Demetra_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Mωρε αυτος καλα ερωτευτηκε απο το νοσοκομειο μεσα με το προβλημα αγαμιας στο ποδι..να ρωτησει και το κοριτσι ομως αν εχει αμοιβαια αισθηματα.Εχω ερωτευτει τραυματιοφορεα επιτοκων σε κλινικη. Που το κακο? 1
crom251 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 υγ εχω πάει και με 50αρα Για πες σκηνικο πως το εριξες το milf... 2
Demetra_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Άσε μόλις έφαγα. Όπως και να έχει αν έχεις πατήσει τα δεύτερα, τρίτα, τέταρτα -άντα και γλύφεσαι με φοιτητριούλες και νεαρούληδες κάτι συμβαίνει. Δεν χόρτασες σεξ στα νιάτα σου ή κάτι τέτοιο.Ελα μην εισαι τοσο καθετη στην θεση σου. Κατσε να φτασουμε κ μεις εκει κ θα σου πω πως νιωθεις δυο φορες νεος. Ρε συ, χορταινεται το σεξ? 3
DDevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Άσε μόλις έφαγα. Όπως και να έχει αν έχεις πατήσει τα δεύτερα, τρίτα, τέταρτα -άντα και γλύφεσαι με φοιτητριούλες και νεαρούληδες κάτι συμβαίνει. Δεν χόρτασες σεξ στα νιάτα σου ή κάτι τέτοιο. Mπορει να εισαι ακορεστος και να μη χορταινεις ποτε.
anwnymh29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω ερωτευτει τραυματιοφορεα επιτοκων σε κλινικη. Που το κακο? Κανενα κακο. Ειπα εγω κατι.. Αμοιβαιο μονο να ειναι και κυριως εφικτο!Επισης να μην βαπτιζουμε ερωτα οτι μας ερεθιζει..σημαντικο και αυτο ε? 1
papresa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις παρει σβαρνα οτι φορουμ υπαρχει ετσι?Σε διαβασα και αλλου.Το πρόβλημα σου ποιο είναι; Ότι κινούμαστε στις ίδιες σελίδες; Στην κοινωνία της επάρατης παγκοσμιοποίησης, όπου η ΝΤΠ θέλει την αχταρμαδοποίηση και τον εξευτελισμό των πάντων, εάν σας έλεγα, ξέρετε είμαι πούστης και τα θέλω έναν 20αρη που μπάνησα στο νοσοκομείο, θα μου λέγατε: Αχ μπράβο που βγαίνεις δημόσια και το λες. Ή αν έβλεπα μια λαθροπροσφυγοπούλα που εισέβαλε παράνομα στην Πατρίδα μου και την λυπόμουνα και την αποκαταστούσα πάλι μπράβο θα μου λέγατε. Καλά μας κάνουν και μας πλάθουν όπως θέλουν.
l337 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Για πες σκηνικο πως το εριξες το milf... 50άρα δεν είναι milf αλλά οριακά granny. 3
DDevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Για πες σκηνικο πως το εριξες το milf... Αυτη γουσταρε βασικα και εβλεπα κατι συμπαθειες και δεν έχασα ευκαιρια προτεινα να πάμε για κανα καφεδάκι τελικα η θεια ηρθε για ποτάκι ε και μετα ξέρεις την πηγα σπιτι .... ηταν ωραια εμπειρια παντως εμενα μ αρεσε. Σκεφτομουν μετα γιατι να μην ειναι ετσι και οι περισσοτερες μικροτερες ρε πουστη μου ετσι χωρις αναστολές.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Άσε μόλις έφαγα. Όπως και να έχει αν έχεις πατήσει τα δεύτερα, τρίτα, τέταρτα -άντα και γλύφεσαι με φοιτητριούλες και νεαρούληδες κάτι συμβαίνει. Δεν χόρτασες σεξ στα νιάτα σου ή κάτι τέτοιο. Hello !Νιάτα είναι και τα 40 2
anwnymh29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα σου ποιο είναι; Ότι κινούμαστε στις ίδιες σελίδες; Στην κοινωνία της επάρατης παγκοσμιοποίησης, όπου η ΝΤΠ θέλει την αχταρμαδοποίηση και τον εξευτελισμό των πάντων, εάν σας έλεγα, ξέρετε είμαι πούστης και τα θέλω έναν 20αρη που μπάνησα στο νοσοκομείο, θα μου λέγατε: Αχ μπράβο που βγαίνεις δημόσια και το λες. Ή αν έβλεπα μια λαθροπροσφυγοπούλα που εισέβαλε παράνομα στην Πατρίδα μου και την λυπόμουνα και την αποκαταστούσα πάλι μπράβο θα μου λέγατε. Καλά μας κάνουν και μας πλάθουν όπως θέλουν. Τι σου εδωσαν για το ποδι?Τι θεραπεια ελαβες?
DDevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 50άρα δεν είναι milf αλλά οριακά granny. προ-granny ειναι για ειδικές αποστολές. Για τους πεζοναυτες της καυλας :cry: 2
Demetra_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα κακο. Ειπα εγω κατι.. Αμοιβαιο μονο να ειναι και κυριως εφικτο!Επισης να μην βαπτιζουμε ερωτα οτι μας ερεθιζει..σημαντικο και αυτο ε?Κοιτα η σεξουαλικη ελξη συνυφαινεται του ερωτα, ο οποιος κατ εμε σου δινει ενα χαστουκι απαλευτο καμιας σχεσης με την ορμη.Ο ερως ειναι τυφλος
SuicycoMania Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτη γουσταρε βασικα και εβλεπα κατι συμπαθειες και δεν έχασα ευκαιρια προτεινα να πάμε για κανα καφεδάκι τελικα η θεια ηρθε για ποτάκι ε και μετα ξέρεις την πηγα σπιτι .... ηταν ωραια εμπειρια παντως εμενα μ αρεσε. Σκεφτομουν μετα γιατι να μην ειναι ετσι και οι περισσοτερες μικροτερες ρε πουστη μου ετσι χωρις αναστολές. ααα ελα ρε! νομιζα την εριξες μεσα σε 'ρδελο 3
papresa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Όσο για την 64αρα μην το χάψατε, έτσι για να σας κουρδίσω το είπα.
DDevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 ααα ελα ρε! νομιζα την εριξες μεσα σε 'ρδελο ε οχι και ρδελο ρε φιλε ειμαστε σοβαροι ανθρωποι τι μας πέρασες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις