Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρειάζεται για τη πρακτική μου το έγγραφο του τίτλου(Βεβαίωση ΑΜΑ ΙΚΑ) προφανώς και το πέρνω απο το ΙΚΑ. Ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά χρειάζεται? Άλλοι μου είπαν μονο ταυτότητα,αμκα και αφμ. Στο ιντερνετ βρήκα άλλα ότι χρειάζονται και ένας γνωστός μου που πήγε πρόσφατα είπε οτι αυτός δεν είχε εναν αριθμό και έπρεπε να πάει πιστοποιητηικό οικογενειακής κατάστασης και μια βεβαίωση σπουδών, εν ολίγοις χαμός! Κάποιος να ξεμπλέξει τα πράγματα?

*Ασφαλισμένος από γονιό μου στο ικα μέχρι στιγμής

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται  βεβαίωσης για το ΑΜΑ, μονο φωτοτυπία της πρωτηες σελιδας του βιβλιαρίου ασθενείας (και δεν ξερω αν εκδίδεται κιολας τέτοια βεβαίωση)

Δημοσ.

Δε πιάνει το ΙΚΑ των γονιών. Θέλουνε να γραφτείς στο ΙΚΑ να λάβεις αριθμό μητρώου που θα φαίνεται στην βεβαίωση εγγραφής του ΙΚΑ.

Εμείς όταν κάναμε πρακτική ολοι το κάναμε αυτό, πέρασα βέβαια από τις χειρότερες στιγμές μου σε δημόσια υπηρεσία όταν πήγα εκεί αλλά αυτό είναι ασχετο με το θέμα.

Από δικαιολογητικά θα πας, σύμβαση πρακτικής που να αναφέρει το χρονικό διάστημα απασχόλησης, φωτοτυπία ταυτότητας, βεβαίωση εφορίας με το ΑΦΜ σου και εκκαθαριστικό, λογαριασμό ΔΕΗ της κατοικίας σου.

Δημοσ.

Ταυτοτητα μονο.βγαλτην μια φωτοτυπια αν θες και να ξερεις το αμκα σου το νουμερο και το αφμ σου!σε οποιοδηποτε τμημα μητρωου ικα :)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι καλά... αν πάει έτσι τζάμπα θα πάει....

Και εγώ για την πρακτική μου είχα πάει να βγάλω... 

Καταρχάς χρειάζεσαι χαρτί ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο σπιτιού κλπ να φαίνεται σε ποια περιοχή μένεις ώστε να δουν αν είσαι στο σωστό υποκατάστημα.

Μην μένεις γαλάτσι πχ και πας δίπλα Κυψέλη... δε σε εξυπηρετούν...(έχουν χάρτη με το μέχρι που εξυπηρετούν όπως κάποια σουβλατζίδικα)

Δεύτερον, εγώ που είχα πάει σε υποκατάστημα υψηλής κίνησης (κυψέλης) έπρεπε να πάω κατά τις 5 παρά το πρωί (ναι καλά διαβάσατε το πρωί) για να πιάσω σειρά (δεν ήμουν καν ο πρώτος ήταν άλλοι πιο πριν) για νουμεράκι παρόλο που η εξυπηρέτηση ξεκινάει μετά τις 8.... Αν πας κατά τις 6 (δλδ και πάλι δυο ώρες πριν ανοίξει)  απλά δεν παίρνεις νουμεράκι. Τραγικ'ο αλλά ελληνικό.

Από εκεί και πέρα τα δικαιολογητικά είναι http://www.plandevel.auth.gr/praktiki/Dikaiologitika_IKA.pdf

χρειάζεσαι χαρτί για την πρακτική βεβαίωση του τμήματος αυτό το θυμάμαι σίγουρα. και όλα τα άλλα να τα έχεις φωτοτυπία από πριν.

Δημοσ.

Λοιπόν guys, πηγα σήμερα, εξοπλίστηκα με κάποια απο τα παραπάνω έγγραφα και με πολληηη υπομονή και ξεκίνηση. Όλος παραδόξος χρειάστηκε μόνο η ταυτότητα και να ξέρω το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Επίσης τελείωσα αρκετά γρήγορα. Να και μια ευχάρηστη έκπληξη από τις δημόσιες υπηρεσίες!

Δημοσ.

Για να καταλάβεις, ΑΜΑ πηγές και έβγαλες για να σου κολλήσουν ενσημα.

Αν δε το έκανες τώρα θα το έκανες κάποια στιγμή που θα έπιανες δουλειά υποχρεωτικά

Δημοσ.

Λοιπόν guys, πηγα σήμερα, εξοπλίστηκα με κάποια απο τα παραπάνω έγγραφα και με πολληηη υπομονή και ξεκίνηση. Όλος παραδόξος χρειάστηκε μόνο η ταυτότητα και να ξέρω το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Επίσης τελείωσα αρκετά γρήγορα. Να και μια ευχάρηστη έκπληξη από τις δημόσιες υπηρεσίες!

Χαιρομαι :) σε μερικα ικα συμβαινει αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω , αλλα οταν το χα ψαξει εγω και οι φιλοι μου ειχα βρει οτι απλοποιηθηκε η διαδικασια.. (κ οι φιλοι μου μονιμη κατοικια διασπαρτοι στην πελοποννησο κ πηγαμε ολοι στο ικα Πάτραςσκεψου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...