bluesattack Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Yπαρχει καλυτερο φωτιστικο και νανουριστικο απο την τηλεοραση ? 2
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης να πω, μια και τέθηκε το θεμα φωτισμός, οτι η πηγή φωτισμού μεσα στα σπίτια δεν πρέπει να ειναι ορατή, δηλαδη το ματι δεν πρέπει να βλέπει την "λάμπα" Εννοείς να μην έχουμε τις λάμπες χωρίς φωτιστικό ή να είναι τελείως κρυμμένες; Γιατί το 2ο δεν υπάρχει σε σχεδόν κανένα σπίτι! Μπορείς να βάλεις ένα φως ασφαλείας επίσης 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείς να μην έχουμε τις λάμπες χωρίς φωτιστικό ή να είναι τελείως κρυμμένες; Γιατί το 2ο δεν υπάρχει σε σχεδόν κανένα σπίτι! Μπορείς να βάλεις ένα φως ασφαλείας επίσης Στο δικο μου σπιτι δεν υπαρχει πουθενά ορατη λαμπα, εκτος απο δυο λαμπατερ με καπέλο που ειναι στο σαλονι και αναβουν μονο οταν υπάρχουν επισκέψεις
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Στο δικο μου σπιτι δεν υπαρχει πουθενά ορατη λαμπα, εκτος απο δυο λαμπατερ με καπέλο που ειναι στο σαλονι και αναβουν μονο οταν υπάρχουν επισκέψεις Σε πόσα άλλα σπίτια το έχεις δει αυτό όμως;! Και μια ερώτηση, γιατί αυτό;
nvel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Στο δικο μου σπιτι δεν υπαρχει πουθενά ορατη λαμπα, εκτος απο δυο λαμπατερ με καπέλο που ειναι στο σαλονι και αναβουν μονο οταν υπάρχουν επισκέψεις το ότι εσύ επέλεξες για τον σπίτι σου αποκλειστικά έμμεσο φωτισμό δεν σημαίνει και ότι είναι ο σωστός τρόπος οικιακού φωτισμού.
HERTHAN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Στο δικο μου σπιτι δεν υπαρχει πουθενά ορατη λαμπα, εκτος απο δυο λαμπατερ με καπέλο που ειναι στο σαλονι και αναβουν μονο οταν υπάρχουν επισκέψεις Eμενα στο σπιτι ειναι ολες μα ολες ορατες δεν εχω ουτε μια που να μην φαινεται.Παντα ετσι τις ειχαμε μια ζωη. Αυτο που πειραζει δηλαδη?
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Eμενα στο σπιτι ειναι ολες μα ολες ορατες δεν εχω ουτε μια που να μην φαινεται.Παντα ετσι τις ειχαμε μια ζωη. Αυτο που πειραζει δηλαδη? Το 99.9% των σπιτιών έτσι είναι πιστεύω! Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα υπάρχει! 1
HERTHAN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το 99.9% των σπιτιών έτσι είναι πιστεύω! Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα υπάρχει! Κι εγω σε σπιτια συγγενων φιλων τωρα που το σκεφτομαι και προσπαθω να θυμηθω πως ειναι ετσι ειναι ολα. Ουτε κι εγω μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα γι'αυτο ρωτησα πιο πανω. 1
doubtful Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τα κλασικα φωτακια νυχτας με ή χωρις αισθητηρα φωτος δεν με ικανοποιουν. Θα ηθελα κατι που να δινει λιγο πιο πολυ φως την νυστα χωρις βεβαια να ειναι ενοχλητικο . Τωρα εχω ενα τετοιο της legrand Εχει υπ οψιν του καποιος κατι τετοιο ? Ευχαριστω. εγω εχω αλλη απορια, γιατι θες φωτακι νυχτας? σε τι βοηθαει?
idomeneas7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Να μην σκοντάφτεις όταν πας για κατουρημα και να μην φοβάσαι τον μπαμπουλα.
doubtful Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Να μην σκοντάφτεις όταν πας για κατουρημα και να μην φοβάσαι τον μπαμπουλα. ακουγεται σοβαρο το προβλημα σου, περαστικά αδερφε. 1
iordanis77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει δει κανεις εκεινο το επεισοδιο του Μπομ Σφουγγαρακη με τo φωτακι νυχτος? ακουγεται σοβαρο το προβλημα σου, περαστικά αδερφε. Aδελφη ειναι! (κοριτσι αδελφη )
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 εγω εχω αλλη απορια, γιατι θες φωτακι νυχτας? σε τι βοηθαει? Δεν μπορω το απολυτο σκοταδι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα