stelios18120 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θα έδινα τόσα πάντως Μ φαίνονται πολύ λίγα,βεβαια τα βρίσκουν και τα κάνουν επειδή τα παιδιά σήμερα έχουν ανάγκη και κόψιμο Πιο παλιά δεν έβρισκες κανέναν. 4 ευρω την ωρα για μια δουλεια που μπορει να την κανει οποιοσδηποτε εχει 2 χερια και 2 ποδια ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το λες κοροιδια, εκτος αν δεν εχεις ιδεα απο το τι επικρατει στην αγορα εργασιας.Εσύ δουλευεις με 4€ την ώρα; Ή το λες εκ του ασφαλούς; Τεσπα δεν το συνεχίζω βασικά γιατί βαριεμαι δεν βγάζει πουθενά αυτή η αντιπαράθεση γιατί εσείς νομιζεται οτι αυτά τα χρήματα είναι πολλά και εγώ λεω είναι λίγα.ο καθένας έχει άλλο σκοπό βέβαια.... Οκ είναι πολλά χρήματα μία χαρά ζωαρα θα κάνει. Τεχοντας να πάει και να τους φιλήσει και χέρια πόδια.
JohnTehGreek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 16€ την ημέρα; Για 4 ώρες δουλειά; Τρέχοντας πρέπει να πας. Οι υπόλοιποι που σας φαίνονται λίγα ξυπνήστε και δείτε σε ποια χώρα βρίσκεστε και πόσα παίρνουν άλλοι που δουλεύουν 8ωρα.
The_Judas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μιας και ρωτήθηκε πόσα θα του έδινα, νομίζω 8€ την ώρα είναι fair, χωρίς να πέσει ούτε η επιχείρηση έξω και χωρίς να νομίζει ο υπάλληλος ότι δουλεύει για την ψυχή της μάνας του. Δηλαδή 1300/μήνα καθαρά για υπάλληλο 8ωρο σε πιτσαρία (+70% των χρημάτων σου να πηγαίνει στο κράτος μέσω φόρων). Απορώ πως δεν άνοιξες ακόμη δική σου επιχείρηση. 8
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εσύ δουλευεις με 4€ την ώρα; Ή το λες εκ του ασφαλούς;Που κολλαει το τι κανω εγω σε αυτο που εγραψα; Αν θες να γυρισει επι προσωπικου η κουβεντα, πες μας για αρχη ποιος σε ταιζει για να εχεις αυτη τη στιγμη, σε αυτες τις εποχες, την ανεση/πολυτελεια να λες οτι 4 ευρω/ωρα για δουλεια που την κανει ο καθενας ειναι κοροιδια. Τη στιγμη που υπαρχουν 1000δες ανεργων που εχουν να ταισουν οικογενειες. Και μαθαινουν απο σενα ολοι αυτοι οτι ειναι κοροιδα να πληρωνονται 4 ευρω την ωρα για μια δουλεια με 0 προαπαιτουμενα προσοντα. Απο καλοβολεμενους επαναστατες-ιδεολογους εχουμε χορτασει τα τελευταια χρονια.
iordanis77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θα έδινα τόσα πάντως Μ φαίνονται πολύ λίγα,βεβαια τα βρίσκουν και τα κάνουν επειδή τα παιδιά σήμερα έχουν ανάγκη και κόψιμο Πιο παλιά δεν έβρισκες κανέναν. Συν ενσημα βεβαια. Γιατι, πιο παλια δεν υπηρχαν ανεργοι?
stelios18120 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Υπήρχαν αλλά ήταν πιο υψηλοί οι μισθοί και κανείς δεν πήγαινε για τόσα λίγα. Τώρα πλέον ή ανάγκη κάνει τον κόσμο να λεει δουλειά να είναι και ότι να ναι με όσα να ειναι. Λογικό επειδή έχει αναγκες και θέλει να πληρώσει να βγάλει τα έξοδα του. Και έτσι μερικοί το εκμεταλλεύονται με τον χειρότερο τρόπο, Πχ τόσα και άμα θέλεις Ή περιμένουν και αλλοι αυτά δίνω χωρίς ενσημα και άλλα ωραία που λένε μερικοί "εργοδοτες" Βέβαια για να λύσω την απορία μερικων είμαι ελ. Επαγγελματίας και δεν με πληρώνει κανένα αφεντικό και κανένας δεν είναι πάνω από το κεφάλι μου. Έχει περισσότερο ανχος και τρέξιμο βέβαια γιατί εγώ κηνυγαω την δουλειά μου αλλά έχω ελευθερία και δεν εχω κάποιον ώστε να κινδυνεύω με απόλυση ή μείωση μισθού ή τόσα θα πέρνεις και άμα θελεις... Ο καθένας βεβαια σε αυτή την ζωή κάνει τις επιλογές του..οποίες και αν είναι αυτές. Σε εμένα μπορεί να φαίνονται λίγα χρήματα σε άλλον είναι μία χαρά ζωαρα τα 3€-4€ την ώρα. Είναι βέβαια και τι ανάγκες έχει ο καθενας μας. Αυτά και peace! Καλό βράδυ και καλή συνέχεια
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Στέλιος, το είπαμε ότι είναι λίγα. Πολύ λίγα. Πώς χαρακτηρίζεις όμως το βασικό μισθό, συναρτήσει των 320€ για είκοσι τετράωρα;
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να το κάνεις; Roma και να με πληρώναν δεν ξαναέτρωγα. 2/2 γαστρεντερίτιδα. Μπορεί να έτυχε σε εσένα. Εμένα μου αρέσει η ποιότητά τους, μάλιστα παράγγελνα και από άλλη γνωστή πιτσαρία και τους σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσαν οι πίτσες τους. Πολύ καλή είναι η pizza hat σε τιμές και σε πίτσες. Όσο αφορά την δουλειά εκεί πήγαινε και αν βρεις κάτι καλύτερο φεύγεις. Τελευταία φορά που κοιτούσα τιμές πριν 2 χρόνια, τους έβλεπα ακριβότερους σε σχέση με τους περισσότερους και δεν ξανασχολήθηκα, γενικά πάντα είχαν ακριβότερες τιμές σε σχέση με roma, fun και άλλους.
stelios18120 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Στέλιος, το είπαμε ότι είναι λίγα. Πολύ λίγα. Πώς χαρακτηρίζεις όμως το βασικό μισθό, συναρτήσει των 320€ για είκοσι τετράωρα; 320 το μήνα για τόσο δουλειά είναι ψιχουλα. Αν δεν μένεις στους δικούς σου ουτε κατα διανοια δεν βγαινεις να δινεις ενοικιο-ρευμα-νερο-τηλεφωνο-φαγητο κ.α Έβλεπα 2 φίλες μου να πηγαίνουν για 350€ εποχιακές στα jumbo και να τις λιώνουν στην δουλειά,αλλα τι να κάνουν ειχαν αναγκη Να γυρνανε και να πίνουν 2-2 τα αναβραζον από την ζαλάδα που είχαν καθημερινά. Και να φανταστείτε πιο παλιά είχαμε την γενιά των 700€ και των 590€ και φαίνονταν λίγα...που να ξέραμε.. Μπορεί να έτυχε σε εσένα. Εμένα μου αρέσει η ποιότητά τους, μάλιστα παράγγελνα και από άλλη γνωστή πιτσαρία και τους σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσαν οι πίτσες τους. Τελευταία φορά που κοιτούσα τιμές πριν 2 χρόνια, τους έβλεπα ακριβότερους σε σχέση με τους περισσότερους και δεν ξανασχολήθηκα, γενικά πάντα είχαν ακριβότερες τιμές σε σχέση με roma, fun και άλλους. Πήρα εχθες πίτσες μικρές 6 τεμαχίων special με 2.5€ πολύ γευστικές και όμορφες με πολλά υλικα. Καλή τιμουλα και καλή ποιότητα,ειχα πολύ καιρό να φάω πίτσα ετρωγα μόνο σουβλάκια
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή 1300/μήνα καθαρά για υπάλληλο 8ωρο σε πιτσαρία (+70% των χρημάτων σου να πηγαίνει στο κράτος μέσω φόρων). Απορώ πως δεν άνοιξες ακόμη δική σου επιχείρηση. Καντα μικτά αν σου φαίνονται πολλά. Δεν ξέρω τι οικονομική κατάσταση είναι η συγκεκριμένη εταιρεία, άλλες μπορούν και άλλες όχι, αλλά με βάση τα έξοδα που έχει κάποιος για να τα βγάλει πέρα. Άλλωστε τι δουλειά περιμένεις να σου βγάλει ο άλλος με 4€; Με την πρώτη ευκαιρία θα σε παρατήσει...
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δε μου απάντησες όμως σχετικά με το βασικό μισθό. Εκτός κι αν το μόνο που έχει σημασία, είναι οι απόλυτοι αριθμοί. Σαν αριθμός στον τραπεζικό σου λογαριασμό, σαφώς και είναι καλύτερα τα 490€ από τα 320€, αλλά αν πρέπει να φτύσω αίμα και να δουλέψω τις διπλάσιες ώρες (και βάλε) για αυτά τα 170€, σα να αρχίζω να το ξανασκέφτομαι.
bedazzled Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν πειράζει, καλά είναι και τα €4/ώρα. Κάνουν ότι τους πληρώνουν και οι άλλοι κάνουν ότι δουλεύουν... σαν επί κομμουνισμού ένα πράγμα. Οι Αμερικάνοι το λένε "if you pay peanuts, you get monkeys". 1
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Νορμάλ είναι 4€ την ώρα, οι ώρες είναι λίγες. Σε 8ώρο - 9ωρο μια χαρά μεροκάματο είναι. Αλλά αφού είναι part time η δουλειά λογικό. Αν μιλάμε για φοιτητή και μόνο το νοίκι και κάποια έξοδα να βγάζει (συν που όλο και κάτι θα τσιμπάει στο μαγαζί) μια χαρά είναι. 3
panosno1com Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ολα εχουν τη σημασια τους. Αλλο να υπαρχει ερκοντισιον και να εισαι δροσερος, αλλο να ιδρωνεις λες και εισαι στη σαουνα(και να σταζει και στις πιτσες...) Οι φοιτητες που κανουν πρακτικες σε τραπεζες και υπουργεια πληρωνονται(και μαλιστα συνηθως "μαυρα"). Εννοεις την 6μηνη πρακτικη ασκηση στο 8ο εξαμηνο? Στον ιδιωτικο τομεα πληρώνεται με το 80% του βασικου μισθού το μηνα, στο δημοσιο παιρνεις 184 ευρω το μηνα, εκτος αν πας μεσω εσπα που παιρνεις τα 184 συν καμια 300αρα απ το εσπα.. βεβαια χωρις ασφαλιση , μονο εναντι επαγγελματικου κινδυνου ασφαλιζεσαι
4saken Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 4ωρο ειναι, οχι κανονικη δουλεια. 16ε για 4 ωρες ειναι λογικη αμοιβη, εσυ πόσα θα εδινες δηλαδη αν ησουν ο εργοδοτης του? Eγω δινω 7 ευρω την ωρα + κανονικα ενσημα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις