papresa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Την προηγούμενη βδομάδα νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για μια θεραπεία, προτελευταία βραδιά φέρανε στο διπλανό κρεβάτι έναν κύριο. Ήταν φορτωμένος παθήσεις, το επόμενο πρωί θα έκανε χειρουργείο, δεν έκανε γιατί βρήκαν ότι είχε ίωση. Τον άφησα μέσα, έγινε σήμερα. Στο θέμα, τώρα. Τον συνόδευε η κόρη του 20-22, το πολύ 25 χρονών. Την συμπάθησα, την λυπήθηκα. Ήρθαμε κοντά στην υπόλοιπη μιάμιση μέρα που ήμουν εκεί. Μέχρι εκεί καλά. Όταν έφυγα κατάλαβα οτιδήποτε δεν ήταν μόνο συμπάθεια, αλλά γερό δάγκωμα λαμαρίνας. Επικοινωνούμε φαίνεται να με έχει συμπαθήσει κι αυτή. Για καλή/κακή μου τύχη μια κυρία την είχε ρωτήσει αν είναι αρραβωνιασμένη ή παντρεμένη κι απάντησε κατηγορηματικά ελεύθερη. Υπάρχουν κάποια αγκαθάκια, τύπου τριανταφυλλιάς, η ηλικία, εγώ είμαι 40 και η απόσταση εγώ σε νησί των ανατολικών συνόρων κι εκείνη στα βορειοδυτικά σύνορα. Θέλω την γνώμη σας. Να δοκιμάσω την τύχη μου; Εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε;
bedazzled Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Βουρ στον πατσά! Για τα υπόλοιπα θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα ο Double D... 5
sotirisl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 όχι ρε φίλε.. εσύ 40 το πιπινάκι 22 με 25... μακροπόθεσμα δεν καταλήγουν καπου αυτά... καπου εδώ άποτε υπήρχε ένα thread για διαφορά ηλικίας 15 έτη...
crom251 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 όχι ρε φίλε.. εσύ 40 το πιπινάκι 22 με 25... μακροπόθεσμα δεν καταλήγουν καπου αυτά... καπου εδώ άποτε υπήρχε ένα thread για διαφορά ηλικίας 15 έτη... Ναι αλλα οταν αυτος θα ειναι 80... θα θυμαται πως ηταν οταν πηγε με το πιπινακι... 5
idomeneas7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ πετυχαινω ωραίους γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς στο νοσοκομειο αλλά όχι να τους ερωτευτω κιόλας (μόνο οφθαλμολουτρο). Αν είσαι σαραντάρης μαντραχαλος και "ερωτευτηκες" την εικοσαρα δίπλα, έχεις πρόβλημα και να το ψαξεις. Αν έννοεις ότι απλά γουσταρεις, λυπησου τουλάχιστον τον άρρωστο πατέρα και μην τον στειλεις πριν την ώρα του. Εκτός και αν σου την πέφτει ή κορασίδα όπου αλλάζει το πράγμα.
totem_lost Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως με τον μπαμπά κοντά πρέπει να είστε ηλικιακά. Ελπίζω να μην του φέρνεις κιόλας.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί να είναι από τα φάρμακα της θεραπείας
papresa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως με τον μπαμπά κοντά πρέπει να είστε ηλικιακά. Ελπίζω να μην του φέρνεις κιόλας. Κι όμως όχι είναι κοντά ηλικιακά με τον δικό μου πατέρα. Νόμιζα στην αρχή ότι έφερε τον παππού της. Ένα συν για εμένα. Καλά ρε συνεννοημένοι είστε; Τι εννοείς;
revolver1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Τυχερό 40χρονο αγόρι.Είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις καλά. Για την κοπέλα έχω αμφιβολίες.Αλλά δεν σε νοιάζει.Αρκεί να θέλει ο ένας από τους δυο.
papresa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Τη μέρα είναι σήμερα; Γιατί; Χθες ήταν του Σταυρού. Αυτό εννοείς, ότι θα με σταυρώσεις;
μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Φλωρινιώτισσα αυτή κι εσύ από Λέσβο; Δεν είναι λίγο δύσκολο με τόση απόσταση;
papresa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί να είναι από τα φάρμακα της θεραπείας Ούτε ένα φάρμακο μου δώσανε. Θεραπεία στο πόδι έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις