Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Πριν λίγο θέλοντας να πραγματοποιήσω μια αγορά είδα από τον λογαριασμό μου να λείπουν χρήματα (10€) μου φάνηκε παράξενο και έψαξα στο e-banking να δω που ακριβώς έχει γίνει η χρέωση .Η χρέωση είχα πραγματοποιηθεί στην wind για ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω της ιστοσελίδας της (f2g.gr).Δηλαδή με χρέωσε το ποσό τον 10€ για αγορά που δεν έχω κάνει. Επικοινώνησα με την Wind δεν βλέπει κάποια ανανέωση από τον αριθμό κινητού μου. Να είναι λάθος της τράπεζας ή Wind άρχισε το πλιάτσικο στους λογαριασμούς των συνδρομητών.

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Πριν λίγο θέλοντας να πραγματοποιήσω μια αγορά είδα από τον λογαριασμό μου να λείπουν χρήματα (10€) μου φάνηκε παράξενο και έψαξα στο e-banking να δω που ακριβώς έχει γίνει η χρέωση .Η χρέωση είχα πραγματοποιηθεί στην wind για ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω της ιστοσελίδας της (f2g.gr).Δηλαδή με χρέωσε το ποσό τον 10€ για αγορά που δεν έχω κάνει. Επικοινώνησα με την Wind δεν βλέπει κάποια ανανέωση από τον αριθμό κινητού μου. Να είναι λάθος της τράπεζας ή Wind άρχισε το πλιάτσικο στους λογαριασμούς των συνδρομητών.

Το ενδεχόμενο κάποιος να είδε τον αριθμό της κάρτας σου και το CVC το αποκλείεις;

Δημοσ.

Εσύ έχεις τώρα στο κινητό σου τα 10 ευρώ ;

Επίσης είχες κάνει ποτέ ξανά χρήση της ανανέωσης χρόνου από το f2g.gr ώστε να έχουν τα στοιχεία της κάρτας σου ;

Αν η απάντηση είναι ναι και στα δύο πιθανόν να έγινε κάποιο μπέρδεμα και να σου έκανε επαναλαμβανόμενη χρέωση η f2g.

Αν όχι εγώ προτείνω άμεσα να ζητήσεις από την τράπεζά να σου εκδοθεί νέα κάρτα ώστε να αλλάξει ο αριθμός για παν ενδεχόμενο και από την wind να σου πεί σε ποιον αριθμό μπήκαν λεφτά από την κάρτα σου στέλνοντας τους το απόκομμα της συναλλαγής.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ έχεις τώρα στο κινητό σου τα 10 ευρώ ;

Επίσης είχες κάνει ποτέ ξανά χρήση της ανανέωσης χρόνου από το f2g.gr ώστε να έχουν τα στοιχεία της κάρτας σου ;

Αν η απάντηση είναι ναι και στα δύο πιθανόν να έγινε κάποιο μπέρδεμα και να σου έκανε επαναλαμβανόμενη χρέωση η f2g.

Αν όχι εγώ προτείνω άμεσα να ζητήσεις από την τράπεζά να σου εκδοθεί νέα κάρτα ώστε να αλλάξει ο αριθμός για παν ενδεχόμενο και από την wind να σου πεί σε ποιον αριθμό μπήκαν λεφτά από την κάρτα σου στέλνοντας τους το απόκομμα της συναλλαγής.

1. όχι δεν έχω το δεκα ευρω στην κάρτα
  2. όχι το f2g δεν κρατεί στοιχειά και ναι έχω κάνει άπειρες φόρες και από τους δυο λογαριασμούς που έχω ανανέωση  
  3. Μίλησα με την τράπεζα και δεν γνωρίζουν τίποτα και δεν μου δίνουν κανένα στοιχειά το ίδιο και η wind 

Κατ αρχήν εισαι συνδρομητης wind?

Ναι είμαι συνδρομητής της wind μέσω κάρτας και έχω πραγματοποιήσει αρκετές φορές ανανέωση μέσω κάρτας από το f2g.gr πάντα τα χρήματα δεσμεύονταν άμεσα και αφαιρούνταν από το λογαριασμό τώρα  δεν μου έχει έρθει καμία απόδειξη συναλλαγής στο email και λείπουν χρήματα και κανείς δεν γνωρίζει που πήγαν αυτά τα χρήματα ούτε η wind ούτε η τράπεζα( βεβαία η τράπεζα μου πρότεινε να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής αλλά δεν είναι σίγουρο να πάρω απάντηση) 

Δημοσ.

Αν εισαι συνδρομητης και πληρωνεις μεσα απο το ebanking, τοτε σιγουρα εχει γινει καποια στραβη, (αν δεν την εχεις κανει εσυ) καθε συνναλαγη εχει ενα id με αυτο ισως βρεις ακρη. 

Δημοσ.

Αν εισαι συνδρομητης και πληρωνεις μεσα απο το ebanking, τοτε σιγουρα εχει γινει καποια στραβη, (αν δεν την εχεις κανει εσυ) καθε συνναλαγη εχει ενα id με αυτο ισως βρεις ακρη. 

βάση αυτοί η τράπεζα λέει ότι είναι παλιά και έκανε εκκαθάριση τώρα και η wind κάποιος εξέδωσε δεκαεξαξηφιο κωδικό με την συγκεκριμένη κάρτα στης 13 Σεπτεμβρίου ακύρωσα την χρεωστική κάρτα και δεν θα ξανά κάνω χρίση της στην wind 

Δημοσ.

μονο για την Εθνικη λεει οτι ειναι?εγω που εχω Πειραιως χρεωστικη mastercard απο εκει θα κανω εγγραφη?

διαβασα πως ειναι για ολες τις καρτες,ευχαριστω.

Δημοσ.

Οποτε παω να κανω εγγραφη απο το link της Εθνικης λεει system is not available,δοκιμασα και χθες μαι σημερα,ξερει κανεις κατι;

Δημοσ.

μόλις μου ήρθε μήνυμα από την wind και μου πίστωσε 10€ στον λογαριασμό μου 

Ωραια λοιπον, και πως εγινε αυτη η συναλλαγή αφου δεν την εκανες εσυ?

Δημοσ.

Ωραια λοιπον, και πως εγινε αυτη η συναλλαγή αφου δεν την εκανες εσυ?

Η τράπεζα επιμένει ότι είναι η συναλλαγή της 8ης Σεπτεμβρίου που λόγο κολλήματος του e-banking δεν χρεώθηκε αλλά περάστηκε τώρα και καθαρίστηκε στης 13 του μήνα ή δε wind ότι κάποιος έβγαλε από τον λογαριασμού 16-ψηφιο κωδικό που όμως δεν είναι στον αριθμό του κινητού. Εγώ κάλου κάκου ακύρωσα την κάρτα και την Δεύτερα θα πάρω την καινούρια.

Υ.Γ εάν είναι έτσι που λέει η τράπεζα η wind μου έδωσε άδικα χρήματα (10€) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...