chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Λειτουργώ το ίδιο καλά μέρα και νύχτα αρκεί να έχω κοιμηθεί 5 ώρες το βράδυ και 1:30 ώρες το μεσημέρι/απόγευμα (ανάλογα του τι ώρα σχολάω και να πρέπει ή όχι να μαγειρέψω). Αν δεν κλείσω 6+ ύπνο καθημερινά έστω και σε δυο δόσεις ΔΕΝ. Και το πρωί και το απόγευμα χρειάζομαι καφέ για να βγω από hibernate mode. Χωρίς καφέ δεν λειτουργώ και ας έχω κλείσει 48 ώρες ύπνου!
elenit24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ είμαι πρωινή ,το βιολογικό μου ξυπνητίρι είναι στις -το πολύ- 7.30πμ το πρωι και απο τις 7μμ και μετά δεν μπορώ να κάνω δουλείες. απο τις 10μμ και μετά έχω πέσει τελείος, για ύπνο.Αν κοιμηθω και μεσημέρι καμιά ώρα πάλι απο τις 10μμ είμαι πτώμα.Αν καμιά νύχτα το τραβήξω πολύ. θα ξυπνήσω 9 το πολύ ποτέ παραπάνω.Γενικότερα ειμαι απο τα άτομα που βλέπω τους συμφοιτητες μου να είναι ζόμπι τις πρωινές ώρες, και εκείνοι να μου λένε "που την βρίσκεις τετοια ενέργεια πρωινιάτικα."
AntiCambeR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το βράδυ μου αρέσει όταν αράζω γιατί είναι ήρεμα και μπορώ να κοιμηθώ όποτε θέλω,συνήθως 03:00-04:00,οι ώρες περνούν γρήγορα γιατί ακόμα και στο σπίτι κάτι θα βρείς να κάνεις.Στην δουλειά βαριέμαι το βράδυ,σχολάω στις 06:00, και κοιμάμαι κατά τις 07:00-08:00 έως τις 14:00-15:00.Η ξυπνάω κατά τις 12:00 και ξανακοιμάμαι κανά 2ωρο το απόγευμα. Προτιμώ δουλειά το πρωί.Κοιμάσαι 00:00-01:00,ξυπνάς 6 και κάτι,7 πιάνεις δουλειά,στις 15:00 σχολάς,15:30 είσαι σπίτι και έχεις ξεμπερδέψει, τρώς στην ώρα σου και αν θες ρίχνεις και 1 ύπνο.Το θέμα είναι να σηκωθείς από το κρεβάτι, ειδικά τον χειμώνα είναι λίγο δύσκολο. Το απογευματινό ωράριο είναι καλό γιατί δεν ξυπνάς πρωί και δεν ξενυχτάς,αλλά σου κλείνει την ημέρα. Το φυσιολογικό και υγιές είναι να κοιμάσαι νωρίς το βράδυ και να ξυπνάς νωρίς το πρωί.Ο βραδινός ύπνος δεν αντικαθίσταται.Ξενύχτι και ύπνος την ημέρα μετά ξυπνάς σαν ζόμπι.Τι ενέργεια για δουλειά να έχεις το βράδυ,ειδικά μετά τις 03:00; Επίσης σιγά μην σε αφήσουν να κοιμηθείς το πρωί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα