Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα μην εισαι τοσο καθετη στην θεση σου. Κατσε να φτασουμε κ μεις εκει κ θα σου πω πως νιωθεις δυο φορες νεος.

Ρε συ, χορταινεται το σεξ?

Ελπίζω μέχρι τότε να έχω βρει τον άνδρα που θα θέλω να κάνω σεξ μαζί του κάθε μέρα, και να μην μου επιφυλάσει η μοίρα να ψάχνω το επόμενο μόμολο που θα μου κάτσει. Ξεφτίλα.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Που το πρόβλημα  και βγάζετε τέτοιο κομπλεξ και οπισοδρομικότητα?Και εσεις θα φτάσετε κάποτε τα 40-45 .

προφανως δε θα κοιταμε 20χρονα ομως. εγω στη θεση της κοπελας σα τον πατερα μου θα τον εβλεπα. μπορει γιαυτο να τον συμπαθησε.

Δημοσ.

Κοιτα η σεξουαλικη ελξη συνυφαινεται του ερωτα, ο οποιος κατ εμε σου δινει ενα χαστουκι απαλευτο καμιας σχεσης με την ορμη.

Ο ερως ειναι τυφλος

Ενταξει αφου ερωτευτηκε παω πασο..

• Like 1
Δημοσ.

Τι σου εδωσαν για το ποδι?Τι θεραπεια ελαβες?

Αν και σε πιάνω... που το πας, σου ξαναλέω. ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ. Λεμφική παροχέτευση μου κάνανε και περίδεση. Έμεινα μέσα επειδή ήμουν από μακριά και μου βγήκε σε καλό......

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου ποιο είναι; Ότι κινούμαστε στις ίδιες σελίδες;

Στην κοινωνία της επάρατης παγκοσμιοποίησης, όπου η ΝΤΠ θέλει την αχταρμαδοποίηση και τον εξευτελισμό των πάντων, εάν σας έλεγα, ξέρετε είμαι πούστης και τα θέλω έναν 20αρη που μπάνησα στο νοσοκομείο, θα μου λέγατε: Αχ μπράβο που βγαίνεις δημόσια και το λες. Ή αν έβλεπα μια λαθροπροσφυγοπούλα που εισέβαλε παράνομα στην Πατρίδα μου και την λυπόμουνα και την αποκαταστούσα πάλι μπράβο θα μου λέγατε. Καλά μας κάνουν και μας πλάθουν όπως θέλουν.

Πάρα πολλά κόμπλεξ.

Δημοσ.

Αν και σε πιάνω... που το πας, σου ξαναλέω. ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ. Λεμφική παροχέτευση μου κάνανε και περίδεση. Έμεινα μέσα επειδή ήμουν από μακριά και μου βγήκε σε καλό......

Πιστευω οτι σιγουρα θα εισαι οτι ονειρευοταν..Βγαζουν μια ασφαλεια τα λεγομενα σου,μια ωριμοτητα,μια αντριλα,μια σοβαροτητα..!Πιστευω οτι την επιτυχια την εχεις στο τσεπακι σου.

Δημοσ.

Έχεις εσύ;

Τακτική άμυνας 15χρονου.

Τελικά μπορεί και να σε παρεξήγησα. Ίσως ταιριάζετε :)

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησα μια σοβαρή συζήτηση, αφού εδώ μέσα μπορεί ο καθένας να γράψει και να ρωτήσει ότι του κατέβει, μήπως και βοηθηθώ, γιατί σε άλλα θέματα πολλές φορές βοηθήθηκα. Όμως εκεί που μου την πήγατε την συζήτηση, ξέφυγα κι εγώ κι εκ μέρους μου ζήτω συγγνώμη από την διαχειριστική ομάδα.

Δημοσ.

Ξεκίνησα μια σοβαρή συζήτηση, αφού εδώ μέσα μπορεί ο καθένας να γράψει και να ρωτήσει ότι του κατέβει, μήπως και βοηθηθώ, γιατί σε άλλα θέματα πολλές φορές βοηθήθηκα. Όμως εκεί που μου την πήγατε την συζήτηση, ξέφυγα κι εγώ κι εκ μέρους μου ζήτω συγγνώμη από την διαχειριστική ομάδα.

Την κοπελα να ρωτησεις,εκει να ανοιξεις τα χαρτια σου. 40 χρονωνε θελεις και γνωμες πφφφφφφ...

Δημοσ.

Πιστευω οτι σιγουρα θα εισαι οτι ονειρευοταν..Βγαζουν μια ασφαλεια τα λεγομενα σου,μια ωριμοτητα,μια αντριλα,μια σοβαροτητα..!Πιστευω οτι την επιτυχια την εχεις στο τσεπακι σου.

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να περιαυτολογώ, όμως αν συζητούσαμε τετ α τετ σίγουρα αυτά τα ειρωνικά θα έλεγες κυριολεκτικά. Στο εγγυώμαι. Εκτός από το πολιτικό λογίδριο μου, που είναι τα πιστεύω μου και οι πεποιθήσεις μου, στα υπόλοιπα όντως ξέφυγα, παρεκτράπηκα, παρασύρθηκα από εσάς, συγγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον.
Δημοσ.

πάει και αυτό το thread.... μα καλά, γιατί δεν στέλνετε στην LiFo, στην Marie Claire και μπαίνετε στο insomnia για να γράφετε λίγο πιο κάτω από το "τη μητρική να βάλω;" και "τούμπανο υδρόψυξη";

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπε και η anwnymh29, την σοβαρή συζήτηση πρέπει να την κάνεις με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει και όχι εδώ μαζί μας που δεν μας ξέρεις και δεν σε ξέρουμε. Παρόλα αυτά, μιας και είμαι συνομίληκος σου απ' ότι κατάλαβα, στο πρώτο post σοβαρά σου απάντησα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...