Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Δημήτρης πιο πάνω δεν υπάρχει περίπτωση να μην το γνωρίζουν ήδη οι γονείς σου.. Η μυρωδιά που μένει στα δάχτυλα αλλά και στο στόμα είναι παραπάνω από αρκετή για να καταλάβουν...

το ξερουν αλλα δε το ξερουν αυτο ειναι το νοημα :P

απλα δε θελω να εχουν κατι χειροπιαστο 

Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν , αρχικά θα τους πεις ότι κάπνιζε κάποιος από την παρέα σου .. μετά θα σε υποψιαστούν και θα μυρίσουν την ανάσα και τα χέρια σου και εκεί θα πέσει το ξυλίκι ( που λέει ο λόγος ).

Έχω την εντύπωση πάντως ότι δεν φαίνεται τίποτα στις εξετάσεις . 

Δημοσ.

Δεν είναι χαζοί οι γονείς, εννοείται ότι καταλαβαίνουν τα πάντα. Έχουν περάσει από αυτές τις φάσεις και οι ίδιοι...

Δημοσ.

To αστειο της υπόθεσης είναι ότι φοβάσαι μηπως το μάθουν οι γονεις σου αλλα δεν φοβάσαι που ξεκινησες έναν διαολο που μετα από μερικά χρονια θα σε έχει καταντησει ασθματικο και όταν θα πας 60αρης πνευμονοπαθή(ΧΑΠ -Χρονια Αποφρακτικη Πνευμονοπάθεια - νοσος των καπνιστων). Μονο αν δεν θες να το κοψεις τουλάχιστον μην αναγκαζεις τους διπλανούς να μυριζουν το καπνο σου. Το λεω γιατι όταν τη λεμε στους καπνιστες τσατζονται κιολας λες και ειμαστε υποχρεωμένοι.

Και τι να την κανεις την γυμναστικη όταν καπνιζεις? αθλητης δεν προκειται να γινεις με πνευμονια καπνιστη και επισης επιβαρυνεις και την καρδια σου ανεβάζει το κωλοτσιγαρο τους παλμους ανεβάζεις και εσυ με την άσκηση καλυτερα μεινε καπνιστης μη γυμνάζεσαι καν μέχρι να το κοψεις. Δε κανω πλάκα.

Σοβαρά και μεις πως παίξαμε ποδόσφαιρο μέχρι και Δ Εθνική όπου σου έβγαινε το λάδι στο τρέξιμο;Επειδή είσαι εσύ αθλητής που δεν καπνίζεις έλα εδώ σε μένα που καπνίζω να πάμε για καμιά εικοσαριά χιλιόμετρα τζόκινγκ και ας έχω φτασει 41 χρονών στον ρυθμό που θέλω εγώ.Μην γράφεται ανακρίβειες υπήρχαν παίκτες και υπάρχουν ακόμα παίκτες επιπέδου πρώτη εθνικής που καπνίζουν πάνω από ένα πακέτο την μέρα.Αλλο ότι κάνει ζημιά και άλλο το ότι δεν μπορείς να γίνεις αθλητής αν καπνίζεις.

Δημοσ.

Στην 3η λυκείου και δη στις πανελλήνιες κάπνιζα φανερο-κρυφα και μες στο σπίτι ,καλά το δωμάτιο ηταν τεκές lol ωραία χρόνια .

1. Δε φαίνεται

2. Κοψτο οσο είναι νωρίς

Δημοσ.

Παντως με την εξεταση ουρων μπορει να φανει αν τον παιζεις, ισως να πρεπε να σε απασχολησει και αυτο...

• Moderators
Δημοσ.

Παντως με την εξεταση ουρων μπορει να φανει αν τον παιζεις, ισως να πρεπε να σε απασχολησει και αυτο...

Άρα οι εξετάσεις θα δείξουν ότι έχει ηλικία ανάμεσα σε 10 και 85;

Δημοσ.

Αν και ψήνομαι πάρα πολύ να τρολαρω επιστημονικά με περίεργους όρους και λεπτομέρειες, όχι, δε φαίνεται.

Συμφωνα με ποιους; Γιατι απο πολλες πηγες βρισκω το αντιθετο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...