EimaiMiaXara Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Για να χάσεις εύκολα πρέπει να καταγράφεις τι τρως και τις θερμίδες που έχουν. Όταν κάνεις την σούμα βλέπεις πόσες άσκοπες θερμίδες καταναλώνεις. Ο πιο απλός τρόπος είναι το myfitnesspal. Το βάζεις στο κινητό, βάζεις τα κιλά - ύψος και το βάρος που θέλεις να φτάσεις και σου βγάζει τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώνεις για να χάσεις κιλά. Μετά καταγράφεις οτιδήποτε τρως. Έχει πολύ μεγάλη βάση δεδομένων το πρόγραμμα. Στην αρχή θα σου είναι λίγο βαρετό αλλά μετά συνηθίζεις. ας πουμε τα λαδερα και τα οσπρια πως τα βρικσω
JohnTehGreek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 συμβουλες για το τι να κακω στο γυμναστηριο?(προγραμμα) ? χρειαζεται να καω και βαροι ?αν ναι τι ασκησεις? Γιατί πολύ απλά δεν ρωτάς κάποιον υπάλληλο στο Γυμναστήριο; Αυτή είναι η δουλειά τους ξέρεις. Επίσης άκου τα παιδιά που σου λένε να πας σε κάποιον ειδικό. Είναι τρομερά Fail να ακούς κάποιους τυχαίους από ένα Φορουμ. Ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του. Άκου και εμένα. Γιατί και εγώ κάτι τέτοιες μαλακίες έκανα και βρέθηκα να έχω χάσει 30 κιλά σε απίστευτα γρήγορο χρονικό διάστημα (λιγότερο από 2 μήνες) και σε αρκετά σημεία το δέρμα έχει κρεμάσει και πολύ φοβάμαι ότι για να φύγει πια χρειάζεται νυστέρι. Αν θες να ρισκάρεις δικαίωμα σου βέβαια. 1
Mau-Maus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 συμβουλες για το τι να κακω στο γυμναστηριο?(προγραμμα) ? χρειαζεται να καω και βαροι ?αν ναι τι ασκησεις? Σιγά μην χρειάζεται να καεις και βάρη στο γυμναστήριο
DDevil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το πιο αστειο απο ολα ειναι που βγαινει κάποιος και γράφει "Μην ακους τον καθενα που σου λεει το μακρυ του και το κοντο του πηγαινε σε εναν ειδικο" και εκεινος που ρωτάει με πάθος εδω μεσα και απαιτει εδω και τώρα να μαθει του κάνει και λάϊκ. Εντάξει προφανως και οποιος δεν θέλει να ακουσει εναν τυχαιο στο ιντερνετ δεν μπαινει να τον ρωτησει καν ετοιμάζει το 80αρι επισκεψουλα και πάει στον ειδικο (που και αυτοι καμια φορά μαλακες ειναι δεν τους σώζουν τα πτυχια και οι ταμπέλες) ετσι ενημερωτικα. Επισης ετσι ενημερωτικα θα την ιδρώσετε την φανελιτσα οσοι θέλετε να φτιάξετε σωματάκι και να γουστάρουν τα πιπινάκια με μια φορά γιαουρτι και 5 σουβλάκια δουλειά δεν θα γινει. Ουτε με ενα πακετο τσιγάρα την ημέρα και 2 φορές χαζο-τρεξιμο στο πάρκο. Χάνετε το χρονο σας. Η γυμναστική και η διατροφη ειναι θέμα παιδειας και εξασκησης απο την μικρη ηλικια ειναι βασικα θέμα ρουτινας την έχεις στη ζωη σου οτι και αν γινει ειναι τροπος ζωής. Μπορει ενα σαββατοκυριακο να σε πιάσει η καυλα και να φας οτι γουσταρεις την επομενη εβδομάδα ομως - 10 μέρες επανέρχεσαι στον τροπο ζωής σου που ειναι ολα αυτα γυμναστικούλες - φάβες - σαρδελες - στριπτιτζάδικα κτλπ ξέρετε εσεις :cry: 1
EimaiMiaXara Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 http://prntscr.com/ci1rw7 να ενα παραδειγμα δεν ξερω εαν το κανω σωστα
DDevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον ειπες ότι θες ας πουμε ένα διατροφικο πλάνο. Αν εισαι πχ στην φάση που θες να χάσεις και ζυγιζεις 85 κιλά με 1.80 υψος τοτε βάζοντας τα δεδομενα στο myfitnesspal με 4 φορές την εβδομάδα γυμναστική 45 λεπτά την φορά και 0.5 κιλο την εβδομάδα χάσιμο οι θερμιδες είναι 2380. 298γρ υδατάνθρακας 79γρ λιπος 119 πρωτεϊνη τα παραπανω σε συνδυασμο με τις θερμιδες θα πρέπει να βρεις τροπο να τα παιρνεις καθημερινα από τις τροφές πχ παιρνεις ένα σακουλάκι κουάκερ και βλέπεις πισω τι λεει ... 100γρ δινουν 60υδατ. 14.5 πρωτεϊνες και 365 θερμιδες εγω από το πρωϊ εχω φάει τα εξης : 1 γιαουρτι ( 8γρ πρωτ. 5.3 υδατ , 71 θερμιδες) 2% Δωδώνη. 1 μεγάλο τοστ (μεγαλες φετες όχι σκατουλια) φιλετο κοτοπουλο 3 φέτες μεσα τυράκι (λιγο λιπαρο) λαδι χωρις να υπολογισω τυρι και λάδι ολο αυτό δινει 15γρ πρωτ , 27γρ υδατ. και 300 θερμιδες ισως είναι και 400 μαζι με τα αλλα.) 1 μπανάνα 1.5γρ πρωτ , 27γρ υδατ. 120 θερμιδες 1 χουφτα σταφιδες 1γρ πρωτ. 22γρ υδατ 85 θερμιδες 100γρ κουάκερ + 2 κουταλιες ταχινι + 1 κουταλια μέλι 20γρ πρωτεινες ολο μαζι , 66γρ υδατ , 600 θερμιδες ως τωρα χωρις το μεσημεριανο φαγητο δηλαδή είμαι στα 46γρ πρωτ, 144 υδατ και περιπου 1200 θερμιδες. http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=19748&highlight=%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1 το πινακάκι αν και καλο είναι να κοιτας και τις συσκευασιες. Ουσιαστικα για να πετυχω τον ημερησιο στοχο θα πρέπει μέχρι το βράδυ να έχω καταναλωσει αλλα 150γρ υδατανθρακα ( ο οποιος είναι καλυτερο να λαμβάνεται μέχρι το απόγευμα) 70γρ πρωτεϊνη και 1180 θερμιδες.
