mike99GR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας απο οτι ειδα η ms σταματάει την παραγωγή των λουμια . αυτο θα εχει επιπτώσεις σε αυτους που εχουν lumia κινητα.?
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 χωρίς να ξέρεις τι μπορεί να γίνει μετά,δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα. Το θετικό είναι τουλάχιστον οτι η εταιρία έχει υποσχεθεί να δώσει αναβαθμίσεις μέσα στο 2017. Το πιθανότερο ειναι να αλλάξουν γενικότερα ονομασια(surface phones)
Demon Lord Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας απο οτι ειδα η ms σταματάει την παραγωγή των λουμια . αυτο θα εχει επιπτώσεις σε αυτους που εχουν lumia κινητα.? όσο είναι εντός εγγύησης, σαφέστατα και δε θα επηρεαστούν
stelios18120 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Σύντομα τα σταμάτησαν πάντως κρίμα Μερικά lumia τα αγάπησα 950xl ωραία οθόνη κ καμερα 535 φθηνό και ομορφο dual sim 640xl ωραία μεγάλη οθονη,καλη κάμερα, φθηνό dual sim Κριμα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ δε νομίζω ότι αυτό επηρεάζει κάπως εμάς που έχουμε ήδη, απλώς δεν θα βγάλουν νέα. Κρίμα που δεν προχώρησε η όλη φάση, το έχω αγαπήσει το 640 μου από κάθε άποψη και δεν το αλλάζω με τίποτα μέχρι να τα παίξει!
panos- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι σαν τα Nexus που θα έχουν ακόμα υποστήριξη αλλά τα καινούργια θα έχουν άλλο όνομα. 1
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ δε νομίζω ότι αυτό επηρεάζει κάπως εμάς που έχουμε ήδη, απλώς δεν θα βγάλουν νέα. Κρίμα που δεν προχώρησε η όλη φάση, το έχω αγαπήσει το 640 μου από κάθε άποψη και δεν το αλλάζω με τίποτα μέχρι να τα παίξει! να φανταστώ facebook,messenger,viber δεν χρησιμοποιείς εσύ;
GianniSM Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Σταματάει η σειρά, άρα bye bye φθηνά windows phones. Θα το παλέψουν ίσως με πιο εξειδικευμένα προιόντα που όμως δεν θα ναι προσιτά στον μέσο χρήστη.Το αστείο όμως είναι πως ακόμα και τώρα προτείνονται για αγορά ενώ λείπουν βασικά πράγματα και εν τέλει τελειώνουν από την αγορά
mike99GR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Σταματάει η σειρά, άρα bye bye φθηνά windows phones. Θα το παλέψουν ίσως με πιο εξειδικευμένα προιόντα που όμως δεν θα ναι προσιτά στον μέσο χρήστη. Το αστείο όμως είναι πως ακόμα και τώρα προτείνονται για αγορά ενώ λείπουν βασικά πράγματα και εν τέλει τελειώνουν από την αγορά γιατι να μην προτείνονται σε κάποιον που ζητάει smartphone κατω απο 150€? Τα lumia ειναι μια πολυ καλη πρωτάση αλλα οχι για όλους. Μπορει το android να εχει πολλες εφαρμογές αλλα τι να τις κανείς αν δν μπορείς να της χρησιμοποιήσεις σωστα και χωρίς κολλήματα? (Αναφέρομαι για φθηνά κινητά)
GianniSM Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 γιατι να μην προτείνονται σε κάποιον που ζητάει smartphone κατω απο 150€? Τα lumia ειναι μια πολυ καλη πρωτάση αλλα οχι για όλους. Μπορει το android να εχει πολλες εφαρμογές αλλα τι να τις κανείς αν δν μπορείς να της χρησιμοποιήσεις σωστα και χωρίς κολλήματα? (Αναφέρομαι για φθηνά κινητά) Δεν ξέρω καμία εφαρμογή από τις βασικές που δεν μπορεί να τρέξει το Moto E στα 75Ε.
mike99GR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω καμία εφαρμογή από τις βασικές που δεν μπορεί να τρέξει το Moto E στα 75Ε. ναι αν του βαλεις ομως πολλες εφαρμογες ισως να κολλάει και αν δν κολλάει εχει μικρη οθόνη (εμν δν με πειράζει) και μικρη ανάλυση και σελφι vga . αν σκευτης οτι σε αυτα τα χρηματα περνεις το lumia 550
GianniSM Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αν του βαλεις ομως πολλες εφαρμογες ισως να κολλάει και αν δν κολλάει εχει μικρη οθόνη (εμν δν με πειράζει) και μικρη ανάλυση και σελφι vga . αν σκευτης οτι σε αυτα τα χρηματα περνεις το lumia 550 Το παίρνεις αλλά δεν δουλεύει ή δουλεύει με το ζόρι το ΦΒ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω καμία εφαρμογή από τις βασικές που δεν μπορεί να τρέξει το Moto E στα 75Ε. Αν εξαιρέσεις την μάπα κάμερα , το γνωστό μήνυμα insufficient space και τα κολλήματα θα μείνεις ευχαριστημένος για περίπου ένα μήνα και μετά θα δώσεις άλλα λεφτά για να πάρεις κάτι πιο ακριβό. Κατά τα άλλα είναι μια σοβαρή πρόταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα