Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χελοου,αυτην την χρονια δινω πανελληνιες και κοιτουσα σχολες

Ως πρωτο στοχο εχω οικονομικα αλλα ειδα οτι υπαρχουν και παρεμφερεις σχολες πχ ιεκ χρηματοοικονομιας με χαμηλοτερα μορια

Σιγουρα ως πρωτο στοχο εχω πανεπιστημιο αλλα μπορει να μου εξηγησει κανεις τι γινεται με αυτα; ειναι κατωτοτερα η δεν αξιζουν και να το βγαλω απο το μυαλο μ η το αντιθετο βεβαια

Δημοσ.

Ειναι κατωτερα,δεν αξιζουν,βγαλτα απο το μυαλο σου :P  Και τα ΙΕΚ δεν εχουν μορια,για τι πραγμα μιλας;; Εχουν ανοιξει τοσα θρεντς με αυτο το θεμα :P

• Like 1
Δημοσ.

ΤΕΙ λες μαλλον αντι για ΙΕΚ. Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Μερικα ΤΕΙ ειναι αξιολογα. Μερικα οχι. 

Δημοσ.

ΤΕΙ λες μαλλον αντι για ΙΕΚ. Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Μερικα ΤΕΙ ειναι αξιολογα. Μερικα οχι.

Τει εννοουσα,συγνωμη εγω μπερδευτηκα

Δημοσ.

Τει εννοουσα,συγνωμη εγω μπερδευτηκα

Σε τι μόρια είσαι περίπου; Ξέρεις πάνω κάτω τον εαυτό σου που είσαι και τι θα κάνεις..

Δημοσ.

Σε τι μόρια είσαι περίπου; Ξέρεις πάνω κάτω τον εαυτό σου που είσαι και τι θα κάνεις..

Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά η χρονία και ξέρει ένα κομμάτι της ύλης θέλεις να σου πει και μόρια; Συνήθως δεν μπορείς να πεις με ακρίβεια(ή καλύτερα με απόκλιση μίκροτερη των 2000) αν δεν δώσεις εκτός από ακραίες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά η χρονία και ξέρει ένα κομμάτι της ύλης θέλεις να σου πει και μόρια; Συνήθως δεν μπορείς να πεις με ακρίβεια(ή καλύτερα με απόκλιση μίκροτερη των 2000) αν δεν δώσεις εκτός από ακραίες περιπτώσεις.

Δε ξερει δηλαδη σαν μαθητης που παει πανω κατω; Αν ειναι μαθητης του 20-18-16-15 κοκ; Αυτο ρωτησα. Πανω κατω σε τι πιστευει οτι ειναι. Μια ιδεα για τον εαυτο σου την εχεις. Αν θες ΟΠΑ και το πιανεις δε βλεπεις καν για ΤΕΙ..

Δημοσ.

Και τα ΤΕΙ Λογιστικής κ χρηματοοικονομικής καλά είναι αλλά πιστεύω πως δίνουν πιο πολύ έμφαση στη λογιστική, ειδικά του Πειραιά, Πάτρας, Θεσσαλονίκης δεν θεωρώ πως είναι κατώτερα.Αν όμως θες χρηματοοικονομικά μόνο ίσως καλύτερα είναι στο Πα.Πει ή στο ΟΠΑ. Στα ΙΕΚ ως λογιστής από την έρευνα που έχω κάνει δεν έχεις επαγγελματικά δικαιώματα, ενώ ως λογιστικής ΟΠΑ ή ΤΕΙ έχεις ακριβώς τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα ως λογιστής απλά στο Οικονομικό Επιμελητήριο ως απόφοιτος ΤΕΙ εγγράφεσαι μόνο ως λογιστής ενώ ως απόφοιτος πανεπιστημίου ως οικονομολόγος και τουτεστιν λογιστής

Δημοσ.

Και τα ΤΕΙ Λογιστικής κ χρηματοοικονομικής καλά είναι αλλά πιστεύω πως δίνουν πιο πολύ έμφαση στη λογιστική, ειδικά του Πειραιά, Πάτρας, Θεσσαλονίκης δεν θεωρώ πως είναι κατώτερα.Αν όμως θες χρηματοοικονομικά μόνο ίσως καλύτερα είναι στο Πα.Πει ή στο ΟΠΑ. Στα ΙΕΚ ως λογιστής από την έρευνα που έχω κάνει δεν έχεις επαγγελματικά δικαιώματα, ενώ ως λογιστικής ΟΠΑ ή ΤΕΙ έχεις ακριβώς τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα ως λογιστής απλά στο Οικονομικό Επιμελητήριο ως απόφοιτος ΤΕΙ εγγράφεσαι μόνο ως λογιστής ενώ ως απόφοιτος πανεπιστημίου ως οικονομολόγος και τουτεστιν λογιστής

Στο ΟΕΕ εχεις αδεια ασκησεως επαγγελματος  Φοροτεχνικου-Λογιστη που μετα απο 3 χρονια ανεβαινει Α ταξη. Γενικα δεν εχει διαφορα ουτε στα βιβλια για αδεια αν εισαι ΑΕΙ/ΤΕΙ. Εχεις την ιδια ακριβως αδεια. Ειναι για αρχη η αδεια μελους που βγαζεις στο ΟΕΕ με το πτυχιο και μετα η αδεια λογιστη-φοροτεχνικου.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

Πιστευω πως αμα πιασω το πανεπιστημιο οικονομικων θα ειμαι οριακα και θα ηθελα να δω τις εναλλακτικες που εχω αμα πετυχω τον πρωταρχικο μου στοχο.

Απ οτι καταλαβα και το ΤΕΙ λογιστικης και χρηματοοικονομικης δεν ειναι κακη επιλογη,τι λετε,εχει προοπτικη;η θα ηταν καλυτερο να ξαναδωσω για ΑΕΙ σε περιπτωση που δεν μπω

Δημοσ.

Tελείωσε ΤΕΙ Λογιστικής φίλος μου με βαθμό μαθηματικών στις Πανελλήνιες... 3.5 

Καμία σχέση με το Πανεπιστήμιο το επίπεδό τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...