Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το sportingbet.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε μου είμαι γραμμένος στο sportingbet πάνω από 10 χρόνια. Το τι όρους είχε τότε δεν θυμάμαι. Απλά είχα να παίξω πολύ καιρό, πάνω από 2 χρόνια. Ούτε με ενημέρωσαν για κάποιο μπόνους ούτε συμφώνησα σε κάτι άλλο. Το θέμα είναι ότι το να σου βάζουν όποτε αυτοί θέλουν κάποιο μπόνους και παράλληλα όταν συμβαίνει αυτό δεν μπορείς να κάνει ανάληψη ούτε τα δικά σου χρήματα, διότι μπορούν να σου βάζουν αυτό το μπόνους οποτε αυτοί κρίνουν. Αυτό με τις 60 μέρες δεν ισχύει.

Σίγουρος;

https://www.bookmakers.gr/bonus-stoixima/sportingbet-gr-100-bonus-engrafis-eos-100e/

Επεξ/σία από paredwse
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Tι εννοείς σίγουρος?αυτό που ανέβασες είναι κάποιο είδος μπόνους που δίνουν σε νέους παίχτες, τι σχέση έχει με την απάτη που αναφέρω? Στο μπόνους που σου δίνουν τυχαία μέσα στο παιχνίδι ο μοναδικός όρος για να μπορέσεις να ξανακάνεις οποιαδήποτε ανάληψη είναι να κάνεις στοιχηματικό τζίρο 35 φορές το μπόνους ή να χάσεις όλα σου τα χρήματα (να μηδενιστεί ο λογαριασμός σου παίζοντας)

Δημοσ.

Tι εννοείς σίγουρος?αυτό που ανέβασες είναι κάποιο είδος μπόνους που δίνουν σε νέους παίχτες, τι σχέση έχει με την απάτη που αναφέρω? Στο μπόνους που σου δίνουν τυχαία μέσα στο παιχνίδι ο μοναδικός όρος για να μπορέσεις να ξανακάνεις οποιαδήποτε ανάληψη είναι να κάνεις στοιχηματικό τζίρο 35 φορές το μπόνους ή να χάσεις όλα σου τα χρήματα (να μηδενιστεί ο λογαριασμός σου παίζοντας)

Το bonus που θα σου δώσουν τυχαία μέσα στο παιχνίδι δεν έχει όρους;

Τους διάβασες πριν το αποδεχτείς;

Δημοσ.

Το bonus που θα σου δώσουν τυχαία μέσα στο παιχνίδι δεν έχει όρους;

Τους διάβασες πριν το αποδεχτείς;

Αυτό είναι το θέμα, δεν αποδέχτηκα ούτε μου έστειλαν κάποιους όρους για τον μπόνους που μου έβαλαν ξαφνικά στον λογαριασμό μου. Επίσης τους όρους για τα μπόνους που έχουν στο site τους τους ανέβασα σε προηγούμενο μου ποστ και δεν βγάζεις κάποια άκρη.

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα, δεν αποδέχτηκα ούτε μου έστειλαν κάποιους όρους για τον μπόνους που μου έβαλαν ξαφνικά στον λογαριασμό μου. Επίσης τους όρους για τα μπόνους που έχουν στο site τους τους ανέβασα σε προηγούμενο μου ποστ και δεν βγάζεις κάποια άκρη.

Δεν είμαι μέλος όχι εδώ αλλά σε οποιοδήποτε online καζίνο, αλλά έχω φίλους που δουλεύουν σε ένα, παλιά στο Γιβραλτάρ μετά στη Μάλτα στην εξυπηρέτηση πελατών.

Είναι τελείως οργανωμένοι και καλυμμένοι, κάτι έχεις κάνει πχ έχεις απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις και σου μπήκε αυτόματα, ή ήρθε ειδοποίηση και την αγνόησες, μικρά γράμματα, κτλ.

Χαζομάρα που ξαναπόνταρες όταν το είδες αυξημένο το ποσό, εκεί τώρα είναι σίγουρα καλυμμένοι, έπρεπε να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί τους για το τι γίνεται και έχεις έξτρα λεφτά.

Λέγοντας χαζομάρα δεν σε προσβάλλω, κι εγώ θα την πατούσα, ίσως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι μέλος όχι εδώ αλλά σε οποιοδήποτε online καζίνο, αλλά έχω φίλους που δουλεύουν σε ένα, παλιά στο Γιβραλτάρ μετά στη Μάλτα στην εξυπηρέτηση πελατών.

Είναι τελείως οργανωμένοι και καλυμμένοι, κάτι έχεις κάνει πχ έχεις απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις και σου μπήκε αυτόματα, ή ήρθε ειδοποίηση και την αγνόησες, μικρά γράμματα, κτλ.

Χαζομάρα που ξαναπόνταρες όταν το είδες αυξημένο το ποσό, εκεί τώρα είναι σίγουρα καλυμμένοι, έπρεπε να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί τους για το τι γίνεται και έχεις έξτρα λεφτά.

Λέγοντας χαζομάρα δεν σε προσβάλλω, κι εγώ θα την πατούσα, ίσως.

Δεν με προσβάλεις, προς θεού....δεν ξαναπόνταρα, έκανα ανάληψη και μάλιστα μόνο το καθαρό δικό μου ποσό, τα 120 ευρώ και έδειξε να έγινε κανονικά (τα 120 ευρώ σβήστηκαν από τον λογαριασμό μου), μετά (μάλιστα την επόμενη μέρα) έπαιξα τα υπόλοιπα 50 του μπόνους όπου και τα έχασα. Μετά απο δυο μέρες ακύρωσαν την ανάληψη με την αιτιολογία ότι δεν έκανα τζίρο 3500 ευρώ.

Είμαι σίγουρος ότι κάπως θα είναι καλυμμένοι, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει τουλάχιστον να ενημερώνουμε ώστε να την γλιτώσει κάποιος αφελής σαν εμένα...

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν με προσβάλεις, προς θεού....δεν ξαναπόνταρα, έκανα ανάληψη και μάλιστα μόνο το καθαρό δικό μου ποσό, τα 120 ευρώ και έδειξε να έγινε κανονικά (τα 120 ευρώ σβήστηκαν από τον λογαριασμό μου), μετά (μάλιστα την επόμενη μέρα) έπαιξα τα υπόλοιπα 50 του μπόνους όπου και τα έχασα. Μετά απο δυο μέρες ακύρωσαν την ανάληψη με την αιτιολογία ότι δεν έκανα τζίρο 3500 ευρώ.

Είμαι σίγουρος ότι κάπως θα είναι καλυμμένοι, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει τουλάχιστον να ενημερώνουμε ώστε να την γλιτώσει κάποιος αφελής σαν εμένα...

Ε αυτό που έκανες την ανάληψη, παίζοντας μετά τα 50 του μπόνους σου ακύρωσαν την συναλλαγή.

Έπρεπε με το που είδες τα 170 χωρίς να τα πειράξεις να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ.

Το συνάντησα κι εγώ στη sporting να μπαίνει αυτόματα μπόνους. Απ ότι μου παν στη συνομιλία μπορείς να το ακυρώσεις αλλά σίγουρα την πρώτη φορά δεν το ξέρεις και θα την πατήσεις γιατί κλασσικά σε όλα τα μπόνους θέλει ρολλάρισμα κάποιες φορές το ποσό. Πάντως τόσο μεγάλο νούμερο για τόσο μικρό μπόνους μου φαίνεται υπερβολή.

Δημοσ.

Στην bet365 είναι τρεις φορές το μπόνους σου για να κάνεις ανάληψη

100% πιο νορμαλ αυτό.

Με είχαν βάλει 20€ και έπρεπε να τζιραρω 60€ τουλάχιστον για να τα σηκωσω.

Το έκανα και μετά τα σηκωσω όλα

Όλα κομπλε ήταν.

Δημοσ.

100% πιο νορμαλ αυτό.

Όλα κομπλε ήταν.

Κότσο τους έπιασες
Δημοσ.

100% πιο νορμαλ αυτό.

Όλα κομπλε ήταν.

Από όσα ξέρω εξαρτάται το παιχνίδι.

Άλλο ισχύει στο καζίνο, άλλο στο online bet στο ποδόσφαιρο.

Και γνωρίζω επίσης ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνδιασμός του μπόνους στα διάφορα παιχνίδια, δηλαδή αν παίξεις και καζίνο και ποντάρεις και κάτι στον Ολυμπιακό, για να κάνεις ανάληψη πρέπει να έχεις συμπληρώσει τις προϋποθέσεις τζίρου είτε στο καζίνο, είτε στο ποδόσφαιρο, δεν συμψηφίζεται ο τζίρος των παιχνιδιών γιατί έχουν άλλους όρους.

Δημοσ.

Κότσο τους έπιασες

Μεροκάματα βγάζω πάντως

Από όσα ξέρω εξαρτάται το παιχνίδι.

Άλλο ισχύει στο καζίνο, άλλο στο online bet στο ποδόσφαιρο.

Και γνωρίζω επίσης ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνδιασμός του μπόνους στα διάφορα παιχνίδια, δηλαδή αν παίξεις και καζίνο και ποντάρεις και κάτι στον Ολυμπιακό, για να κάνεις ανάληψη πρέπει να έχεις συμπληρώσει τις προϋποθέσεις τζίρου είτε στο καζίνο, είτε στο ποδόσφαιρο, δεν συμψηφίζεται ο τζίρος των παιχνιδιών γιατί έχουν άλλους όρους.

Όντως άλλο το ποδόσφαιρο και άλλο το online cazino

Αν θέλω καζίνο να παίξω πάω στο λουτράκι ή παρνηθα :)

Δημοσ.

Με λιγο γκουγκλ βρίσκεις εύκολα και χειρότερα:

http://www.praktorasopap-georgiou.com/2012/02/sportingbetvistabet-69190.html

Ε όπως σου είπα, είναι καλυμμένοι γιατί κλικάρεις το κουτάκι που λέει πως τα στοιχεία που έχεις δώσει είναι σωστά.

Τώρα αν το κυνηγήσεις νομικά δεν ξέρω τι και αν μπορεί να γίνει κάτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...