Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έστειλα χτες βράδυ online cv στο πλαίσιο και με πήραν δύο φορές τηλέφωνο σήμερα για να κανονίσουμε συνέντευξη,ξέρει κάποιος τι παίζει με ωράριο,λεφτά και εργασιακό περιβάλον?Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα...

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην πας!

Σώσε τόν εαυτό σου από τον τζάμπα χρόνο και κόπο.

Αν έχεις πολύ ανάγκη και χρωστάς δάνεια και κάρτες πήγαινε.

Είναι εταιρία μύλος.
Αναλωνει κόσμο αβερτα,σε διωνει αν δεν πιασεις τον στόχο σου επιτόπου χωρίς πολλά
Δεν είναι τυχαίο που πάντα έχει αγγελίες και ψαχνει κόσμο.οποιος πάει σε μερικές μέρες έφυγε.

Δεν έχεις ακούσει και τα καλύτερα λες...
Θες να το δοκιμάσεις κιόλας;; ;)

Γ απόφαση δική σου..

• Like 13
Δημοσ.

Είμαι φοιτητής και θέλω να βρω μία δουλεία για να ελαφρύνω οικονομικά τους δικούς μου,γενικά ασχολούμε με την τεχνολογία και τα pc και σκεφτομουν ότι δεν θα έχω θέμα εκεί ή γενικά σε μία τέτοια δουλεία.:/

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι φοιτητής και θέλω να βρω μία δουλεία για να ελαφρύνω οικονομικά τους δικούς μου,γενικά ασχολούμε με την τεχνολογία και τα pc και σκεφτομουν ότι δεν θα έχω θέμα εκεί ή γενικά σε μία τέτοια δουλεία.:/

καλύτερα γκαρσόνι.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας γνωστός μου μου είπε πως κάθεται για τα λέφτα και μόνο,είναι 2-3 χρόνια εκεί και λέει πως είναι πριξες και τους γράφει αλλά είμαι φοιτητής και δεν θέλω να πάω σερβιτόρος...:(

Δημοσ.

Ένας γνωστός μου μου είπε πως κάθεται για τα λέφτα και μόνο,είναι 2-3 χρόνια εκεί και λέει πως είναι πριξες και τους γράφει αλλά είμαι φοιτητής και δεν θέλω να πάω σερβιτόρος... :(

Προφανως και ειναι καλυτερα να πας εκει παρα σερβιτορος, ντελιβερι, φυλλαδια κλπ. 

Η γνωμη μου ειναι να πας αν και μονο αν δεν προκειται να μπει σε δευτερη μοιρα η σχολη. Ακομα κι αν δεν τα καταφερεις ή αν ζοριστεις ή ή ή θα ειναι ενα καλο ψησιμο για σενα και σιγουρα κατι χρησιμο για το μελλον σου (ισως οχι απο πλευρας cv, αλλα απο πλευρας ψησιματος σε απαιτητικο χωρο εργασιας).

• Like 12
Δημοσ.

Φίλε καλά είναι, από το να μοιράζεις φυλλάδια και άλλες τέτοιες σάχλες.

εξάλλου ασχολείσαι και με την τεχνολογία, πάνε δες αν δεν σου αρέσει φεύγεις.

Τώρα εδώ μέσα που κάποιοι έχουν πάθει κάτι με το πλαίσιο και το κράζουν συνέχεια....άστους. 

• Like 3
Δημοσ.

Με δυο διαφορετικές κοπέλες που μιλησα όταν τους είπα ότι θα μάθω πρώτα πόσα εργαστήρια θα έχω,μέρες και τα λοιπά μου απάντησαν πως κανένα πρόβλημα και όταν θέλω εγώ να τους πάρω(με πήραν σε λιγότερο απο 12 ώρες) φανηκαν να θέλουν κόσμο τι να πω...σαν σκέψη το θεωρώ πολύ καλύτερο να πάω εκεί παρά να πάω στα κλασσικά επαγγέλματα όπως αυτά που ειπατε πιο πάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Με τα όσα έχω ακούσει / διαβάσει κατά καιρούς για το πως φέρονται στους υπαλλήλους στο Πλαίσιο, θα πήγαινα εκεί μόνο αν κόντευα να μπω φυλακή από τα χρέη. 

• Like 10
Δημοσ.

Με τα όσα έχω ακούσει / διαβάσει κατά καιρούς για το πως φέρονται στους υπαλλήλους στο Πλαίσιο, θα πήγαινα εκεί μόνο αν κόντευα να μπω φυλακή από τα χρέη. 

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.

Δεν δουλεύω στο πλαίσιο, δεν θα με χάλαγε όμως. Όσα και να παίρνεις, παίρνεις.

Το να σου πει ο εργοδότης κανε αυτό κάνε το άλλο, είναι μέσα στο παιχνίδι.

Λοιπόν, δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα, αλλά κάθε φορά που πάω πλαίσιο, μια χαρά χαρούμενοι είναι οι εργαζόμενοι και όχι πλαστικό χαμόγελο και μπούρδες.

Αν δεν δουλέψει κανείς μέσα εκεί, δεν μπορεί να έχει άποψη και να την εκφέρει δημοσίως ως αληθή.  Εκτός αν έχεις επιχειρήματα και πραγματικά γεγονότα.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και είναι καλύτερα (στο Πλαίσιο), όπως και αν είναι η κατάσταση εκεί (γνωρίζω καλά πως είναι), παρά το απόλυτο τίποτα και άνεργος. Εννοείται πως αν υπάρχει κάτι καλύτερο ο TS θα κοιτάξει το καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να εξαρτόμαστε όσο το λιγότερο δυνατόν από άλλους και να μη ζούμε παρασιτικά. Καλές οι επαναστάσεις, με την προυπόθεση όμως ότι στέκεσαι απολύτως μόνος σου στα πόδια σου και δεν είσαι βάρος σε άλλον/άλλους.

• Like 2
Δημοσ.

...

Λοιπόν, δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα, αλλά κάθε φορά που πάω πλαίσιο, μια χαρά χαρούμενοι είναι οι εργαζόμενοι και όχι πλαστικό χαμόγελο και μπούρδες...

Δεν κρύβεται η καλοπέραση. Να τα λέμε και αυτά.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...