EimaiMiaXara Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 εχασα ηση 2 κιλα μεσα σε 3 μερες...να ανησυχωω?δε θελω κρεμασμα ακουσα σημερα καθως εκανα ποδηλατο οτι εαν κανεις βαρη και θες να χασεις κιλα... περνεις μυες οποτε δεν χανεις ευκολα κιλα.. οποτε μην κανεις ασκησεις μονο διαδρομο για να τα χασεις κατα ποσο αληθευει ?
DYEL Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 εχασα ηση 2 κιλα μεσα σε 3 μερες...να ανησυχωω?δε θελω κρεμασμα ακουσα σημερα καθως εκανα ποδηλατο οτι εαν κανεις βαρη και θες να χασεις κιλα... περνεις μυες οποτε δεν χανεις ευκολα κιλα.. οποτε μην κανεις ασκησεις μονο διαδρομο για να τα χασεις κατα ποσο αληθευει ? δεν αληθευει. οι μυες σου για να διατηρηθουν χρειαζονται θερμιδες,το λιπος δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να το διατηρισεις,θα ειναι εκει για οταν το χρειαστεις.. δηλαδη καποιος με αναπτυγμενο μυικο ιστο θα καει παραπανω θερμιδες απο καποιον χωρις αναπτυγμενους μυες. βεβαια μιλαμε για πολυ χαμηλο αριθμο θερμιδων,αλλα χανεις πολυτιμο χρονο οπου θα βελτιωνωσουν στα βαρη αν στο τελος στοπευεις να ασχοληθεις με αυτα,γιατι να μην το κανεις εξαρχής? σημασια επισης δεν εχει τι λεει η ζυγαρια αλλα τι λεει ο καθρεφτης.
EimaiMiaXara Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 ο γυμναστης μου ειπε να μην βλεπω τη λεει η ζυγαρια αλλα η μεζουρα αλλα που πρεπει να μετραω?χερια μπροτσα?κοθλια ?
saleit Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 δεν αληθευει. οι μυες σου για να διατηρηθουν χρειαζονται θερμιδες,το λιπος δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να το διατηρισεις,θα ειναι εκει για οταν το χρειαστεις.. δηλαδη καποιος με αναπτυγμενο μυικο ιστο θα καει παραπανω θερμιδες απο καποιον χωρις αναπτυγμενους μυες. βεβαια μιλαμε για πολυ χαμηλο αριθμο θερμιδων,αλλα χανεις πολυτιμο χρονο οπου θα βελτιωνωσουν στα βαρη αν στο τελος στοπευεις να ασχοληθεις με αυτα,γιατι να μην το κανεις εξαρχής? σημασια επισης δεν εχει τι λεει η ζυγαρια αλλα τι λεει ο καθρεφτης. Σωστά, αλλά ούτε ζυγαριά , ούτε καθρέφτης. Μέχρι και τα μάτια λένε ψέμματα chico . ο γυμναστης μου ειπε να μην βλεπω τη λεει η ζυγαρια αλλα η μεζουρα αλλα που πρεπει να μετραω?χερια μπροτσα?κοθλια ? Κοιλιά σίγουρα, αν έχεις κυρίως εκεί λίπος, θα σου έλεγα μπούτια, και αν θες και στήθος.
EimaiMiaXara Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστά, αλλά ούτε ζυγαριά , ούτε καθρέφτης. Μέχρι και τα μάτια λένε ψέμματα chico . απο δωδεκατο ειναι αυτο ? το chico αυτον μου θυμιζει 1
saleit Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 απο δωδεκατο ειναι αυτο ? το chico αυτον μου θυμιζει Τσάκαλεεεεεε
EimaiMiaXara Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχει κανενα βιντεακι η καμια εικονα? που να μετραω? ευχαριστω
saleit Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχει κανενα βιντεακι η καμια εικονα? που να μετραω? ευχαριστω Παίρνεις την άκρη μηδέν, την ακουμπάς στην κοιλιά, κάνεις την περίμετρο και βλέπεις τον αριθμό που αγγίζει λίγο πριν από πάνω του σημείου μηδέν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα