Προς το περιεχόμενο

xenon

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα πήρα xenon για το scooter και το έβαλα και αναβοσβήνει συνεχεία και δεν ξέρω το γιατί.     (η μπαταριά του μηχανακιου έχει παραδώσει πνεύμα χρόνια αν έχει σημασία αυτό.)

Δημοσ.

Το πιο φυσιολογικό θα ηταν να παρεις μια μπαταρία και οχι ξενον

Τι να την κάνεις την μπαταρία (και άλλα άχρηστα πράγματα, όπως κράνος, φρένα, κλπ); Το σημαντικό είναι να στραβώνεις τους απέναντι για να κάνεις το κομμάτι σου.

• Like 10
Δημοσ.

Δεν σε ενδιαφέρει ότι στραβώνεις τον μπροστινό σου και μπορεί να τον σκοτώσεις.

Και είσαι μάλιστα και εκείνος που είχε ανοίξει εκείνο το thread.

Χωρίς σχόλια...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά άλλξε πρώτα μπαταρία και μέτα βάλε μου xenon επίσης το παπί τσουλάει και σε κατηφόρα μόνο του δεν χρειάζεται καν να φοράει μοτερ πανω

Δημοσ.

Καλά άλλξε πρώτα μπαταρία και μέτα βάλε μου xenon επίσης το παπί τσουλάει και σε κατηφόρα μόνο του δεν χρειάζεται καν να φοράει μοτερ πανω

Εξυπναδα ηταν αυτο τωρα?

Δημοσ.

Εξυπναδα ηταν αυτο τωρα?

Καθόλου δεν φτάνει σωστή τάση ρεύματος στα φώτα.Το μοτερ προσπαθεί να φορτώνει την μπαταρ αλλα τη συνανταει τελειως νεκρη με αποτελεσμα να δημιουργει ενα θεματακι

Δημοσ.

Δοκίμασε μια άλλη μπαταρία έστω δανική και λογικά θα διορθωθεί το πρόβλημα. Λογικά η τάση δεν είναι σταθερή (η μπαταρία λειτουργεί και σαν σταθεροποιητής από όσο ξέρω) και αναβοσβήνουν τα φώτα. Μια άλλη λύση ξήλωσε τα xenon και βάλε την κανονική λάμπα που είχε (με αυτήν είχες θέματα, υποθέτω όχι)

Δημοσ.

καλησπέρα πήρα xenon για το scooter και το έβαλα και αναβοσβήνει συνεχεία και δεν ξέρω το γιατί.     (η μπαταριά του μηχανακιου έχει παραδώσει πνεύμα χρόνια αν έχει σημασία αυτό.)

Οταν σταματάς σε διασταύρωση τα φλας αναβοσβήνουν ή μόνο τα xenon?

Δημοσ.

Το κανονικό δεν το έχω και είχα μια αυτοκινήτου γιατί δεν έβρισκα σαν τη δικια του και πηρα μια xenon χαμηλής φωτινοτητας και απλά την δοκίμασα και δεν έκανα βόλτα. Αύριο θα δω αν προλάβω να πάρω μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...