Hamurabi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα Έχω κόσμοτε εδώ κ παρά πολλά χρονια κ επειδή λήγει τώρα το.συμβολαιο μου (απεριόριστες κλήσεις κ μηνύματα προς όλους και 1.5γβ ίντερνετ) μου είπαν πάνω από 50 ευρώ το μήνα για ανανέωση. Ενώ με πήρε ή vodafon κ μουπε το ίδιο αλλά με 2γβ ίντερνετ 40 ευρώ και κάθε μήνα 30 ευρώ εκπτωτικο κουπόνι σουπερμάρκετ. Το κολημα μου είναι το εξής... Γενικά στην αθηνα είναι εντάξει το 4g της vodafon?
opcorsa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 σαν την κοσμοτε τιποτα... ειμαι παθων... χαλαλι τα χρηματα τα παραπανω (για εμενα) ... απλα βρηκα την υγεια μου,..
geioannou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 γενικα νομιζω οτι ολες οι εταιριες σε ολα τα αστικα κεντρα αναβαθμιζουν το 4G τους. επειδη εχω την εντυπωση οτι σε ενδιαφερει περισσοτερο ενα συγκεκριμενο σημειο πχ η περιοχη στο σπιτι σου η στην δουλεια σου κλπ, νομιζω το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας με καποιον που εχει ηδη vodafone και 4G και να τσεκαρεις επι τοπου τον εαν υπαρχει διαθεσιμοτητα η οχι.
Hamurabi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Με ενδιαφέρει γενικά νοτιοανατολική αττική Από Ηλιούπολη.μεχρι γλυφαδα
taslikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδικά στην Αθήνα που είσαι δεν θα έχεις θέμα!! Κάνε την φορητοτητα τα 10€ λιγότερα είναι 120€ τον χρόνο 240€ τα 2 χρόνια που θα διαρκέσει το συμβόλαιο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πεύκη δεν έπιανε καν. Κέρκυρα έπιανα βονταφον Αλβανίας
Haldol Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Από περιοχή σε περιοχή αλλάζουν τα δεδομένα. Μπορεί εκεί που κινείσαι εσύ να τα πάει καλύτερα η Voda, ενώ εκεί που κινούμαι εγώ η Cosmote. Ο γενικός κανόνας βέβαια, για το σήμα, είναι Cosmote > Vodafone > WIND. Θα σου συνιστούσα να πάρεις ένα κινητό Vodafone (φίλου π.χ.) και να δεις "τι ψάρια πιάνει" σε πραγματικές συνθήκες. Διότι, πέρα από το σήμα, σημασία έχει και το δίκτυο. Μπορεί να έχεις 4/5 "μπάρες" 4G/LTE αλλά η πραγματική ταχύτητα να θυμίζει 56Κ. Δε χάνεις τίποτα όμως εάν κάνεις φορητότητα. Πέραν του ότι μπορείς να την ακυρώσεις, το πιθανότερο είναι να σου κάνει αντιπροσφορά και η Cosmote ώστε να σε κρατήσει. Μπορεί και να "χτυπήσουν" την τιμή της Vodafone, ποτέ δε ξέρεις.
Phoenix7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Παρε ενα καρτοκινητο Vodafone ενεργοποίησε το (ενεργοποιησε και το 4G της Vodafone) και δοκιμασε το εκεί που μένεις 2
vchristod84 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί να έχεις 4/5 "μπάρες" 4G/LTE αλλά η πραγματική ταχύτητα να θυμίζει 56Κ.Νομίζω ότι αυτό που λες, ρεαλιστικά, δεν παίζει. Εκτός αν το λες με δόση υπερβολής. Με 4-5 γραμμές, στην χειρότερη περίπτωση, θα είναι καλύτερο κι από 3G
Haldol Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω ότι αυτό που λες, ρεαλιστικά, δεν παίζει. Εκτός αν το λες με δόση υπερβολής. Με 4-5 γραμμές, στην χειρότερη περίπτωση, θα είναι καλύτερο κι από 3G Όντως με μία δόση υπερβολής το έγραψα. Βασικά πάντα έτσι μιλάω. Δυστυχώς όμως πολλές φορές τα δίκτυα είναι "μπουκωμένα", κι εκεί που έχεις φουλ σήμα, η ταχύτητα του ίντερνετ είναι όντως πάναργη. Η Cosmote πάσχει λιγότερο σ' αυτό το θέμα (δε το 'χω παρατηρήσει παρά πολύ σπάνια) ενώ η WIND είναι μάλλον η χειρότερη.
sistah Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Παρε ενα καρτοκινητο Vodafone ενεργοποίησε το (ενεργοποιησε και το 4G της Vodafone) και δοκιμασε το εκεί που μένεις Aυτο εκανα πριν παω στην wind, μου δωσανε δωρεαν μια sim καρτοκινητης περνοντας απο ενα καταστημα της (χωρις ταυτοτητες) και μπορεις να την χρησιμοποιησεις χωρις να εχεις την δυνατοτητα να καλεσεις φυσικα, και να δεις τι σημα πιανεις (3G,4G κτλ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα