mtb bike Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εννοεις περαστω αξονακι http://m.todomountainbike.es/art/cube-analog-2014-una-buena-bicicleta-de-iniciacion-con-tres-tamanos-de-rueda-disponibles Δες μηπως καταλαβεις απο την φωτο
xristos97 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικα εννοει αν εσυ εχεις quick release θα χρειαστεις νεους τροχους με thru axle (για την reba). 1
mtb bike Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικα εννοει αν εσυ εχεις quick release θα χρειαστεις νεους τροχους με thru axle (για την reba). Ποσο κοστιζουν ολα αυτα ξερεις?
CleanthisD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά μωρέ 3 χρόνια "επαγγελματίας" ποδηλάτης και δεν ξέρεις αν οι τροχοί σου είναι quick release η όχι; Καλύτερα να πας στον ποδηλάτη σου και να τον ρωτήσεις λεπτομέρειες. θα σου τα εξηγήσει καλύτερα 2
xristos97 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ποσο κοστιζουν ολα αυτα ξερεις? Πανω κατω στα 150 ευρω ξεκιναν οι τροχοι. Επισης τα ελληνικα online shops τα βρικσω ελλιπη σε προιοντα και ακριβα σε τιμες (αν ενδιαφερεσε να αγορασεις απο ελλαδα). Εδω μπορεις να φτιαξεις τη ροδα στα μετρα σου και να την συναρμολογησουν για σενα: http://www.chainreactioncycles.com/gr/en/hope-custom-mtb-disc-front-wheel/rp-prod63716
mtb bike Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά μωρέ 3 χρόνια "επαγγελματίας" ποδηλάτης και δεν ξέρεις αν οι τροχοί σου είναι quick release η όχι; Καλύτερα να πας στον ποδηλάτη σου και να τον ρωτήσεις λεπτομέρειες. θα σου τα εξηγήσει καλύτεραΧαχαχαχ μου αρεσει πολυ σαν αθλημα ομολογο πως με τα τεχνικα χαρακτηριστικα δεν εχω ψαχτει και πολυ! Οσο για των ποδηλάτη μου ειναι αθηνα γιατι το παρεθγειλα απο ιντερνετ επειδη εδω που μενω ειχε μονο ενα bikeshop το οποιο έκλεισε οποτε καταλαβενεις γιατι ρωταω τοσα πολλα???? Πανω κατω στα 150 ευρω ξεκιναν οι τροχοι. Επισης τα ελληνικα online shops τα βρικσω ελλιπη σε προιοντα και ακριβα σε τιμες (αν ενδιαφερεσε να αγορασεις απο ελλαδα). Εδω μπορεις να φτιαξεις τη ροδα στα μετρα σου και να την συναρμολογησουν για σενα: http://www.chainreactioncycles.com/gr/en/hope-custom-mtb-disc-front-wheel/rp-prod63716 http://www.skroutz.gr/c/1316/bike_parts.html?keyphrase=quick+release Τπτ απο αυτα κανει?
