Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια λογο εξεταστικης πηρα 10 κιλα (παλι καλα περασα εκει που ηθελα )

αλλα δυστυχως πηρα λιπος..λογο κακης διατροφης

εχω αρχισει το γυμναστηριο  προχθες και κανω τα εξης(το προγραμμα που μου δωσανε)

μιση ωρα διαδρομος

15 λεπτα ποδηλατο

και  ασκησεςι ποδιψν χεριων

κοιλικακους και ραχεους

θα ηθελα την  βοηθεια σας...οσο μπορειτε δωστε μου συμβουλες...σας ευχαριστω για το χρονο σας

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 96 κιλα και ειμαι στο 1.80

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μόνο ποτό σου θα είναι νερό (άντε σόδα και καφές σκέτος πάντα) και θα κόψεις την ζάχαρη. Παντού. Αν έχει ζάχαρη , δεν το τρως.

Καλή συνέχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν διψάς. (μερικά πράγματα είναι πολύ απλά).

Αν το κάνεις 1 μήνα θα δεις σίγουρα διαφορά εφόσον κάνεις και γυμναστική. Δε χρειάζεται κάτι παραπάνω.

• Like 3
Δημοσ.

υπαρχει καποιος που να μπορει να μου πει ? εαν το προγραμμα που κανω ? ειναι σωστο

τι περοπου πρεπει να τρωω? 

Όταν διψάς. (μερικά πράγματα είναι πολύ απλά).

Αν το κάνεις 1 μήνα θα δεις σίγουρα διαφορά.

δεν εισαι σωστος διαβασα για περιπου 2.5 λιτρα νερου 

Δημοσ.

Είμαι και πολύ μάλιστα, απλά τα λέω απλά και ο κόσμος έχει συνηθίσει στα πολύπλοκα. 

Γυμνάζεσαι, δε γυμναζόσουν, άρα καις παραπάνω θερμίδες

Δεν τρως ζάχαρη , άρα δεν τρως παραπάνω θερμίδες και η ινσουλίνη σου δεν παθαίνει τσοκομπλόκο

Πίνεις νερό καφέ σόδα, δεν πίνεις παραπάνω θερμίδες

Το κάνεις ένα μήνα , είναι ένα μικρό βήμα προς τον αυτοέλεγχο και αλλαγής τρόπου ζωής. Στους τρεις μήνες θα σου γίνει συνήθεια, συγχαρητήρια μόλις άλλαξες τρόπο ζωής. Όσο για τα κιλά , εφόσον τρως λιγότερες θερμίδες και καις περισσότερες θα αδυνατίσεις.

Αυτό για το νερό δεν ισχύει. Κάπως πρέπει να πουλήσει όμως και η Gatorade. Τεσπα, πίνε εσύ, δε θα πάθεις και τίποτα στα 2,5 λίτρα. Μια χαρά ποσότητα είναι.

• Like 4
Δημοσ.

Είμαι και πολύ μάλιστα, απλά τα λέω απλά και ο κόσμος έχει συνηθίσει στα πολύπλοκα. 

Γυμνάζεσαι, δε γυμναζόσουν, άρα καις παραπάνω θερμίδες

Δεν τρως ζάχαρη , άρα δεν τρως παραπάνω θερμίδες και η ινσουλίνη σου δεν παθαίνει τσοκομπλόκο

Πίνεις νερό καφέ σόδα, δεν πίνεις παραπάνω θερμίδες

Το κάνεις ένα μήνα , είναι ένα μικρό βήμα προς τον αυτοέλεγχο και αλλαγής τρόπου ζωής. Στους τρεις μήνες θα σου γίνει συνήθεια, συγχαρητήρια μόλις άλλαξες τρόπο ζωής. Όσο για τα κιλά , εφόσον τρως λιγότερες θερμίδες και καις περισσότερες θα αδυνατίσεις.

πιο πολυ θελω να χασω λιπος και οχι πολλα κιλα... αλλα μαλλον  πρεπει να κανω αυτα που λες  σε ευχαριστω 

Δημοσ.

2,5 λιτρα.... οταν ακουω κατι τετοια...  :X . Πως ειναι δυνατον να υπαρχει στανταρ ποσοστο σε κατι τετοιο? Σκεψου οτι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Δεν κανουμε ολοι τον ιδιο τροπο ζωης ουτε τρωμε τα ιδια πραγματα. Που σημαινει οτι η αναγκη για νερο διαφέρει απο ατομο σε ατομο.

• Like 1
Δημοσ.

κατά βάση τα γνωστά : καλό πρωινό, μέτριο μεσημεριανο, σχετικά ελαφρυ βραδυνό με 2 επιπλέον μικρά ενδιάμεσα γευματα. Όχι πολλά (εώς καθόλου) τηγανιτα, όχι πολλά λίπη (αλλά μην κόψεις το ελαιόλαδο, απλά με μέτρο), ζαχαρη απλά κομμένη (εκτός αν θέλεις 1 γλυκό την εβδομάδα αν σου λείπει,) όσα πιο πολλά φρούτα και λαχανικά μπορείς, πολύ νερό, από κρέας προτιμάς το λευκό και το κόκκινο άπαχο, ξηρούς καρπούς ωμούς, μερίδες κανονικές (τρως μέχρι να μην πεινάς πια, όχι να σκάσεις),και προσοχή στις κρυμμένες θερμίδες π.χ. στους χυμούς του σούπερ μάρκετ που είναι ουσιαστικά χρωματιστό νερό με ζαχαρη, ή στις σαλατές των εστιατορίων που έχουν σαλτσες με περισσότερες θερμίδες κι από χαμπουργκερ.Κι εννοείται όχι υπερβολες.

• Like 1
Δημοσ.

Eισαι 96 κιλά αν υποθέσουμε ότι θές να πάς 86. Τοτε αυτά θα τα χάσεις σε περιπου 5 μήνες. Φεβρουάριο υπολογιζε να έχεις φτάσει το στοχο σου. Μη χάνεις παραπανω από μισο κιλο την εβδομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

για τα ψωμακια τι κανουμε;

θα ελεγα αρκετη αεροβια ασκηση οπως Sprints για να χασεις λιπος. Εγω π.χ παω 3 φορες την βδομαδα γυμναστηριο , κανω τις μυικες ομαδες που θελω και 2 φορες την βδομαδα κανω αεροβια , παω στο γηπεδο της γειτονιας και τρεχω καθε φορα 6-7 100αρια(που λεει ο λογος 100αρια, ακομα ειμαι στην αρχη και τα φτυνω στα μισα) σπριντ και μετα παω σπιτι μου. Θελει γενικα υπομονη και επιμονη .

Καλη Επιτυχια

Υ.Γ. Αν καποιος κατεχει τις γνωσεις μπορει να τον συμβουλεψει καλυτερα. Δεν ειμαι απολυτος πως η πρακτικη που χρησιμοποιω ειναι η τελεια ή η σωστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...