Προς το περιεχόμενο

Bye bye lumia

mike99GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας απο οτι ειδα η ms σταματάει την παραγωγή των λουμια . αυτο θα εχει επιπτώσεις σε αυτους που εχουν lumia κινητα.?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χωρίς να ξέρεις τι μπορεί να γίνει μετά,δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα.

Το θετικό είναι τουλάχιστον οτι η εταιρία έχει υποσχεθεί να δώσει αναβαθμίσεις μέσα στο 2017.

Το πιθανότερο ειναι να αλλάξουν γενικότερα ονομασια(surface phones)

Δημοσ.

Καλησπέρα σας απο οτι ειδα η ms σταματάει την παραγωγή των λουμια . αυτο θα εχει επιπτώσεις σε αυτους που εχουν lumia κινητα.?

όσο είναι εντός εγγύησης, σαφέστατα και δε θα επηρεαστούν

Δημοσ.

Σύντομα τα σταμάτησαν πάντως κρίμα

Μερικά lumia τα αγάπησα

950xl ωραία οθόνη κ καμερα

535 φθηνό και ομορφο dual sim

640xl ωραία μεγάλη οθονη,καλη κάμερα, φθηνό dual sim

Κριμα

Δημοσ.

Κι εγώ δε νομίζω ότι αυτό επηρεάζει κάπως εμάς που έχουμε ήδη, απλώς δεν θα βγάλουν νέα.

Κρίμα που δεν προχώρησε η όλη φάση, το έχω αγαπήσει το 640 μου από κάθε άποψη και δεν το αλλάζω με τίποτα μέχρι να τα παίξει!

Δημοσ.

Κι εγώ δε νομίζω ότι αυτό επηρεάζει κάπως εμάς που έχουμε ήδη, απλώς δεν θα βγάλουν νέα.

Κρίμα που δεν προχώρησε η όλη φάση, το έχω αγαπήσει το 640 μου από κάθε άποψη και δεν το αλλάζω με τίποτα μέχρι να τα παίξει!

να φανταστώ facebook,messenger,viber δεν χρησιμοποιείς εσύ; :-D

Δημοσ.

Σταματάει η σειρά, άρα bye bye φθηνά windows phones. Θα το παλέψουν ίσως με πιο εξειδικευμένα προιόντα που όμως δεν θα ναι προσιτά στον μέσο χρήστη.

Το αστείο όμως είναι πως ακόμα και τώρα προτείνονται για αγορά ενώ λείπουν βασικά πράγματα και εν τέλει τελειώνουν από την αγορά

Δημοσ.

Σταματάει η σειρά, άρα bye bye φθηνά windows phones. Θα το παλέψουν ίσως με πιο εξειδικευμένα προιόντα που όμως δεν θα ναι προσιτά στον μέσο χρήστη.

Το αστείο όμως είναι πως ακόμα και τώρα προτείνονται για αγορά ενώ λείπουν βασικά πράγματα και εν τέλει τελειώνουν από την αγορά

γιατι να μην προτείνονται σε κάποιον που ζητάει smartphone κατω απο 150€? Τα lumia ειναι μια πολυ καλη πρωτάση αλλα οχι για όλους. Μπορει το android να εχει πολλες εφαρμογές αλλα τι να τις κανείς αν δν μπορείς να της χρησιμοποιήσεις σωστα και χωρίς κολλήματα? (Αναφέρομαι για φθηνά κινητά)
Δημοσ.

γιατι να μην προτείνονται σε κάποιον που ζητάει smartphone κατω απο 150€? Τα lumia ειναι μια πολυ καλη πρωτάση αλλα οχι για όλους. Μπορει το android να εχει πολλες εφαρμογές αλλα τι να τις κανείς αν δν μπορείς να της χρησιμοποιήσεις σωστα και χωρίς κολλήματα? (Αναφέρομαι για φθηνά κινητά)

Δεν ξέρω καμία εφαρμογή από τις βασικές που δεν μπορεί να τρέξει το Moto E στα 75Ε.

Δημοσ.

Δεν ξέρω καμία εφαρμογή από τις βασικές που δεν μπορεί να τρέξει το Moto E στα 75Ε.

ναι αν του βαλεις ομως πολλες εφαρμογες ισως να κολλάει και αν δν κολλάει εχει μικρη οθόνη (εμν δν με πειράζει) και μικρη ανάλυση και σελφι vga . αν σκευτης οτι σε αυτα τα χρηματα περνεις το lumia 550
Δημοσ.

ναι αν του βαλεις ομως πολλες εφαρμογες ισως να κολλάει και αν δν κολλάει εχει μικρη οθόνη (εμν δν με πειράζει) και μικρη ανάλυση και σελφι vga . αν σκευτης οτι σε αυτα τα χρηματα περνεις το lumia 550

Το παίρνεις αλλά δεν δουλεύει ή δουλεύει με το ζόρι το ΦΒ.

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις την μάπα κάμερα , το γνωστό μήνυμα insufficient space και τα κολλήματα θα μείνεις ευχαριστημένος για περίπου ένα μήνα και μετά θα δώσεις άλλα λεφτά για να πάρεις κάτι πιο ακριβό. Κατά τα άλλα είναι μια σοβαρή πρόταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...