Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνεις  την άκρη μηδέν, την ακουμπάς στην κοιλιά, κάνεις την περίμετρο και βλέπεις τον αριθμό που αγγίζει λίγο πριν από πάνω του σημείου μηδέν .

εισαι ωραιοσσσ

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εισαι ωραιοσσσ

Επίσης, να κοιτάς να μετράς στο ίδιο σημείο, δηλαδή για κοιλιά για παράδειγμα, να κοιτάς να μετράς 1-2 πόντους πάνω από τον αφαλό.

Επιπλέον, να προσέχει μην παίρνει κλίσεις η μεζούρα, αλλά να είναι στην ίδια ευθεία, γύρω- γύρω.

Ελπίζω να βοήθησα! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω σημερα για πρωϊνο έφαγα 1 μπανανα και τωρα θα βάλω 2 γιαουρτια με κουάκερ σταφιδα και μέλι. Ξυπνησα κατά τις 11 όμως είμαι απόγευμα δουλεια.

Μια άλλη εναλλακτικη φυσικα είναι τα αυγα ειδικα το ασπράδι που έχει προτεινει ο Μάους είναι καλη επιλογή και για προσληψη πρωτεΐνης με λιγες θερμιδες ....

εγω θα προτεινα επισης και 2-3 φέτες ψωμι ολικής με ταχινι - μέλι και σταφιδες. Σε κάθε φετα εγω βάζω 2 γεμάτε κουταλιές της σουπας ταχινι πάντως. Μπορεις να φτιάξεις και κανα σάντουιτς με μπαγκετα ολικης και να βάλεις μεσα κοτοπουλο ψιχα στήθος ντομάτα φέτα και καλαμποκι.

νομιζω πως εδω οι υδατανθρακες υπερβαινουν το οριο. πχ απ τη στιγμη π θα φας ψωμι, δεν υπαρχει λογος να βαλεις ταχινι με μελι, αλλα αρκει το σκετο ταχινι, ξαι οι σταφιδα περιττη ειναι. το σαντουιτς με το κοτοπουλο μου ακουγεται πιο ισορροπημενο σνακ.

εγω τα μακαρονια δεν τα αποφευγω! Με τονο ή με κοτοπουλο και τυράκι από πάνω τα σπάνε! Ποια μακαρονια όμως ? τα ολικης αλλα και όχι. Kαι ασπρα να βράσεις αμα δεν βάλεις ψωμι δεν τρέχει τιποτα. Για μεσημερι ειδικα που ο οργανισμος είναι up και καιει.

Σιγα σιγα χάνονται τα κιλά γιατι αν τα χάσεις απότομα θα γινεις σαν μαδημένος τσαλαπετεινος :cry:

τι λιπος να πάρεις όταν θα βράσεις μακαρονια και η σάλτσα θα είναι βρασμένη ή ψημενη σε αντικολλητικο στο φουρνο με λαχανικά βρασμένα πιο πριν και μετα στο φουρνο? και τυρακι από πάνω? και 2 πιάτα να φας για μεσημερι δεν προκειται να πάρεις τοσο λιπος οσο νομιζεις! Παιζει τεραστιο ρολο το μαγειρεμα! Αν τσιγαρίζεις και τονο να φτιάξεις γινετα βαρυς και παχυντικος.

Δεν θα μπορουσα να κάτσω ουτε ένα 24ωρο με γυναικα που την έχουν μαθει να τσιγαριζει και να καιει τα βουτυρα.

Αυτά όλα είναι θάνατος για την καρδια και τα αγγεια. Δεν ξέρει να φάει ο κοσμος - γεμισαν τα νοσοκομεια.

χαχαχ αν τσιγαριζει το μακαρονι και δεν σ αρεσει υπαρχει μια ευκολη μαγικη λυση: μαγειρευεις εσυ!

επισης το να προσθεσεις 2 κουταλιες λαδι για να μην κοληησουν και το να τα τσιγαρισεις σε 2 κουτ λαδι ουσιαστικαμειναι σχεδον το ιδιο θερμιδικα. εγω προσθετω κ μυρωδικα και πολλες φορες δεν χρειαζονται καν σαλτσα γιατι γινονται γευστικοτατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...