Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπα εγώ ότι ζητώ να με αποζημιώσουν;

Είπα ότι ο συνδιασμός του ποσού που χρειάζεται να ξοδέψεις στην μετακίνηση + τα μεροκάματα που ίσως να χάσεις + η ταλαιπωρία για 2-3 μέρες σε κάνουν να βλέπεις αποτρεπτικά το να πας Ελλάδα μόνο και μόνο για να ψηφίσεις.

Αυτό προς απάντησή σου όταν ισχυρίστηκες ότι οι ψήφοι των αμόρφωτων κάνουν κακό στην χώρα και σου απάντησα οι σπουδαγμένοι που βγαίνουν έξω αποκλείεται να γυρίσουν να ψηφίσουν (ένα ποσοστό γύρω στο 1% από δαύτους ίσως).

Χώρια που δεν σου δίνουν άδεια (έξτρα, όπως στους δημόσιους υπαλλήλους στην Ελλάδα) για να πας να ψηφίσεις στις ελληνικές εκλογές και κανείς δεν θα ξοδέψει 3-4 μέρες από την άδειά του για να φάει τόσα λεφτά και τόση ταλαιπωρία χωρίς βασικά να ξεκουραστεί.

Αλλά όταν δεν καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε, αυτό το αποτέλεσμα δυστυχώς....

Νομιζω σου απάντησε ο miike πιο πάνω μια χαρά, απλά παράθεση ότι είπες. Εδώ εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις η ίδια, θα καταλάβουμε οι υπόλοιποι? Τέσπα εσύ μάλλον μπήκες για να τρολλάρεις οπότε δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε περαιτέρω.

Δημοσ.

Νομιζω σου απάντησε ο miike πιο πάνω μια χαρά, απλά παράθεση ότι είπες. Εδώ εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις η ίδια, θα καταλάβουμε οι υπόλοιποι? Τέσπα εσύ μάλλον μπήκες για να τρολλάρεις οπότε δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε περαιτέρω.

Τι μου απάντησε ο mike, αν δεν καταλαβαίνεις εσύ ή ο άλλος ο εξυπνάκιας πότε γενικολογεί κάποιος και βάζεις λόγια στο στόμα άλλων, δεν έχω εγώ το πρόβλημα..

Ακούς εκεί θέλω να με πληρώσουν να έρθω να ψηφίσω, δεν πας καλά....

Τα ίδια δικαιώματα ΑΠΑΙΤΩ να έχω με τους ετεροδημότες, που θέλαν να μας βάλουν και ΕΝΦΙΑ εξωτερικού τα ξεφτέρια!

Στο ίδιο επίπεδο εξυπνάδας με την άλλη που φαντάζεται ανορθογραφιές και γράφει άλλα αντ'άλλων..

Δημοσ.

... μου κάνει εντύπωση το πόσο κοντόφθαλμα και εγωκεντρικά βλέπεις τα πράγματα.Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα την ανάγκη να ψηφίζουν κάτοικοι του εξωτερικού, πιο λογικό μου φαίνεται να ψηφίζουν οι μετανάστες μετά από κάποια χρόνια διαμονής (μιας και υπηκοότητα δεν μπορούν να πάρουν οι περισσότεροι).

Σε προηγούμενο σχόλιο λες ότι αν σας κάλυπταν τα έξοδα (οι εδώ ή/και οι εκεί (εννοείται)) μπορεί και να ερχόσασταν να ψηφίσετε, τι έπρεπε να καταλάβω δηλαδή;

Γενικά αν πολλοί δυσκολεύονται να σε καταλάβουν, το πιθανότερο είναι να έχεις πρόβλημα έκφρασης παρά να είναι βλάκες και εξυπνάκες .

• Like 2
Δημοσ.

Εν ολίγοις όποιος πάρει πτυχίο σε ελλληνικό πανεπιστήμιο να απαγορεύεται να φύγει απο τη χώρα και όσοι έχουν προλάβει ήδη να μετεγκατασταθούν στο εξωτερικό, να τους παρέχονται δωρεάν εισιτήρια, αεροπλάνα, ξενοδοχεία για να ρχονται να ψηφίζουν. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Εμείς που ζούμε έξω είμαστε οι γαμάτοι, και αυτοί που μείναν πίσω είναι Έλληνες δεύτερης διαλογής.

• Like 1
Δημοσ.

Εν ολίγοις όποιος πάρει πτυχίο σε ελλληνικό πανεπιστήμιο να απαγορεύεται να φύγει απο τη χώρα και όσοι έχουν προλάβει ήδη να μετεγκατασταθούν στο εξωτερικό, να τους παρέχονται δωρεάν εισιτήρια, αεροπλάνα, ξενοδοχεία για να ρχονται να ψηφίζουν. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Εμείς που ζούμε έξω είμαστε οι γαμάτοι, και αυτοί που μείναν πίσω είναι Έλληνες δεύτερης διαλογής.

Πριν κάποιος πετάξει ότι "ανοησία" του έρθει στο κεφάλι ... ας συνειδητοποιήσει ότι στα όρια ΕΕ τουλάχιστον ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ !

Η έννοια είμαι "έξω" όταν είσαι σε χώρα της ΕΕ θα πρέπει να μην υπάρχει στο μυαλό κανενός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...