Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βεβαια οποιος βγαινει μαζι μου βραδυ για γυναικες πρεπει να ειναι έτοιμος για ολα ... για καμακια ... για κωλομπαρα αμα λάχει για τα πάντα! 

αντε ρε μαν ακομα εδω εισαι? παμε!!! 

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι είναι ο γνωστός θεσσαλονικιός, αν είναι κρατηθείτε γερά!!!

Σε λίγο θα απογειωθεί

Δώσε κανά hint βρε αδερφέ, ποιός σαλονικιός;

• Like 1
Δημοσ.

σε τέτοιες καταστάσεις (ή αντίστοιχα - φιλίες ανάμεσα στα δυο φύλα) το σημαντικό είναι να μην μείνουν απωθημένα σε κανέναn από τους δυο σας (π.χ. από την δικιά του πλευρά ότι τον απέρριψες) ή μην γίνουν πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα....

Δημοσ.

Αντρας ειμαι. Για αυτο ισως εχω παθει κ ενα μικρο σοκ απο την ολη υποθεση.. αλλα ας μου πει καποιος μια σοβαρη γνωμη. Να τον παρω εγω τηλ; Και πως να του πω οτι θελω να μεινουμε φιλοι αλλα να του ξεκαθαρισω οτι μονο αυτο θελω και τιποτα αλλο;

Δημοσ.

Μα καλά, εσύ που είσαι κολλητός του, δεν έχεις αναπτύξει συναισθήματα για εκείνον; δεν νοιάζεσαι; δηλαδή δεν έχετε μιλήσει για προσωπικά θέματα; όταν πατε για καφέ μόνο κάθεστε απέναντι και μιλάτε για μηχανές;

Αντρας ειμαι. Για αυτο ισως εχω παθει κ ενα μικρο σοκ απο την ολη υποθεση.. αλλα ας μου πει καποιος μια σοβαρη γνωμη. Να τον παρω εγω τηλ; Και πως να του πω οτι θελω να μεινουμε φιλοι αλλα να του ξεκαθαρισω οτι μονο αυτο θελω και τιποτα αλλο;

Δημοσ.

Αρχικά δεν μας έχεις πει το πιο σημαντικό: είναι ενεργητικός ή παθητικός;

• Like 2
Δημοσ.

Βασικα δεν ηθελα να τον φερω σε αβολη θεση.. τον εχω ρωτησει κατα διαστηματα ειδα το απεφευγε κ απλα λεγαμε αλλα πραγματα. Φυσικα και τον νοιαζομαι και τον αγαπαω (σαν φιλο παντα).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...