα η μακρια ?(εξοδα μετακινησης)

3) Θεωρουν πως το αντεχουν? (μερικοι βγαζουν την αδεια και οταν δοκιμαζουν, μιας και εχουν μαθει σε αλλο τροπο εργασιας, εγκαταλειπουν...)

Δημοσ.

Πολλές εταιρίες αφήνουν τους υπάλληλους 3 και 4 μήνες απλήρωτους,με 12ωρα συνέχεια,ρεπό όποτε το θυμηθούν και άλλα τέτοια ωραία..

Δημοσ.

στην Πάτρα τουλάχιστον είναι τόσο άθλια τα πράγματα που δεν αξίζει ούτε τζάμπα να στη δίνανε την άδεια 

σπαστά ωράρια (φύγε πήγαινε σπίτι κ το βράδυ ξαναδουλεύεις) , το ένα πόστο εδώ το άλλο 1 ώρα με το αμάξι (έξοδα που δεν τους πληρώνουν)

πληρωμή όποτε και αν, σε έναν του χρωστούσαν 4 ? μήνες κ είχε flipάρει 

Ίσως υπάρχουν 1-2 καλές εταιρίες , απο αυτά όμως που άκουγα απο παλιούς και νέους του χώρου με έκαναν να μην πάω καν να δώσω. Είχα στο παλιό γυμναστήριο δεκάδες του επαγγέλματος .. αφού μου έκανε εντύπωση πως όλοι ερχόντουσαν εκεί 

Αποκορύφωμα οικογενειακός φίλος διευθυντής εταιρίας security μου λέει μην κάνεις καμια μαλακία και πετάξεις τα λεφτά σου(έλεγα να πάω να βγάλω άδεια) 

αυτά βέβαια όπως είπα για Πάτρα, σε άλλες πόλεις και ιδικά Αθήνα ίσως να αξίζει , δεν γνωρίζω. 

Δημοσ.

επειδή βλέπω πως η δουλειά που ειμαι τώρα πιθανόν να μην αντέξει πάνω από χρόνο σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω την άδεια security.

δεδομένου του ότι μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα τζάμπα (λόγω γνωστού) και να δώσω μόνο τα παράβολα πιστεύετε ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος;

απο τη μια ακούγεται ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση, αλλά από την άλλη πολλοί λένε άσχημα λόγια.

αλλά όποια δουλειά και να πιάσουμε θα γραφτουν άσχημα λόγια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...