bedazzled Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πες του σας προλαβαν.... Φίλε μην το γελάς, είναι καλή μπίζνα και μπορεί να φέρει ζεστό συνάλλαγμα στην χώρα...
παπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω λεω να δοκιμασεις. Σκιστονα τον πουστη 3
revolver1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω λεω να δοκιμασεις. Σκιστονα τον πουστη Να δούμε ποιος θα σκίσει ποιον έτσι όπως τα έχουνε κάνει.
werewolf_hunter Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι αστειο ειλικρινα.
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δύσκολο αλλά ξέγραψέ τον. Δεν έχει νόημα να προσποιείστε ότι δεν έγινε τίποτα... 2
bedazzled Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δύσκολο αλλά ξέγραψέ τον. Δεν έχει νόημα να προσποιείστε ότι δεν έγινε τίποτα... Γιατί ρε συ; Άνθρωπος είναι κι αυτός... 1
παπι Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι αστειο ειλικρινα. Ποιος ειοε πως ειναι αστειο; Σεξ θα κανεις... σιγα το πραμα.
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί ρε συ; Άνθρωπος είναι κι αυτός... Ναι, δεν είπε κανείς το αντίθετο. Αλλά τόσα χρόνια στην ουσία τον κορόιδευε ενώ ο άλλος νόμιζε ότι ήταν φίλος του...και τώρα που έγινε αυτό ξενερώσανε και οι δύο και έχει χαθεί η εμπιστοσύνη πιστεύω.
l337 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Θα προσπαθήσω να απαντήσω σοβαρά..Από τα γραφόμενα σου υποψιάζομαι πως μάλλον δεν σου είναι εντελώς αδιάφορος ερωτικά αλλά δεν το έχεις καταλάβει (παραδεχτεί στον εαυτό σου) ακόμη. Μπορεί να λέω και μαλακίες βέβαια. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, δεν έχει νόημα, εσύ γνωρίζεις καλύτερα απ' όλους εξάλλου ό,τι και να σου λέω εγώ ή ο καθένας. 1
werewolf_hunter Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Θα προσπαθήσω να απαντήσω σοβαρά.. Από τα γραφόμενα σου υποψιάζομαι πως μάλλον δεν σου είναι εντελώς αδιάφορος ερωτικά αλλά δεν το έχεις καταλάβει (παραδεχτεί στον εαυτό σου) ακόμη. Μπορεί να λέω και μαλακίες βέβαια. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, δεν έχει νόημα, εσύ γνωρίζεις καλύτερα απ' όλους εξάλλου ό,τι και να σου λέω εγώ ή ο καθένας. Δεν ειμαι γκει ουτε ψαχνομαι. Αλλα ειναι σαν να χανω τον αδερφο μου αν παψουμε να μαστε φιλοι. 1
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Θα προσπαθήσω να απαντήσω σοβαρά.. Από τα γραφόμενα σου υποψιάζομαι πως μάλλον δεν σου είναι εντελώς αδιάφορος ερωτικά αλλά δεν το έχεις καταλάβει (παραδεχτεί στον εαυτό σου) ακόμη. Μπορεί να λέω και μαλακίες βέβαια. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, δεν έχει νόημα, εσύ γνωρίζεις καλύτερα απ' όλους εξάλλου ό,τι και να σου λέω εγώ ή ο καθένας. Πως έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα;!
totem_lost Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειμαι γκει ουτε ψαχνομαι. Αλλα ειναι σαν να χανω τον αδερφο μου αν παψουμε να μαστε φιλοι. Ε τότε τι το κουράζεις. Πάρτον τηλέφωνο και πες του οτι τον θέλεις για φίλο αλλά δεν δίνεις κώλο. Story of my life! 5
l337 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειμαι γκει ουτε ψαχνομαι. Αλλα ειναι σαν να χανω τον αδερφο μου αν παψουμε να μαστε φιλοι. Οκ δεκτό, εσύ γνωρίζεις. Παρόλα αυτά έτσι είναι η ζωή, απρόβλεπτη και με ανατροπές. Δούλεψε το μέσα σου και προχώρα. Φαντάζομαι είσαι μικρός στην ηλικία, δεν είσαι δα και 50-60 χρονών. Προχωράς με τα νέα δεδομένα. Και δεν αξίζει να στεναχωριέσσαι. Πάνω απ' όλα αν σε νοιάζει, φιλικά εννοώ, καλό είναι να σεβαστείς τις επιλογές του (σεξουαλικές και μη). Αν δεις ότι ενοχλείσαι ή ότι πράγματι σε βλέπει ερωτικά το κόβεις και πάτε ο καθένας γι' άλλα.
aledjo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 πες του οτι εισαι ανωμαλος, σ'αρεσουν οι γυναικες.... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις