Προς το περιεχόμενο

Τελος ο SSD? Συμπτωματα [OCZ Agility 3]


GIOVINCO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα

 

1. Ολα αρχισαν οταν σε κολληματα (σαν πολυ lag) στο gta εκανα restart. Ζηταγε να κανει scandisk, το αφηνα και μετα απο αρκετη ωρα εβγαζε μπλε οθονη [ :( your pc run into a problem κλπ κλπ, unmountable boot volume]

 

Μετα απο 5-6 ρισταρτ με κατι δοκιμες εβγαζε το μηνυμα χωρις καν να κανει scsndisk. Σαν να τα εκανα χειροτερα με τα restart

 

2. Μπαινοντας με διαφορα προσωρινα λειτουργικα βλεπω πως μου εχει αλλαξει γραμμα τον c:

 

Οταν με wmic βρισκω το γραμμα του κ παω να μπω με dir μου βγαζει : the vol does not contain a recognized file system. Please make sure that all required file system drivers are loaded and that the volume is not corrupted.

 

3. Στο bios τον βλεπει κανονικα

 

4. Δεν του εχω κανει αναβαθμιση του firmware γιατι παρολο που μου το ζηταγε το tool του ocz δεν μου αναγνωριζε τα usb μου για να φτιαξει bootable tool. Και το αφηνα. Πλεον δεν μπορω να κανω τιποτα.

 

5. Με mini xp που εκανα boot, τον βλεπει κανονικα στο disk managment απλα χωρις γραμμα. Και γραμμα να του δωσω δεν μπαινει να δω περιεχομενα κ επισης κολλαει σε καθε προσπαθεια ανοιγματος παραθυρου στο οποιο πρεπει να φορτωσει ο δισκος. Πχ στο ανοιγμα του mycomputer.

 

6. Repair startup : windows couldnt

 

7. Chkdisk : βρισκει πολλα the file record segment ##### is unreadable.

 

Οκ δειχνει dead αλλα μου κανει εντυπωση πως μεχρι προσφατα τον εβλεπε 100% healthy το tool της ocz, δεν ειχα κολληματα κ αναρωτιεμαι μηπως φταινε τα win 10 με τα οποια πολλοι εχουμε προβληματα (προσφατα ειχα ξανακανει φορματ λογω μαυρης οθονης στο startup μετα το σημα των win)

 

 

Εχει κανεις παρομοια εμπειρια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

. . . αν έχεις προσφατα κάνει το Aniversary Update στα Windows 10 έχουν παρατηρηθεί πολλές ασυμβατότητες, δυσλειτουργίες, προβλήματα  κυρίως με εξωτερικούς δίσκους. Εγω προσωπικά έκανα roll back εξαιτίας ενός προβλήματος σε εξωτερικό δίσκο, (τον έβλεπε ως RAW). Δε θα μου έκανε εντύπωση πλέον με ότι βλέπω από την microsoft (βλέπε windows phone κλπ) να έχεις επηρεαστεί από κάτι τέτοιο . . .

 

https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/4vyifo/bug_windows_10_anniversary_update_tanked/

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου χτυπησες διανα. Αυτο ακριβως πρεπει να ηταν το προβλημα. Το ειχα ξαναπαθει αλλη μια φορα αμεσως μετα το anniversary update οπου το ελυσα με επανεγκατασταση των 10. Αυτη τη φορα εκανα format, περασα και το τελευταιο firmware και ολα μια χαρα τελικα, γλιτωσα 100 ευρω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...