xristos97 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτην τη στιγμη το ποδηλατο σου εχει πανω quick release. Εσυ για να παρεις μια ακριβη αναρτηση το πιο πιθανο ειναι να χρειαστεις να αλλαξεις και τροχους, μιας και που συνηθως οι ακριβες ειναι μονο με thru axle. Επισης πως πας να κανεις αναβαθμιση αφου δεν γνωριζεις απο τι απαρτιζεται το ποδηλατο σου; Καλυτερα μαθε πρωτα καποια πραγματα και μετα. Υπαρχουν αμετρητα βιντεακια και σελιδες που μορεις να μαθεις τα παντα. 1
mtb bike Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 από αναρτήσεις κάτι ξέρω και για την ώρα είναι το μόνο που θέλω να αλλάξω απλά αυτό που μου είπες ότι για να βάλω την reba πρέπει να αλλάξω τροχούς με μπέρδεψε λίγο μπορείς να μου στείλεις ένα λινκ με τους τροχούς που θα ταιριάζουν αν δεν σε βάζω σε κόπο
kostaskalamatas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα! απο τα αναφερθεντα σαιτ του εξωτερικου, εχω παραγγειλει καποια μικροπραγματα και εχουν ερθει κανονικα. τι γινεται όμως με την παραγγελία και ιδιαίτερα με την παραλαβή μεγάλων συγκροτημάτων ή ανταλλακτικων (σκελετο, αναρτηση ή σεταρισμενη ροδα π.χ..)?? Πληρωνεις καποιο τελωνιο η εξτρα μεταφορικα, τοσα, οσα να μη σε συμφερει να αγορασεις από εξωτερικο? Ερχονται, τουλάχιστον, μεχρι το ταχυδρομιο της γειτονιας σου? Το χρονικο διάστημα αποστολης είναι τεραστια μεγαλο? Οτιδήποτε άλλο που πρεπει να ληφθεί υποψη, σε ογκωδης, βαριες, παραγγελιες?
CleanthisD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 1.αν είναι εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν πληρώνεις κανένα τελωνείο 2.έρχονται με κούριερ στην πορτα σου 3.από Ευρώπη το πολυ 6-8 ημέρες 4.τα μικρά δέματα κοστίζουν απο 9 εως 15 ευρω. ρόδες,σκελετοι,ποδήλατα απο 25 ευρω 1
mtb bike Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 1.αν είναι εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν πληρώνεις κανένα τελωνείο 2.έρχονται με κούριερ στην πορτα σου 3.από Ευρώπη το πολυ 6-8 ημέρες 4.τα μικρά δέματα κοστίζουν απο 9 εως 15 ευρω. ρόδες,σκελετοι,ποδήλατα απο 25 ευρω Κλεάνθη εσυ τι ποδήλατο εχεις
CleanthisD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Scott scale 35 Santa cruz blur tr Trek procaliber 9.7 Τα bookmarks μου για οποιον ενδιαφέρεται για αγορές απ έξω: www.bike-discount.de/ www.bike24.com www.bikediscount.com www.bike-mailorder.de www.bike-components.de/en www.evanscycles.com www.chainreactioncycles.com www.merlincycles.com www.actionsports.de www.hibike.com www.probikeshop.com r2-bike.com Οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας αλλά συνήθως είναι οι πιο φθηνοί 1
mtb bike Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε εχεις γαματα ποδηλατα και ποικιλία! Το σαντα κρουζ ποσο σου βγηκε? Ξερεις κανενα καλο μεχρι 2700€ με μπρος πισο Ανάρτηση?
panos2123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Παιδια θελω και εγω μια αναρτηση για το συγκεκριμένο ποδήλατο που λεει και ο φιλος αλλα θελω να κοστίζει μεχρι 400€ εχετε καμια πρόταση
george_gr1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 1ον το να αγορασεις μια αναρτηση οσο κανει το ποδηλατο, προς τι η εκπληξη για καποιους; Η σειρα Scott scale πχ ξεκιναει απο 700 ευρω και φτανει τα 2000 με τον ιδιο σκελετο. 2ον αν ο ανθρωπος θελει να χαλασει τα λεφτα του στο ποδηλατο τιμη του και καμαρι του και οι σκατοψυχοι στις τρυπες σας. Θα συμφωνησω ομως με τα παιδια που σου λενε να το ψαξεις καλα πριν κανεις κινηση και να μην ξεφυγεις σε διαδρομη αναρτησης που δεν συμβαδιζει με τη γεωμετρια του ποδηλατου σου. Μπες στο cyclist.gr στο φορουμ, παρε γνωμες και δες δινουν πολλα μτχ καλα ποδηλατα για τη δουλεια που θελεις, γνωμη μου δωστο και χτυπα ενα μτχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα