Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά λίγο help γιατι έχει καταντήσει αηδία το θέμα της υγρασίας..Αρχικά κάθε φορά που άλλαζα λάμπα καιγόταν και δεν είχα καταλάβει γιατί. Άλλαξα το ντουί , έφερα και ηλεκτρολόγο να την κοιτάξει και μου είπε οτι είναι καμμένη , duh του λέω και τώρα? μου λέει έχεις υγρασία. Φέρνουμε υδραυλικό την προηγούμενη εβδομάδα και άλλαξε κάτι σωλήνες που είχαν φαγωθεί ,λέει αν το αφήνατε θα γινόταν πισίνα κάτω απ το σπίτι σας. Τελικά με τα πολλά έφτιαξαν το πρόβλημα και απο θέμα υγρασίας κτλ , το πρόβλημα είναι πως σήμερα που έβαλα καινούρια λάμπα κάθε φορά που πάω τουαλέτα σβήνει το φως του δωματίου μου. Το περίεργο είναι πως έχει δυο διακόπτες αριστερά και δεξιά του δωματίου και κάθε φορά ο ένας είναι σβηστός και ο άλλος αναμμένος , οπότε όταν σβήσει πατάω τον άλλο και ανάβει και μετά που θα ξανασβήσει κάνει τράμπα , δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεται ??? εννοώ όταν σβήσει με το καζανάκι , όχι με τον διακόπτη κανονικά!!!Το καλό είναι πως δεν καίγεται η λάμπα , τουλάχιστον δεν κάηκε ακόμα, αλλα τι μπορεί να φταίει ? υπάρχει περίπτωση να περνάει κάποιος σωλήνας και με την υγρασία να κάνει βραχυκύκλωμα? έγινε δυο φορές ήδη απ την ώρα που νύχτωσε. επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος , παίζει ρόλο που το δωμάτιο μου είναι κολλητά με τον τοίχο που έχει το καζανάκι και τους σωλήνες του ? δηλαδή τι μπορεί να επηρεάσει η υγρασία? θα πάρω αύριο τηλέφωνο τον ηλεκτρολόγο και τον υδραυλικό να έρθουν να συνεννοηθούν , τόσα λεφτά και δεν το έφτιαξαν !! 1
rotting Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Γαμωτο κ ειπα παρασκευη σημερα εσκασε το θεμα αλλα μετα ειδα το ανοιξες εσυ.. false alarm 2
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ακου φιλε αυτα δεν ειναι αστεια. Ο ηχος απο το καζανακι προσπιπτει στα κβαντα φωτος απο τον λαμπτηρα και αυτος καιγεται. Σε σπανιες περιπτωσης μπορει να μηδενισει την αντισταση του αερα και να μεταδωθει ηλεκτρικο ρευμα απο την λαμπα μεσα στο νερο οταν τραβας το καζανακι, θα παθεις ηλεκτροπληξια.
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 δεν έχω ιδέα απο αυτά τα επιστημονικά , το θέμα είναι οτι έχω αλλάξει πόσες λάμπες , πλακάκια (για να αλλάξει σωλήνες) και ακόμα σβήνει !! βέβαια δεν καίγεται αλλα δεν φτιάχτηκε .....
zianna Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το να σβήνεις το φως του δωματίου πριν πας τουαλέτα δεν στο έχει μάθει κανείς; Οικονομία και εξοικονόμηση ενέργειας ονομάζεται, φαίνεται δεν πάει άλλο, είδε και απόειδε το σπίτι, πήρε τα μέτρα του
dimpa16 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Η λυση ειναι μια. Καταργησε το καζανακι και ριξε νερο με τον κουβα.
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αλλα τι στα κομμάτια μπορεί να ενεργεί έτσι ? είναι παράλογο όπως όταν συνδέω ένα pc στην πρίζα του τοίχου που έχει το καζανάκι και δεν λειτουργεί , νομίζω οτι χάλασε, το βάζω σε πρίζα άλλου τοίχου και όλα λειτουργούν ρολόι τι συμβαίνει ?
john_shadow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 μα καθόλου πρωτοτυπία πια? πάλι τα ίδια??? 1
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 παιδιά ωραίο το καλαμπούρι αλλα πείτε και καμια ιδέα αν γνωρίζεται .. ty
soteras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλλον κανεις παρεα με τον αλλο που τραβουσε καζανακι και επεφτε η συνδεση του ιντερνετ 2
Vapir Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλλον κανεις παρεα με τον αλλο που τραβουσε καζανακι και επεφτε η συνδεση του ιντερνετ πως το είχε φτιάξει? κ εγώ έχω πρίζα τηλεφώνου στον τοίχο με το καζανάκι κ επίσης πάθαινε βραχυκύκλωμα λόγο υγρασίας , δεν την χρησιμοποιώ και δεν με απασχολεί , το θέμα είναι το φως τώρα ---------------------------------------------------- edit: πήγα στην τουαλέτα για ακόμα μια φορά να το δοκιμάσω και έγινε το ίδιο αλλα πέτυχα τη μάνα στο διάδρομο και μου λέει "ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΠΑΛΙ??" , το έχω κλείσει τρεις φορές ,δεν σου χρειάζεται ? το κλείνεις! .....false alarm παρακαλώ το θέμα να κλειδωθεί , δεν υπάρχει πρόβλημα , η μάνα το έκλεινε. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις