DDevil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ο υδατάνθρακας δεν κόβεται έτσι εύκολα φίλε.... Αυτο που εννοει μαλλον ειναι οτι αν σου κοψει τους υδατάνθρακες και σε μπουκώσει μονο με πρωτεϊνη θα πάρεις μεν την απαραιτητη ενέργεια αλλα οχι απο τους υδατάνθρακες αλλα απο την πρωτεϊνη. Η πρωτεϊνη δεν μπορει την ιδια στιγμη να τρεφει τους μυς και να σου δινει και ενεργεια. Οποτε θα αδυνατισεις χάνοντας μυικό ιστό. Για μενα να κατσει κάποιος με την ησυχια του μια εβδομάδα να τα υπολογισει να δει ποια ειναι ποια και μετα να επιλέξει αυτα που του αρέσουν να τρώει.
overpower Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεχνάς μακαρόνια, ξεχνάς ψωμιά, ξεχνάς ζάχαρες, ξεχνάς οτιδήποτε βλέπεις και μπαίνεις στη σκέψη "μήπως αυτό παχαίνει"; Άμα σκεφτείς ότι μπορεί να παχαίνει, chances are, παχαίνει. Όλοι ξέρουμε λίγο πολύ τι πρέπει να αποφεύγουμε, μη μπαίνουμε σε αυταπάτες. Εννοείται κολύμβηση ό,τι καλύτερο κι άμα θες να πας σε next level shit κάνεις κολύμβηση σε συνδυασμό με βάρη. Κάλα έκανες και άλλαξες κούρεμα.
xristos97 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι το τι τρως αλλά το πως το τρως ! Αν τα μακαρόνια δηλαδή τα τρως με σάλτσες γάλακτος καρμποναρες και τέτοια να στάζει το πιάτο από αυτήν την άσπρη αηδία με τα μπέικον και τα τυριά τότε οχι ούτε μια φορά την βδομάδα αλλα ούτε μια φορά τον χρόνο μην τα τρως ! Ε οχι και αηδια 3
EimaiMiaXara Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια πειτε καμια βασικη διατροφη δηλαδη τι να τρωμε για πρωι-δεκατιανο-μεσημεριανο-απογευματινο -βραδινο που πρεπει να δινουμε τη μεγαλυτερη βαρυτητα ?
DDevil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια πειτε καμια βασικη διατροφη δηλαδη τι να τρωμε για πρωι-δεκατιανο-μεσημεριανο-απογευματινο -βραδινο που πρεπει να δινουμε τη μεγαλυτερη βαρυτητα ? Εξαρταται τι θες να κάνεις. Θες να βάλεις μυϊκα κιλά θες να χάσεις λίπος ή θες απλα να συντηρηθεις? φτιάξε ενα λογαριασμο στο myfitnesspal και θα σου υπολογισει τις θερμιδες μετά αναλογα με το ποσο πρωτεϊνη πρεπει να τρώς αναλογα το σωματικο σου βάρος / υδατανθρακες και λιπη θα πάρεις ενα πινακάκι με τροφές και θα βγάλεις τη διατροφη σου. http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=19748&highlight=%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1 εδω έχει τις βασικές τροφές αλλα δεν έχει τη σαρδέλα και την φάβα που ειναι παράλειψη για μενα και αυτο διοτι και τα 2 αυτα φαγητα ειναι δυναμιτες. Με 100γρ φάβα παιζεις 25γρ πρωτεϊνη μολις 1 γρ λίπους (τοσο λιπος δεν έχει ουτε το μοσχάρι που ειναι ο αρχηγος των πρωτεϊνων για αυτους που τρέφονται περισσοτερο με κρέας ή εστω επιζητουν την καλυψη των διατροφικών τους αναγκων στην ζωίκη προέλευση) έχει βεβαια υδατάνθρακα που δεν ειναι κακο μπορεις με ενα σμπάρο 2 τριγώνια σε ενα πιάτο μονο. 340 θερμιδες συνολο. Με σαρδελα στα 100γρ παιζεις με 28γρ πρωτεϊνη πολυ χαμηλά οι υδατάνθρακες εδω αλλα με 2 γευματα σαρδελας την ημέρα δεν θα φάς ξηρους καρπους κτλπ διοτι εχει ηδη περιπου 12 γρ λίπος οποτε το λιπάκι το τσιμπάς απο εδώ. Το τελευταιο στην περιπτωση που σου έχει βγάλει 20γρ την ημέρα λίπος οτι πρέπει να τρως. Χοντρικά αμα γυμνάζεσαι κιολας η πρωτεϊνη ειναι 1.5-2γρ ανα κιλό οποτε αν εισαι 80 κιλα ειναι 80*1.5 (το ελάχιστο). Πάρε ενα 80*1.75 να εισαι στο μέσο ορο.
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ο ντέβιλ μονο σαρδέλα φάβα και κάνα στριπτιτζάδικο να ούμε. 4
totem_lost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ντάξει απλά συνέχισε τη γυμναστικη σου και τρώγε με μέτρο όσο πιο φυσικές τροφές μπορείς. Δεν χρειάζεται να κάνεις τόσο αυστηρό πρόγραμμα εκτός και αν πας για πρωταθλητής ή body builder. Μέχρι χθές έτρωγες ντελίβερι σκουπίδια και από αύριο θα μετράς θερμίδες; 1
EimaiMiaXara Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ντάξει απλά συνέχισε τη γυμναστικη σου και τρώγε με μέτρο όσο πιο φυσικές τροφές μπορείς. Δεν χρειάζεται να κάνεις τόσο αυστηρό πρόγραμμα εκτός και αν πας για πρωταθλητής ή body builder. Μέχρι χθές έτρωγες ντελίβερι σκουπίδια και από αύριο θα μετράς θερμίδες; παιδια ουτε ντελιβερι ετρωγα .. ουτε τπτ τετοιο απλα ετρωγα πολυ σπιτικο φαι και σοκολατα.. τωρα ετσι κι αλλιως ζω μονος στο σπιτι ..(λογο τει) οποτε δεν μπορω να μαγειρευω τοσο πολυπλοκα φαγητα. για χειμερινες.σαλατες τι μπορω να τρωω? ας πουμε μπροκολο με τονο για μεσημερι? και τετοια ? να αναφερω οτι επαιζα 5 χρονια βοχ οποτε ξερω περιπου τι ασκησεις .. κλπ να κανω ακουσα οτι το σχοινακι (ενννοειται πως δεν ειναι κοριτσιστικο) χανεις πολλες θερμιδες
DDevil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ο ντέβιλ μονο σαρδέλα φάβα και κάνα στριπτιτζάδικο να ούμε. Μαγκιά μου. Ουτε παντρεμενος ειμαι ουτε αρραβωνιασμενος ουτε καν δεσμευμένος μ αρεσουν οι γυναικες! Οποτε αν κάποια το παιζει δυσκολη και έχει τα θεματα της δεν θα την βαρυνω παραπανω ξέρω που να πάω για να διασκεδάσω! Απο το να γινομαι τσιμπουρι στην καθε μια επισης το προτιμω. Το σεξ ειναι παιχνιδι αν ειναι να το κουράζουμε πολυ θα χαλάσει στο τέλος η ατμοσφαιρα. Οποια θέλει δεν υπάρχει προβλήμα στο πρώτο οχι ή δυσκολια εχω γινει καπνος δεν εχω αναγκη να γινομαι τσιμπουρι.
EimaiMiaXara Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μαγκιά μου. Ουτε παντρεμενος ειμαι ουτε αρραβωνιασμενος ουτε καν δεσμευμένος μ αρεσουν οι γυναικες! Οποτε αν κάποια το παιζει δυσκολη και έχει τα θεματα της δεν θα την βαρυνω παραπανω ξέρω που να πάω για να διασκεδάσω! Απο το να γινομαι τσιμπουρι στην καθε μια επισης το προτιμω. ξεφευγουμε παιδια βρειτε τα μεσω pm ελεος !
DDevil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ντάξει απλά συνέχισε τη γυμναστικη σου και τρώγε με μέτρο όσο πιο φυσικές τροφές μπορείς. Δεν χρειάζεται να κάνεις τόσο αυστηρό πρόγραμμα εκτός και αν πας για πρωταθλητής ή body builder. Μέχρι χθές έτρωγες ντελίβερι σκουπίδια και από αύριο θα μετράς θερμίδες; Πρέπει να κανει μερικους υπολογισμους στην αρχη γιατι αμα τρώει λιγο χωρις να το ξέρει θα χάνει και θα χάνει και μύς οποτε δεν συμφέρει. Στην αρχη μονο μέχρι να δει τι θα τρωει. Αυτο βεβαια οδηγει συχνα στο να τρως τα ιδια και τα ιδια επειδη βαριέσαι ή φοβασαι την αλλαγη και πως θα υπολογισεις ξανά κτλπ. ξεφευγουμε παιδια βρειτε τα μεσω pm ελεος ! Σε βλεπω λιγο αγχωμενο πάντως. Θα προσπαθησεις μέχρι να μαθεις να τρως δεν θα γινει άμεσα αυτο αποψε πχ.
mylo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν εγώ κάνω το εξής, το πρωΐ δημητριακά, Όχι με σοκολάτα και ζάχαρη, με λίγη βρώμη και γάλα 1.5%. Ένα φρούτο μετά. Το μεσημέρι θα φάω κανονικά τη μερίδα μου είτε είναι όσπρια είτε γεμιστά είτε ψάρι. Το απόγευμα Ένα γιαουρτάκι 2% με μια κουταλιά μέλι και άλλη μια ταχίνι και βραδυνό πάλι ότι το μεσημέρι σε μικρότερη ποσότητα και Όχι πολύ αργά. Ψωμί το έχω κόψει όπως και τη ζάχαρη ακόμα και στο καφέ. Γλυκά, σουβλάκια, πίτσες λουκάνικα κλπ τα αποφεύγεις αλλά καλό είναι να μη υπάρχει στέρηση. Πχ αν βγεις σε ταβέρνα με παρέα θα φας αλλά μη τα κάτασπραραξεις όλα. Θέλει υπομονή για να δεις διαφορά. Μην απογοητεύεσαι από τη πρώτη βδομάδα και μη ζυγιζεσαι κάθε 3 και λίγο. Αυτά από μένα. Εννοείται ότι ασκηση είναι σε τακτική βάση. Και Όχι του τύπου περπάτημα μόνο
Papakaliati Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικα βρισκω οτι ο αποτελεσματικος και ευκολος τροπος για να χασω κιλα ειναι να τρωω ακριβως οτι ετρωγα, αλλα σε μικροτερες ποσοτητες. Τις πρωτες μονο μερες ειναι λιγο δυσκολο, σε μια βδομαδα καιρο θα εχεις συνηθησει στις καινουργιες ποσοτητες και δεν θα πεινας. 1
EimaiMiaXara Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 συμβουλες για το τι να κακω στο γυμναστηριο?(προγραμμα) ? χρειαζεται να καω και βαροι ?αν ναι τι ασκησεις?
thomasG4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Για να χάσεις εύκολα πρέπει να καταγράφεις τι τρως και τις θερμίδες που έχουν. Όταν κάνεις την σούμα βλέπεις πόσες άσκοπες θερμίδες καταναλώνεις. Ο πιο απλός τρόπος είναι το myfitnesspal. Το βάζεις στο κινητό, βάζεις τα κιλά - ύψος και το βάρος που θέλεις να φτάσεις και σου βγάζει τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώνεις για να χάσεις κιλά. Μετά καταγράφεις οτιδήποτε τρως. Έχει πολύ μεγάλη βάση δεδομένων το πρόγραμμα. Στην αρχή θα σου είναι λίγο βαρετό αλλά μετά συνηθίζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα