Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια ειπα να ξεκινησω αυτο το θεμα για να μοιραστουμε ολοι ες μας τι πηραμε τα χριστουγεννα χριστουγεννιατικο δωρο ή πρωτοχρονιατικο αν θελετε :)

Ξεκινα εγω: Τα χριστουγεννα του 2014 πηρα δυο δωρα μια οθονη HP 27xi και ενα πυργο με AMD E1 1.35 4GB RAM 1TB στα 500ευρω βγηκανε ολα αυτα. Και τα χριστουγεννα του 2015 που μας περασαν πηρα ενα hp tablet with windows 8.1 32gb eemc 2gb ram intel atom 1.35ghz cpu το ιδιο δωρο το πηρα αλλα σε intel computer stick.

Εσεις τι πηρατε τα χριστουγεννα ;

Δημοσ.

Αν εννοεις δώρο που μας έφεραν πήρα τρίτο το κοντύτερο.

Αν εννοεις δώρο που πήραμε εμείς στον εαυτό μας πήρα το τρίτο το μακρύτερο

• Like 7
Δημοσ.

εμένα μου πήραν μια πίπα. Θα θελα να μου ξαναπάρουν αυτά τα χρισοτούγεννα!!

Φίλε αν σου παίρνουν πίπα μια φορά το χρόνο μόνο, άλλαξε άθλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε αν σου παίρνουν πίπα μια φορά το χρόνο μόνο, άλλαξε άθλημα.

Μπα, όλο το χρόνο εγώ τη ζητάω. Κάθε χριστούγεννα μου την παίρνουν αυθόρμητα, χωρίς να έχω πει τίποτα. Αξία; Ανεκτίμητη!! χιχιχι!

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να ανηκεις στον σκληρό πυρήνα των καλοχειμονακηδων για να ανοιγεις χριστουγεννιάτικο θρεντ Σεπτεμβριο μήνα

• Like 6
Δημοσ.

offtopic βρε ts πως σου ηρθε αυτο καλοκαιριατικα;

ontopic εναν ssd, αλλα οχι για δωρο, απλα επειδη το ηθελα.

Σε 3 μηνες ερχονται φιλε μ τα χριστουγεννα offtopic ειπα να ξεκινησω απο τωρα να ρωταω τι πηρατε.

Και για να διεκρινησω την ερωτηση ειναι και τα δυο δηλ τι πηρατε εσεις στους εαυτους σας

και τι σας πηρανε συγκενεις φιλοι κλπ.

Δημοσ.

Πρέπει να ανηκεις στον σκληρό πυρήνα των καλοχειμονακηδων για να ανοιγεις χριστουγεννιάτικο θρεντ Σεπτεμβριο μήνα

Αν ήταν στο σκληρό πυρήνα θα το άνοιγε γύρω στις 16 Αυγούστου! :D

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...